Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rozentāle ministres amatā saņems par piektdaļu mazāku algu nekā LIC vadībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
forši,
f
man ar 01.07. no 320.00 atņems vēl 20% .Lai dzīvo paēdušie!
kukainis
k
Tad jau tā ārprātīgā frizūra uz viņas glavas beidzot kļūs par piektdaļu ne tik kupla un viņa sāks līdzināties cilvēkam. Novēlam!
Lelle
L
Var tikai domāt, kapēc šī tā raujas uz ministra amatu! Neizskatās taču pēc pamuļķes, kas ar mieru strādāt par piecreiz zemāku samaksu. TP bandītiņi zina ko dara...
Bet
B
kāda varonība no Rozentāles puses!
divaini
d
kad apgrieza pabalstus un pensijas,premjerministrs teica,ka krizes laika nevar sanemt divus ienakumus,jo citiem redz nav nekadi.a 16,algas drigst sanemt?
saldummīlis
s
Skaista kā putukrējuma kūka!
klija
k
Foto gan labs. Tas ir pirms pārvērtībām, vai pēc? Un vai pirms algas samazinājuma vai ,pagaidām pēc? Bet tā, intuīcija saka, ka nav valstiski domājošs cilvēks, garšo nauda un izpriecas.
beidz nu demagoģiju dzīt !
b
pat NEAPMAKSĀTOS ARĪ PIESKAITĪJIS !!!! Un starptautiskās organizācijās .......... Tu tādus - par vedējiem kāzās - arī nepieskaitīji ? Fui - labāk būtu belasus tirgojis !
beidz nu demagoģiju dzīt !
b
kliņģera caurumi - stulbi un beztabildīgi - vairumā tie partiju ministri, un, ja kāds normāls cilvēks tai kompaškā nejauši ietrāpās, viņu perduļi - miņistri, jedrjanomaķ, vai saimes rumpji, vai kaut otrā riņķa krēslos pirdēji ...... visādi ērmi var to normālo - balyto zvirbuli - fiksi vien nomest nost. Tad dēļ viena iespējama normāla iegadījušās ministra VISUS PERDEKĻUS UN ZAGĻUS BŪTU MILZĪGI VĒL OFICIĀLI ARĪ JĀSTIMULĒ ??? !
aritmētika
a
Rozentāle strādā 16 amatos, tātad 1/2 stundu dienā katrā. Diennaktī ir 24 stundas, no tām 8 darba stundas. Par pusstundas darbu Rozentālei valsts maksā 40 tūkstoši latu gadā jeb 80 000 dolāru! Pārrēķinot par pilnu dienu, Rozentālei jāsaņem būtu 640 000 dolāru gadā, jeb trīsreiz vairāk nekā ASV prezidentam Barakam Obamam.
Lāpītāja.
L
Ir gan sviests valstī, ja sistēmas vadošais kadrs ministrs, saņem mazāk nekā saņem viņa pakļautības iestādes vadītājs (to es tikai par LIC) un cik noslogots ir tā atalgotais vadītājs, ja var strādāt 16 vietās? ( nu ja, piedodiet,bija teikts ieņemt amatus un tas nav gluži tas pats kas strādāt)
nemelo
n
So, 20% no 69K LVL 14K LVL mazak. Un kas par citiem labumiem ko vina iegus ka VM? Tie neskaitas?
Al
A
Согласно приведённым расчётам, зарплата министра является лишь мизерной частью общей зарплаты, которую конкретный министр получает в месяц. Следовательно, если установить им зарплату на уровне минимальной в государстве, ни один из них добровольно не покинет свой пост, ссылаясь на нехватку денег. Съэкономленные средства можно передать пенсионерам, которые, имея трудовой стаж 30-40 лет, получают пенсию ниже прожиточного минимума. Надо же как-то спасать республику.
TP Ne..fans!!!!..
T
..cik žēl!!:))))).būs jāveido lētākas ''frizūras''..un metāls jānodod lombardā...
zvirbulēns
z
Kopumā B.Rozentāle pagājušā gada nogalē ieņēma 16 dažādus gan apmaksātus, gan neapmaksātus amatus Latvijas un starptautiskās organizācijās. ----------------------- Jā, nu nav ko teikt, var tikai pabrīnīties :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas