Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

RP valde apstiprina Antāni par RP Rīgas mēra amata kandidāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kkk
k
nu jaunu domu šai kundzei nav un ar komunikāciju arī ir redzamas problēmas...tikko noskatiijos krievu valodaa interviju pa TV...galiigi garaam, nulle, taapat kaa visa Reformu partija!!!!!!
to: atsaldetie
t
Pietiek reiz cenzet!
kurs
k
Kurs un ka to mamzeli izvirzija un ieveleja?
Vai tas to verts?
V
Ja vina kautkadigi spetu atnemt balsis no saskaniesiem ka krievalodigo protestu pret Usakovu, tad vinai varbut bus kaut kadas izredzes parvaret 5 procentu slieksni.
J
Par Baibu Broku!
granāta
g
RĪGU UN LATVIJU DRĪKST PĀRVALDĪT VIENĪGI - VL . UN PĀRĒJIE VAR SŪKĀT ........
mazais letiņš
m
TIKAI = BAIBU BROKU .
  • 2
  • 0
Es
E
Tas nav nopietni? Lai iet no kurienes nākusi.
Citāts
C
"partijas deputāti nāks strādāt uz Rīgu, lai padarītu to vēl labāku, nevis nosvītrotu visu, kas darīts" tātad pilnīgs atbalsts NILAM! Domājiet! ja šie tiks - tad veidos koalīciju ar Ušakovu, ja netiks - noņems tik balsis citiem latviešu sarakstiem
Antiņš
A
Caurejas preparātus varot nopirkt bez receptes...
Kikai
K
Zatlers ir tik impotents un nevarigs, kapat nespej tai kandidatei pat karpu bez konvertes nonemt......
tā ir smukumam
t
lai izceltos pārejo vidū:)
  • 2
  • 0
patriots
p
Aicinu visus Latvijas pisonus, Rigas iedzivotajus, beidzot, apvienoties vienam merkim un par Rigas pilsetas vaditaju ievelet Baibu Broku. Ir nozelojami, ka si spolitsko liku partija RP vel turpina cukoties un ceret uz kaut kadiem brinumiem. Izkatas, ka Zaglera galvenais merkis ir ka tikai iegrist latviesu tautai, k ato pazemot un piesmiet, nepietiek jau ar to, ka visn to katru dienu apzog dzivodamies valsts dargaja dzivokli un sanemot amoralas, prettiesiskaas privlegijas kadas tas ir izdomajusi Latvijas izlaupitaji un latvieus tautas iznicinataji, slepkavas Godma nun LC zaglu banda, Skel eun TP zaglu banda, Lembergs un ZZS zaglu banda, Lesinskis un Pirma partija zalu banda, ka ieriebt Latvijas valstij.
JANKA
J
VIENĪGI ---BAIBU BROKU .
  • 2
  • 0
Doma
D
Zatlers jau saņēmis SODU par nodarījumiem tautai!!! Gan jau tiem citiem arī nāks SODS!!! To nevar atcelt... Tāda ir KARMA un KARMAS LIKUMS!!!
  • 2
  • 0
riedzinieks
r
Ka tad, tik sstulbu babu, kura ir ar komunbistiskajam idejam vet litkai truka Rigas vaditaja amata. Tad jau labak, lai sez tas pats puskomunists, okupantu pecnacejs Usakovs, tam vismaz nav tik vajpratigas idejas ka sai RP vajpratigajai Antanei, kura ir iedomajusies, ka sabiedriskais transports Rigas dzivojosajiem pienakas par velti, protams, ka kadam tacu par to bus jamaksa. Tiesam stulba, vajpratiga baba. Ir tikai jautajums no kurienes tadas rodas un ka tadas izvirza tik augstiem amatiem?
Kika
K
Lai noņem kārpu no deguna un UZ PRIEKŠU!!!!
kāda starpba
k
kas kandidē uz mēri no šīs mirušās partijas?
cik dzird
c
Cik dzird - tad šitās partijas biedri nav nemaz vēlējušies šo par mēra kandidātu- esot uzspiedusi Kukule = parējiem, bet tie kā auni padevušies - kā padomju laikā: ko CEKA nosprieda par to arī balso :)
  • 1
  • 0
GMMm
G
Dāmīte - pelēcīga, bez harizmas, žēl, ka latviešu partijas nespēj izvirzīt pret Ausainīti kārtīgu veci bet slēpjas brunčos
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas