Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

RP pašvaldību vēlēšanās startēs atsevišķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
k-DD1
k
Gulbji jau aizlidoja---- beidz pīpēt
n-bahs
n
Es arī uzskatu,ka ir laiks apvienoties un tas varētu izskatīties apmēram tā--- Vienotības neoranžā daļa pāriet pie Zatlera un tad ir cerības citādi būs jābalso par saskaņu
Teodors
T
Realitāte ir tāda, ka RP un ZZS mav ne mazākās izredzes pārvarēt 5% barjēru. Iesaku vēlētājiem nenosviest savas balsis zemē, bet balsot par Vienotību vai NA -- pēc pārliecības.
>super
&
lielāko kretīnu jau meklēja
Valdovskis
V
tas jau tas čalis, kas ir personīgi atbildīgs par visiem spama mēsliem un komentāru rudimentiem, ko ir saražojuši verbālās caurejas piemeklēti tipi pēc viņa patētiskā sludinājuma Pietiek.com. Matiņi kārtībā, teicamnieks.
ha, ha
h
Tie jau tava saimnieka verbālās caurejas piemeklēti pakalpiņi, kuri te atbildīgi par visiem spama mēsliem un publisku vemšanu.
  • 1
  • 2
DD1
D
Nožēlojami, (Z)RP atkal rīkojas kāda zemiska aprēķina vai atriebības vadīti, ne miņas no domas par tautu un valsti. Ja būtu kopīgs saraksts, katram latvietim tas derētu, jo pēc sirds patikas varētu sev tīkamos celt, bet netīkamos gremdēt. Bet tagad ne pašam, ne Sašam. Ja (Z)RP neapdomāsies, tad tā būs viņu gulbja dziema.
krabis
k
Godīgi sakot, riebjas lasīt tos mūsu politiķu kārtējos izgājienus pirms vēlēšanām! Manuprāt, pat ēzelim ir skaidrs, ka Rīgā pašvaldību vēlēšanās var uzvarēt tikai tad, ja vēlētāju balsis netiek izķeskātas visādos mazos procentos! Nu, izdariet taču reiz visi kopā kaut ko labu cilvēku - jūsu vēlētāju labā, nevis skaldiet matus un grūstieties pie RD vadītāja krēsla!
Labs darbs būs,
L
ka nomainīs vājo Nila SC partijas brigadu,nav nilam Rīgas jaunās rūpniecības,zinātnes,kultūras,veselības pakalpojumu kvalitatīva pakalpjumu menedžmenta,kas radītu darba vietas,kas radītu jaunu darba rosmi visā Latvijā.
  • 0
  • 0
super
s
Sprūdžu vajag par mēra kandidātu. Lielāks idiots nevienam nav bijis.
Ļembergs
Ļ
Vismaz viņš nezog, tākā es. Godu kur gods pienākas.
  • 2
  • 0
sviests
s
RP-4,9% balsu, Vienotība- 4,9% balsu, mazās "miskastnieku" partijas- 4,9% balsu... Un nebrīnīsimies, kas atkal iejās Rīgas centrā uz balta zirga. P.S. Idioti- saliek visus sarakstus kopā, savāc visas balsis, par kuru visvairāk iekšējo balsu, tas arī sēž krēslā, nevis visi sēdēs sūdu čupā.
Kā tad
K
Zatleristi dabūs kādus veselus 2%.
d
d
Vēlu jums tur beigt savu nožēlojamo eksistenci.
?
?
PILNA RĪGA AR LATVIEŠU STUDENTIEM , VAI TOS NEVIENS NEVAR UZRUNĀT ?
studentiem vajag deklarēties Rīgā
s
un balsot par valdības koalīcijas partijām,Latvija un Rīga būs vēl veiksmīgāka,kad valdība un Rīgas Dome sadarbosies kā roka ar cimdu.
  • 3
  • 0
nu
n
Padzeniet reiz to krievu varzu no Rīgas domes. Tas ir jūsu pienākums. Un lai nolādēts tas latvietis , kas balso par SC UN Amerika partiju.
a13
a
Kaa taa varza tur iekluva? Vareeja buut latvisko veidojumu koaliicija, tacu godmana - slesera LC/LPP cieti iekaaroja vicemeera kreeslu.
  • 1
  • 0
Protams
P
Teica Valdis, Vjačeslavs un Sandra, domājot par SC siltas domas. Tev galvā čuras.
  • 2
  • 3
!!!
!
Pareizs ir teiciens , kur divi latvieši , tur trīs partijas.Varētu to arī pieņemt - tikai jūs , mīlīši tādā veidā Rīgu nepaspēlējiet. Tā , lūk. Mildas vietā cits piemineklis diez vai der.
Mirga
M
Pareizs lēmums, jo Ēlertes kandidatūra liek apdomāties par Vienotības izvēli un ne jau uz +.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas