Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Rotaļājoties ar maisiņu, Tukumā nosmakusi trīs mēnešus veca meitenīte

Traģisks nelaimes gadījums noticis Tukumā – mirusi trīs mēnešus veca meitenīte, sestdien vēsta laikraksts Neatkarīgā Rīta Avīze. Pēc policijas sniegtās informācijas, meitenīte, visticamāk, nosmakusi, rotaļājoties ar plastmasas maisiņu.

Kā ziņo laikraksts, nelaime notikusi 28.maijā, kad zīdainis uz brīdi bija atstāts bez uzmanības, kamēr vecvecmāmiņa veikusi mājas darbus. Parasti bērnu pieskatījusi māte, kura šajā dienā bija aizbraukusi uz mācībām Rīgā. Bērns palicis bez uzraudzības ne vairāk kā divdesmit minūtes.

Tā kā maziem bērniem patīk rotaļāties ar čaukstošām un skanošām rotaļlietām, vecvecmāte iedevusi meitenītei polietilēna maisiņu. Pamanot, ka zīdainis vairs nekustas, vecvecmāte izsaukusi ātro palīdzību, taču ārstiem viņu atdzīvināt vairs nav izdevies.

Policija par negadījumu ierosinājusi kriminālprocesu, lai noskaidrotu precīzus nāves apstākļus. Ģimene līdz šim nav bijusi iestāžu redzeslokā, liecina policijas informācija. Tukuma bāriņtiesas darbinieki gan atteikušies sniegt informāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas