Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rožukalnes "sarakstiņi"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ivars
i
Bojārs patiesībā ir ļoti Ok, nebūtu viņa - Diena tagad būtu pavisam savādāka. Nesaprotu no kurienes jūsos visa šī žults - it kā jums personīgi būtu kaut kas nodarīt. Nu nelaistiet Dienu, lasiet Ir un dzīvojiet laimīgi. Kāpēc nemitīgi jāgānās? Gunti - es ar Tevui, turies. Un par Rožukalnes rakstu - interesanti kāpēc viņa pati l abprāt pieņem honorārus no atkarīgajām avīzēm un žurnāliem? Dubultstandarti?
Oscillo
O
Un kas tieši UNĀ šķiet tāds angažēts? Intervijas ar dāmām? Vai kungiem? Vai tomēr skaistumkopšanas lapas?
KLM
K
vai tu nevarētu man izstāstīt, no kā atkarīgi NRA žurnālisti? .............................................. ............................................................ ... Jūsu jautājums tik asprātīgs, ka tiešām nevarēšu izstāstīt - no kā atkarīgi NRA žurnālisti ! Ja nu vienīgi - no ledus daudzuma Antarktīdā. Tam, iespējams, Jūs noticēsiet.....
fin
f
vai tu nevarētu man izstāstīt, no kā atkarīgi NRA žurnālisti? neesmu lasījis nekādus "atkarīgus" rakstus. šodien pat super gabals par Cukuru. vai kāda cita avīze kaut ko tādu ir uzdrošinājusies uzrakstīt????
calexico
c
ja autors šo raksta kā privātpersona - lai raksta. ja tas ir rakstīts no Dienas amatpersonas pozīcijām, tad tas ir nožēlojami un apliecina to, ka šis koncerns un tā izdevumi nav vērā ņemami. lai arī tur nenoliedzami strādā arī vairāki talantīgi un gudri cilvēki.
lala
l
bojaŗ, labāk pastāsti, kāpēc pēdējos pāris mēnešus ir tik uzkrītoši daudz pozitīvu 'ziņu' un raksteļu par lembergu. sagadīšanās???
kolege
k
PĒKŠŅI!! Pēkšņi, Rožukalne ir, citēju: ------ ir neloģiski, emocionāli un cauri tiem spīd acīmredzamas mediju un pat personāliju simpātijas. ---- Pēkšni pamanijat, gan, ja? Parasti, kad izdzirdam Rožikalni, kaa "mediju eksperti" smaids izogas mūsu sejā. Par presi neizteikšos. Tur velns kāju nolauzīs, lai saprastu kurš, kam, kapēc, kam pieder, kam maksaa, bet TV... Ja šī medijun specialiste spētu atšķrt talanta- prasmes- profesionalisma trūkumu no līdzekļu trūkuma, kas mūsu "lielajai" Latvijai VIENMĒR būs izšķirošais tādā elekrtoniskajā mēdijā kā TV. Tā ir ELEMENTĀRA kritiķa, vai profesionāla vērtētāja māka, prasme atšķīrt un novērtēt. Bet šāi sievietei vienmēr ir bijusi primāra savu personisko antipātiju un simpātiju uzsveršana... gluži kā vairums šeit komentētāju. Tik ar atšķirību, ka Andai tas ir darbs. It kā profesionāls. :))
artūrs
a
Nākošreiz lai Točs un Koziols uzraksta par "neatkarību". Cik zemu Diena ir kritusi, lai tai vajadzētu aizstāvēt savu neatkarību? Tie, kas sakās būt visneatkarīgākie patiesībā ir visatkarīgākie, Bojār. Kauns par jums!
liepājnieks
l
varētu jau piekrist, bet, zinot domes ruporu un Remesa cenzēto Kurzemes Vārdu - eksperte nošāvusi galīgi garām.
bublik
b
haah! cik ļoti viņi (Rožukalne-Bojārs) viens otru nevar ciest! pilnīgi prieks! Varbūt Rožukalne reizēm šauj pār strīpu (lai gan šoreiz diezgan minimāli), bet Bojāru gan vajag mācīt, mācīt un vēleriz mācīt, jo viņš, diemžēl, galīgi neko nesaprot ne no medijiem, ne saviem tiešajiem pienākumiem...labāk, lai sēž savā Dienas Istabā un trenē intervētāja prasmes... P.s. pieņemu, ka viņs pats nemaz neticētu, ka ir korumpēts, ja kāds to pierādītu...
zigrida
z
Vai man dienin! Nemsanas ka tada lauku seta, kur gailis kliedz, ka vista ne tur ieperejusi :D
slava Kazjolībai
s
Savu kazjolību nu var droši neslēpt, biedri B. Tik par to neatkarību pat Krautmanis laikam nav atļāvies lielīties. Nu var taču pateikt godīgi - jā, saimnieks mums ir PLL&SC koalīcija un viss štokos.
Tumsonis
T
Nav vairs (tik) skaidru demokrātisko kritēriju kā Ēlertes laikā. 35% Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka Saule riņķo ap Zemi.
Mētelis
M
Ai, ai, Bojār...... būtu labāk paklusējis, tad cilvēki vēl varētu nodomāt, ka iekšēji vēl esi palicis godīgs...... Tavas DIENAS viesistabas vēl tā nekas, bet nu Točs un neatkarīga DIENAS žurnālistika, Tu tiešām domā, tas iet kopā? Jeb Tu domā, ka lasītāji ir muļķi?
Vilis
V
"Neatkarīgais" Maskavas un oligarhu dziesminieks Sandris Točs tiešām liecina par DIENAS neatkarību! Smieties vai raudāt par šo Bojāra aizvainojumu? Rožukalne malace, uzrāda problēmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas