Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Rozentāle aicina valdības sēdes laikā uzklausīt telšu pilsētiņas iemītniekus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:):):)
:
un vienoties dziesmā"liku bēdu zem akmeņa"
cirvis
c
Hahaha "Atsevišķai sarunai ar valdības vadītāju viņi neredz lielu jēgu" Loti labs citats jo pasi jau nesaprot ko vini tur isti dara. Nu atnaks valdibas vaditas un ko mes ar vinu runasim, nav jau isti neka pratiga ko pateikt. Nozelojami tie protestetaji
Jēkabs
J
Ir zīmīgi, ka valdības ministri iet un runā ar telšu iedzīvotājiem un sēdēs grib uzklausīt, ko domā telšu iemītnieki. To ir jāliek aiz auss! Ja gribam, lai ministri sāk uzklauisīt tautas bažas pr Latvijas straujo depopulāciju, tad ir jārīko telšu akcijas. Saimas laukumā un pils laukumā ir jāceļ telšu pilsētiņas no teltīm ar uzrakstu - VAIRĀK BĒRNUS LATVIJAI! Varbūt prezidents uzklausīs? Varbūt Daudze uzklausīs? Varbūt vēl kāds?
Terorists
T
Nu redz,TP ministrīte izrāda rūpi par vigvamu iemītniekiem.Kāda sirds gādība un cilvēkmīlestība.Nu būtu tā izrādījusi rūpi par lauku iemītniekiem pie kā dakteri māsas ir spiesti kulties caur sniegiem un dubļiem bezceļu apstākļos.
Lelle
L
Ha,ha,haā...Atradusie tautas labdare!!!
vinetiņš un vinetiņa
v
Baibin,vai nevajadzētu aiziet un aprūpēt tos apcietinātos par milzīgās naudas sobčaku Bērnu slimnīcā,vini tak pūlējās mūsu tēpistu labā.
Šampēteris
Š
Brīnišķa ideja ! Tai noteikti jābūt izbraukuma sēdei, kas notiek valdības teltī !
reality
r
Demokrātijas imitācija turpinās - vēl tikai atliek sasaukt mītiņus-sapulces, lai kā atmodas gados pieņemtōs lēmumus apstiprinātu tiešajā balsojumā ?
ieva
i
... TP kārtējais gājiens ar laidni --domāts lētticīgajiem,kas uzticas Rozentāles pseido-rūpju izrādīšanai...
peteris
p
Butu labak Rozentale paskaidrojusi piketetajiem kapec 2000g veselibas budzets bija 200 miljonu ls un slimnicas ciet netaisija bet tagad ir budzets apm 450 miljonu latu bet sledz ciet vienu slimnicu pec otras lieki butu piebilst ka Rozentale ir veselibas aizsardzibas ministre! Noteikti piketetajiem butu interesanti uzzinat kur palika 250 miljonu latu?
Ieva
I
Rozentālei pašai derētu aiziet uz VDEĀK, kur klienti negrib, taču ir spiesti ierasties vairākas stundas pirms darba laika, lai būtu droši, ka tiks....
kaka
k
muahahaha :) bilde +100
Cirks par brīvu
C
Jā, jā un tiešo TV translāciju no šīs sēdes! Lai visa tauta redz, cik ļoti norūpējusies ir TP par vienkāršajiem darbaļaudīm.
pmlks
p
oraņžie izvērsuši plašu populistisku PR kampaņu ar mērķi parādīt cik "ļoti Tatas Posta (TP) grupējumam rūp vienkāršās tautas liktenis" :) citiem vārdiem sakot, oraņžie grib skaļi pavēstīt lētticīgajiem: "Lūk kur tautu novedusi Dombrovskis un Repše!" Par to varētu pasmieties, ja izpildījums nebūtu tik cinisks. Lētticīgie balsotāji jau aizmirsuši, ka tieši Kalvīts un GundarBērziņš sos apsauķāja par kvaukšķiem. ;) Tāpat šie lētticīgie ir aizmirsuši, ka Zalāns par to visu ierēc. P.S. Kas attiecas uz protestētāju prasībām, tad tādus komunistu murgus es neatbalstu un vairs nekad neatbalstīšu. manuprāt tajās teltīs dzīvo tipiski Bulgakova Šarikova kloni, kuru devīze ir "atņemt un sadalīt līdzīgi!" :( ne par ko šie pabiras nevēlas rūpēties paši, tikai prasa, lai valsts dod, nodrošina, ražo, būvē, paēdina, gādā, rūpējas, lai plikadīdas var sēdēt pie teļuka un truli blenzt princešu šovus un "ģinamo riga" ledus izrādes
KLM
K
Pie valdības nama cilvēki upurē pat savu veselību...... ............................................ ............................................................ ......... Paldies Dievam, ka Kalvītis neupurē savu veselību ! Vienīgais, ko upurēja, atraujot no sevis - septiņus treknus gadus tautai - dzīvojiet veseli un trekni.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas