Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

RP rosina papildināt vecuma pensijas kapitālu ar piemaksu par izaudzinātajiem bērniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cubit
C
Nodoklis būtu brīvprātīga iemaksa Fondā, vai arī pats poilsnis krāj pēc saviem ieskatiem un sasniedzot attiecīgo gadījumu izmaksas segtu no fonda vai paša uzkrātajiem līdzekļiem. Tādējādi atkristu ierēdņu armijas algošana, kašķi par to kāpēc man jāmaksā nodokļi, ja nav garantijas, ka būs pensija vai veselības aprūpe uc
Maria
M
Thank you for your comment. Well what I am wtinirg here is about EFT which stands for Electric Field Therapy. It is actually a new alternative therapy that is proven to be able to help our human body achieve natural healing and including people who suffers from what I call as modern diseases e.g: Cancer, Hypertension, Heart problem, Stroke, Diabetic. I am also promoting an amazing Product that utilizes the EFT technology. Please do download my ebook. If you do, I would add on to it another unbelievable offer worth RM 100! So go ahead and grab this chance
Tomio
T
All tihgns considered, this is a first class post
padomdevējai -paldies
p
Ļoti pareizi jūs rakstat savā komentā,pilnībā piekrītu jūsu izteiktajām domām.Būtu jau labi,ja kāds uzklausītu jūsu domas,kā arī saprastu un attiecīgi rīkotos.
Ieva
I
Bet ar to, kritēriju "kas izaudzis" ir viena liela problēma - smagi slimās atvasītes. Piemēram, garīgi atpalikušos apmāca par galdnieku palīgiem, utt. Darba devēji esot ļoti apmierināti, taču pirmkārt visiem skolu (un galdnieku) nepietiek, otrkārt tā aldziņa....Un treškārt runa ir par vieglākiem gadījumiem. Savukārt cilvēki ar smagām slimībām teorētiski varētu gan mācīties, gan strādāt, bet Latvijā praktiski....Tā kā bez pabalstiem nekādi. Un cik izmaksās vērtēšana, vai vecāki izdarījuši visu iespējamo?
Ieva > 111
I
Otrajs pensiju līmenis jau sen, sen pastāv. Tikai uzkrājumus veido ne jau uzņēmumi, bet bankas, un, tā kā arī super-puper Dombrovskis nav noteicis, cik cītīgi vajag uzkrāt, tad bankas mierīgi aizbildinās vispirms ar to, ka sākumā daudz naudas nevar būt, bet tagad arī ar krīzi....
Ieva > oho
I
Piedod, bet tā akcepta meklēšanai un notāriem, lai akceptētājs pēc tam neatsakās no saviem vārdiem, vajadzēs daudz naudas. Otrkārt ir tādas noziedznieku ģimenes,kuru locekļi ir lepni, par to, ar ko nodarbojas, savukārt hroniskie pabalstu ņēmēji, par nabaga upuriem....Ir arī otra puse - vecāki - emocionālie varmākas. Bērnam ir bijis viss: laba skola, interešu izglītība (turklāt ne vienā vien jomā), taču bērns par tiem vecākiem teiks, ka visu dzīvi viņam izpostījuši....
111
1
ja nemaldos, tad tads bija NA priekslikums. Es vispar uzskatu, ka pensiju sistema mums nav normala. Pec manam domam ir jabut ta: 1)vecuma pensija ir vienada visiem cilvekiem(iznemot dzerajus,bomzus,kas nav stradajusi), un javienojas cik liela. 2) javeido uzkrajumi otaja pensiju limeni(jalauj uzsvaru likt uz pasmaju uznemumiem,lai gutu procentus 3)kas var veido privatos uzkrajumus 3 pensiju simeni 4) attiecigi pie vecuma pensijas, cilvekiem butu tiesibas(izvertejos katra situaciju) prasit pabalstus vai par apkuri, vai iri, vai elektribu,vai u.t.t. Tad situacija butu vienlidzigaka, nebutu ta, ka cilvekiem ir jamaksa tas lielas pensijas bankieriem u.t.t. lai vini kraj privata konta.Nodooklu slogs ari ir nesamerigs, smagums ir uz parasto stradnieku, tas nav godigi!
111
1
ja, tad cilvekam veidotos pensija no: vecuma pensija+2 limena pensija+pabalsts pec situacijas izvertesanas. Bet bagatajiem pensija veidotos no: vecuma pensija+privatais uzkrajums. Es domaju, tas ir daudz godigak.
  • 2
  • 1
padomdeveja
p
Kapec lidzas sism pensiju " sakartosans likumam" lidzas nav iesniegts otris likums, likums par eitanaziju latvija,jo Latviajs cilvekiem, pensionareim ir visas tiecibas ar cien un godi aiziet no sis degradetas, izlaupitas, banditu un zaglu parvalditas Latvijas. Kapec cilvekiem, kuri dzivo 22, gadus neiedomajama nabadziba, posta, slimibas, pusbada, ikdienas pazemojuma nepienakas izvele pec eitanazijas, lai daudziem cilvekiem nebutu jadara gals ar necilvecigam metodem, pakaroties, slicinotie,s sadedzinoties, noindejoties ? Tad kapec Latviajs prezidentiem Ulmanim, Vikenei, Zaglerimir pieskirtas tik lielas pensijas, padomju komunistiska rezima privlegijas par to ka vini ir piedalijusies tiesi vai netiesi Latvijas valsst izlaupisana, Latviajs valsst tautsaimniecibas iznicinasana, latviesu tautas apzagsana un taas iznicinasana, simtiem tukstosu izdzisnana trimda? Vai tad par sadiem noziegumiem pret Latvijas valsti un latvieu tautu Latviajs prezidenti tik darni ir apgadati un apbalvoti ar Latvijas valsst augstakajiem apablvojumiem? Vai vinu ista viet nav tiesas preiksa un atlikusas dzives dienas pavadit muza darba nometnes? Kapec Latviajs prezidenti, ministri, deputati, ieredni, valsts parvalde ir iedomajusies ka Latviajs valsts un latviesu tauta kalpo siem degradatiem?
Mg
M
Nevienā valsts datorizētā reģistrā nav pilnu ziņu par personas uzaudzinātajiem bērniem. Ja kaut ko šādu ieviesīs, tad visi pensionāri tiks nomocīti ar neskaitāmām izziņām un garām rindām.
oho
o
Dzimšanas apliecībā gan ir ziņas par vecākiem. Atliek vien "bērna" "akcepts", ka šis cilvēks ir pelnījis kaut ko vairāk par laba cilvēka izaudzināšanu.
  • 0
  • 0
neatbalstu
n
neatbalstu, ļoti selektīva un netaisnīga sistēma, jo daudzos gadījumos dzērāju bērni gan tiek saražoti lielā skaitā un papildina sociālās maājas, turklat darba tirgū tā ari nenonāk, vai nu tapēc, ka invalīdi, vai kā vecaki nodzeras un nonarkojas, dzīvodami atkal uz sabiedrības rēķina; kopumā no šādas reformas ieguvēji ir tikai sliņķi vairākās paaudzēs; atdeve sabiedrībai - nekāda vai ļoti niecīga; RP idejas kā vienmēr uz absurda robežas, bet lai jau spēlējas, tāpat te neko nevar saglābt
Būtu pareizi
B
Jāsāk no otra gala - cilvēks maksā nodokļus, ir norādīti viņa vecāki un tiem aiziet kādi pārdesmit procenti no šī cilvēka soc. nodokļiem. Kam vecāku vairs nav, tie saliek kopējā katlā un no kopējā katla atkal sadala tiem, kam bērni miruši jau. Vai kā tamlīdzīgi. Lai izaudzinātais bērns oficiāli var pateikties vecākiem par sasniegto, nevis viņa nodokļu nauda aizietu traļļinātājām un recidīvistiem.
tā vajag
t
Un jānoskaidro, vai izaudzinātais bērns nesēž cietumā, vai dzīvo no pabalstiem, vai maksā lielus nodokļus no savas algas. Suņusēnes izaudzināt nav liela māksla, bet darbs ir ieguldīts, lai izaugtu sabiedrībai vērtīgi cilvēki. Lai kaut viens, bet vērtīgāks nekā desmit miskastnieki un cietumnieki slepkavas.
...
.
Pensiju sistēma tāpat izkropļojums, kādēļ gan to nepapildināt ar vēl pāris muļķībām. Diez Vj.Dombrovskis pats tam tic, ka cilvēki tādēļ radīs vairāk bērnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas