Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Rosinās Rugātes izteikumu apspriest Saeimas Ētikas komisijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
labi labi, lai ta butu. bet kapec vinja pati neatceras ka un par ko pirms 2 nedeljam balsojusi??
TanteSidra
T
dzeris - čiepa 08:19 Es jau nesaku, ka viņa ir mele. Viņa vienkārši pati vairs nesaprot, kad melo, kad saka patiesību. Un par to, ka viņa melo, liecina Saeimas balsojuma stenogramma. Ak jā, sapratu - stenogrammu noviltojuši sorosīti. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neparliecinas iet, tads gadijums. čiepa ari nesaprot kad melo un kad saka patiesibu, kaut ari - nav mele.
psihe
p
"Nav sapratusi, ko saka vai prasa". Kādu mārrutku pēc vajadzīgi tik, atvainojos, stulbi deputāti? Ja nemāk runāt taisnu valodu, lai iet pensijā- nemaz tik maza jau tā pensija nebūs- pietiks gan maizei, gan sviestam. Nav ko stulbeņiem sēdēt tur, kur izšķiras vairāk kā 2 miljonu cilvēku likteņi.
Zelma Birzniece
Z
Rugāte nevar atbildēt par svarīgiem valstij jautājumiem,-pieradusi,ka priekšā tiek parādīts īkšķis.Man jau viens no "pareizajiem" piedraudēja,ka būs jāatbild par Rugātes goda un cieņas aizskaršanu (!!!).Tā nu jāsūkstās kā komentētājam"Lauksaimniekam"ka vēl neesmu sodīta,bet tic,ka tāds laiks pienāks.Es nebaidos,ne tas vien piedzīvots
Sniper'sEye
S
Beidz jaukt gaisu, -- pastāsti, kas rakstītts pieņemtajā likumā: sakarīgāk pateikts tas pats, ko ne īpaši sakarīgi rosināja Šadurskis.
vispār
v
beidz te tēlot kaut ko - tālāk citāts no diena.lv 13.maijā: Saskaņā ar Saeimas deputāta Kārļa Šadurska (PS) priekšlikumu, ko, skatot attiecīgos likuma grozījumus, atbalstīja parlamenta vairākums, iestāžu mājas lapās internetā katru mēnesi būs jāpublicē atalgojuma saraksti, kuros norādīti amatpersonu vārdi, uzvārdi, ieņemamais amats un izmaksātā atalgojuma summa. pret šo priekšlikumu balsoja Rugāte. tas redzams stenogrammā. ja ir runa par Neo darbībām (un tajā KNL tieši par to bija runa), tad Rugāte meloja un izrādīja izcilu divkosību. beidz jaukt gaisu.
www
w
Rugates divkosigas dabas un neprasmes korekti Leimanism atbildet uz objektiviem faktiem bija labakais raidijuma moments, bet Rugatei vienalga kada partija, ka tik var deputatos pie siles tikt
Sniper'sEye
S
Nepatīkamāksi šais apstākļos: ja Leimanis nezināja par 2 balsojumiem, tad Mūrniece gan zināja un cerēja, ka izdosies Rugāti notest ātri, bet apdomātai atbildei nebūs laika, Domburs ilgu off-topic nepieļaus. Tas nu ļauj secināt, ka Linda Mūrniece ir politiski izaugusi par stipri ļaunu un spekulatīvu politiķi, tieši šis apsvērums sarūgtina un liedz uzticēties jebkam, ko saka iekšlietu ministre Linda Mūrniece, -- arī Neo & Naglas lietās.
Sniper'sEye
S
Neesmu ne TP, ne Rugātes fans, toties šejienes komentētāju vairums uzjautrina ar nožēlojamību! Puika Leimanis spigti palecās Domburšovā pret Rugāti, jo uzskatīja sevi par lielu datormeklēšanas guru, jo bija atradis vienu balsojumu -- par Šadurska priekšlikumu, tajā Rugāte tiešām balsoja pret... Apdomas puisīšam pietrūka, lai iedomātos, ka bija arī otrs balsojums: par visu likumprjektu, tajā Rugāte balsoja par... Ja puisītis, tas pats Leimanis, kas veiksmīgi iespēra pa plaģiātismu profKūlim, var'but puika arī zvaigžņu slimība? Ja jā, jāārstē, kamēr nav neārstējama. Toties komentlumpeņi nu te gulošu Rugāti tik spārdīs, -- kāda bauda: viena vecenīte, viens -- rublis...
Jā>mbo
J
Doma svarīga jo šadi cilvēki,kas runā vienu bet dara citu,pieņem likumus un lēmumus kas iespaido mūsu dzīvi.
mbo
m
vispār jau smieklīgi - mīļie provinciāļi - vai Jums patiešām šī tēma šobrid liekas afigenna svarīga?????
Margarita
M
SAPROTAMS,KA VIŅA APJUKA,JO SAVĀ IEDOMĪBĀ NESPĒJA APTVERT,KA JAUNS PUISIS,STUDENTS,VAR TIK SAKARĪGI PAJAUTĀT,SĒŽOT TIK ILGI SAEIMĀ IEDOMĪBA IR TIK LIELA,UN ARĪ BŪDAMA CIENIJAMĀ VECUMĀ VAR APJUKT.JO TĀ PRETĪGĀ FRĀZE,KO VIŅA ATMETA LEIMANIM,VIEN LIECINA,KA NO ĒTIKAS NU NAV VIŅAI NE GRAMA....UN TICIET,KA VĒLĒŠANU LISTĒ VIŅAS VĀRDS NEFIGURĒS.!VARAM TIKAI GAIDĪT KĀDĀ DARBĀ TAGAD VIŅU IEKĀRTOS.MUIŽNIECE JAU IR PIE VIETAS,KUR VARĒS AIZSTĀVĒT MĀKOŅU INTERESES.
njaaa .....
n
... un maz jau ar kmo atšķiras no sugasbrāļiem ( māsām) - vienkārši izlīda spuilgtā gaismā .....
njaaa .....
n
Baigs eksemplārs. Ja to ņem tā, ka ŠITĀDI MŪSU LIKTEŅUS LEMJ ...... lopi tak esam, ja to pieļaujam, un lopu dzīvi esam pelnījuši laikam .....
jupis
j
Brīnos kā tādi aprobežoti cilvēki kā Rugāte tiek ievēlēti Saeimā. Cita lieta, ka viņi nokļūst TP, jo TP vadonis jau ir noformulējis kādi cilvēki viņam ir vajadzīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas