Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Rožukalne: digitālās TV informatīvā kampaņa biedējoša un par vēlu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs - Pensionars
A
Beidzot tas tiek izdarīts.Latvija ir valsts kur 20-it gadus pēc neatkarības virkne dīvaiņu joprojām staigā ar padomju pasēm.Tas pats ar digitālo TV.Nenogriezīs ,atradīsies pasaku stāstītāji par labo istabas anteni pierobežā,jo tur lūk rādot Lietuvas,Baltkrievijas,Krievijas un Igaunijas TV raidīto,tas,ka Latviju neredz nekas.Reģeonālās TV ir tāda sīka bodīte,jo nekur Latvijā īpaši atmiņā paliekošu neesmu redzējis.Tie kuri patiesi vēlas darboties šajā biznesā,tie risinājumus atradīs.Un nekādi gadu ilgi pārejas priodi nav vajadzīgi.
Sniper'sEye
S
Lattelecom dod savus čipus it kā par velti, bet tiem kontakti no papīra! Iebāz ES lobēto moduli ar Lattelecom lobētu čipu jaunākās paaudzes Sony televizorā un Tev vēlreiz būs skaidrs, ka nekas nevar būt tik labs, lai latvju bāleliņi to nespētu samaitāt. Dzelzceļstacijas Lattlecom bodītē žēl skatīties un nekaunīgam pārdevējam puišelim gribējās huligāniski purnu nodauzīt! Onkulis 82-gadīgs ar nestrādājošu dekoderi otrreiz braucis ar električku no Pļaviņām, jo pārdevējpuika neļāvies pārbaudīt, tur viss esot kārtībā. Nu jau cits pārdevējs un atkal apvirpot onkuli mēģina, kad uzrūcu no malas un parādīju kulaku, uzreiz bez ierunām pārbaudīja. Lattelecom bodelē Brīvības un Dzirnavu stūrī vesels slaistu bars sestdienā dežūrē, bet TV čipu nav, -- vot tas menedžers nav sagādājis, sēž par mūsu naudu ķeksītim jaunu karjeristu banda un priecājas, kā cilvēki nāk un iet, un priecājas, ka klīdz stacijas bodelei nav pārāk tālu!
dekoders
d
Reklām ir vienkārši drausmīga! Bet acīmredzot atbilst kota, šmites un plūmes intelekta un izglītības līmenim.
Arturs - Pensionars
A
Ir tāda sajūta,ka tieši žurnālisti latviešus uzskata par idiotiem.Man ir pāri 70-it, satelītu lietoju no 90-to gadu sākuma,kad arī tas bija analogs.Mājā man ir 4 televizori,jo katrs skatās ko vēlas.Būs arī virszemes digitālais TV,jo atsevišķos gadījumos tas ir vajadzīgs.Esmu runājis ar visiem tuvākajiem kaimiņiem,neviens nesūkstas.Jā mums ir tehniskas zināšanas un konsultējam dažas kaimiņienes kuru vīri jau mūžībā,īpaši 95 gadu vecu kaimiņieni kurai jau ir uzlikts dekoders.Kādas problēmas. Saprotu,ka pārdesmit tūkstoši galīgu grūtdieņu ir,bet ne jau 100 tūkstoši.Neticu,ka bijušais mehanizators,kas šobrīd ir nodzēries nespēj ,ja tas ir vajadzīgs, uzlikt šo dekoderu,bet 2 lati nomai atradīsies.Bet ir jau arī ciri dīvaiņi,kas vispār neskatas TV.Ko tādiem uzbāsties.
tvaika ielas republika
t
Kas vainas bija vecajai televizijai? Vai tiesam bija tik slikta lai krize kura esam izteretu vairakus Miljardus latu nodoklu maksataju naudu? laika kad mes Miljardus aiznemamies no SVF? Pieprasu Publiski Sadedzinat uz Sarta Doma Laukuma to valsts ieredni kas so bezjedzibu uzsaka!
maritis
m
nesaprotu,kādas saistības,kādi sodi?Dekoderus pērkot taču nav nekādu līgumu...Brīnos arī par '' izpalīdzīgajiem'' bērniem un mazbērniem-nevar sūda antenu saviem senčiem uzsaukt.
SovInformBiro
S
Sovetskoje Informbiro soobshajet- segodnja, xx,xx, naciztskaje germanija napala na... OK, sorry, bet reklāma izklausās līdzīgi. Taču labā ziņa ir, ka šodien neviens nevienam šodien neuzbruka, tikai "Lat Inform Bureau ziņo- no pirmā marta- fig jums, da figams mums un Mākoņtēvam (īpaši labā ziņa), beidzot ir iespēja kaut kur nogrūst pirms 3 gadiem Digitalgeitas procesā iegādātās 78 tonnas dekoderu.
ЧлеHовек
Ч
maskavas roka!
draugs
d
lattelecom vispar iebraucis auzās ar digitālās tv izplatīšanu.. reklāmas briesmīgas, dekoderu kvalitāte zema, signāls visur nav pieejams, process sasteidzināts. Uzskatu, ka tomēr vajadzēja rīkot konkursu par digitālo tv, nevis uzreiz atdot tiesības lattelecom. varbūt tad rezultāts būtu labāks!
jumors
j
Aktieris lasa tā, kā viņam prasa - pats viņš to neizdomā. Bet es vienkārši izslēdzu skaņu, jau reflekss - jo atkārto bieži, bieži....
MAIJA
M
MANA VECĀMĀTE NOBIJĀS NO REKLĀMAS - PA ĪSTAM......
Dragūns
D
Man liekas tiešām muļķīgi izvēlēties Lattelecom virszemes TV, ja pastāv citas digitālās TV iespējas, piemēram, Viasats, ar kuru var uztvert kaut 1000 kanāls, ja labi grib. Un maksa tagad viņiem arī nolaista līdz 3,50 mēnesī. Savādāk cilvēki čīkst, ka viņiem neiet dekoderi, utt. bet vajadzēja taču domāt pirms pirkšanas....
Anti-reklāma
A
Skiet, ka tas ir aktieris Spanovskis, kas tik draudoši, tā, it kā paziņotu 3. pasaules kara sākumu, vēsta par izmaiņām TV. Loti, loti nepatikama balss, tembrs un pazinojums, ko varētu pateikt pavisam citādākā veidā, vismaz tādā, kas cilvēkus nesatrauktu, neraisītu dziļu nepatiku un nepazemotu. Vēlētos, lai tas pēc iespējas ātrāk tiktu novākts.
Pūce
P
Reklāma ir drausmīga, lai gan es īpaši neuztraucos, paskatīšos televīziju līdz 1.jūnijam un tad čau televīzijai, netaisos no saviem pieticīgajiem ienākumiem tērēt dekoderim, īpaši ja saka ka tur kur es dzīvoju signāla kvalitāte varbūt ne labākā.Informāciju iegūšu no interneta.
Smags gadījums
S
Tiešām drausmīga reklāma! Abi ar vīru sacenšamies, kurš ātrāk pagrābs pulti un pārslēgs uz citu kanālu. Kāpēc gan cilvēkam vienā mirklī jāuzgāž tik pamatīga stresa šalts? Ja runājam par reklāmām vispār, tad es kā reklāmas "patērētāja" labprāt uzzinātu, kas to veidojis. Lai pateiktu paldies, ka jauki to atkal redzēt, vai arī gluži pretēji - ko jūs tur esat samurgojuši. Nedomāju, ka tas ir par daudz prasīts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas