Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rozentāle uzdod veidot jaunu komisiju Austrumu slimnīcas iepirkumam

Pēc premjera un Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) apšaubītā konkursa rezultātiem par Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas ēku siltināšanu un logu nomaiņu Veselības ministrija izveidojusi paplašinātu iepirkuma komisiju. Tā pilnveidos konkursa nolikumu un tehnisko specifikāciju, ņemot vērā IUB ieteikumus. Jauna komisija izveidota pēc veselības ministres Baibas Rozentāles rīkojuma.

Iepriekš konkursā uzvarēja SIA Merks, kurš piedāvāja veikt renovācijas darbus par 2,45 miljoniem latu bija piektais lētākais piedāvājums. Konkursā pieteicās astoņas kompānijas. Merks piedāvājums bija par pusmiljonu latu dārgāks nekā lētākais piedāvājums. SIA Merks esot piedāvājusi izpildīt darbus visātrāk - 25 nedēļās - pie tam nepārtraucot slimnīcas darbu, iepriekš skaidroja kompānija.

IUB atklāja, ka citi pretendenti, kas piedāvāja lētāku cenu, tika nepamatoti noraidīti. VM izveidotajā jaunajā iepirkuma komisijā ir pārstāvji no VM, Austrumu slimnīcas, Stradiņa slimnīcas un to vada Veselības norēķinu centra iepirkumu daļas vadītāja Ina Meluškāne.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas