Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Roze: speciāli uzdevumi nepieļaut akciju nav bijuši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
smaids
s
Aizgāju paskatīties, biju pārsteigts, ka viss laukums pilns ar pensionāriem, kas stav rindā pēc piena. Neko jau- atkal kāds uztaisījis smuku bildi un veco cilvēku rēķina. Bija gan arī daži zemnieki- bet, ja to piena gribētāju nebūtu- Doma laukumā vējš putekļus dzenātu.
....
.
Ljoti laba akcija, kaut taa shodien izdotos! Njemot veeraa to, ka Lauksaimnieciibas ministrija ir ljoti vaja Latvijas lauksaimnieciibas politikas "lobeetaaja" Briselee, tad zemnieku riiciiba ir daudz cieniijamaaka, iipashi - nelejot pienu zemee! Un veel vairaak vajag taadas akcijas, shonedeelj taada augsta amatpersona kaa Francijas shefs Sarkozy personiigi centaas rast kompromisus ar franchu zvejniekiem protestu pret augstajaam naftas cenaam delj! Un vinjiem izdevaas pavisam vienkaarshi, laivas staav krastaa, restoraanos un tirgos svaigu zivju nav un cilveeki kljuust ljoti agresiivi, ja valdiiba gulj uz ausiim. Jautaajums, kad muusu premjers "piesleegsies" lauksailnieciibas probleemai?????
Roze
R
Muļķīti ministriņ, ja Tu pat nesaproti, ka tiem taviem kalpiem algu maksā nevis "ministrija", bet gan tie paši nabaga piensaimnieki no saviem nodokļiem, tad tev tajā krēslā nav ko darīt pat ne sekundi! Mūc, kamēr uz meeslu dakšām nav iznesuši!!!
jP
j
Dodu apmēram 86%, ka piena dalīšanas laikā ministrs un piena pārstrādātāji sarīkos kādu provokāciju- nu teiksim kāda tante no tā dalītā piena saslims un tad varēs atkal teikt, skat kā ir kad ņem pienu no zemniekiem, tāpēc vajag pirkt no piena kombinātiem to dzērienu, kas iepakots pakā ar uzrakstu "Piens"
vai tu esi
v
viens no tiem, kas popularizē absurdo ideju, ka cilvēkim piens kaitīgs?..... tad jau ar Rozi vienā maisā esat liekami, jo viņš arī dara visu, lai piena nebūtu.
Ērglis
Ē
Vispār jau viņi pienu netaisās liet uz bruģa, bet gan cilvēku līdzi paņemtajos traukos.
Ērglis
Ē
Mjā, Roze rok sev reālu politisko kapu. Bet izskatās, ka viņam po, tāpat kā lielākajai daļai valdības.
CGnaivulis
C
ja govs tiek mocīta mākslīgi izzīžot no tās tesmeņa ne-cilvēkiem domāto pienu, vai cilvēkiem ir tiesības izliet to renštelē? Ar prieku sejā pa grāvjiem uz izgāztuvi sevī.
Kaspers
K
Kā tas pieļaujams, ka lielām saimniecībām maksā par pienu stipri vairāk? Pat par ceturtdaļu. Ar ko var tādu diskrimināciju izskaidrot? Ir pamats domāt, ka tā ir liela mēroga korupcija, vai arī tā ir karteļu struktūra darbībā. Tā ir tirgus darbības izkropļošana.
PaPa
P
Jātaisa izmekēšanu...zvanu izdruku uz gald un redzēsim, kas zvanījis....
Econ
E
Neko nesaprotu - vat tad Zemkopības ministrijā algas netiek maksātas, lai tiktu nodrošināta lauksaimniecības nozares attīstība Latvijā (piemēram, darba ražīguma pieaugums) un kaut kāda līmeņa uzturēsana? Pašreiz izskatās, ka tā nav vis ministrija, kurai būtu jāpilda savi uzdevumi, bet kaut kāds kantoris, kura vadītājs cenšas pēc iespējas ilgāk saglabāt savu vadītāja posteni un atbilstoši vajadzībai maina savu nostāju. Labs tandēms kopā ar Gulbes kundzi, bet es vispār nevēlos, lai par manis maksātajiem nodokļiem tas viss tiktu uzturēts. Varbūt Zemkopības ministriju vajadzētu likvidēt līdzās e-lietu, integrācijas, pašvaldību, bērnu un ģimenes lietu, Eiropas lietu un Satiksmes ministrijām. Lai tad Lauku atbalsta dienests nodarbojas ar Eiropas naudas sadalīšanu, un pietiks ar Zemkopības departamentu Ekonomikas ministrijā. Citādi tikai tāda ākstīšanās un darbības imitācija sanāk.
nu nu
n
kauns valdībai!!!! Tiešam muļķu zeme!!! Savu cukuru nevajag, pienu nevajag gaļu nevajag, neko nevajag visu vedisim no eiropas ,vadiba gogo izničināsim mūsu bagatību!!! gribas raudāt!!!!!
peter
p
Šodienas akcijas laikā būtu īstā reize arī PVD pasniegt vimpeli par uzcītīgāko regulu un direktīvu ieviešanu un pārpildīšanu ar uzviju. Bet Rozem, ja viņš tur parādās - ābolu maisu un mazu jēriņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas