Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Rudenī taps Štokenberga un domubiedru partija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Epikuriete
E
No Štokenberga reklāmām paliek slikta dūša. Šī kunga idejas vairākums tautas neatbalsta. Nevajag latvju vēlētāju vērtēt par zemu. Nevajag politiku veidot uz dusmām un nevajag turēt akmeni azotē.
Zīlīte
Z
Katastrofa un dzīves apnikums no Štokija uzbāzīgajām un tukšajām reklāmām,taču apkaunaties un rimstieties,vainebija iespēja srtādāt apzinīgi kā ekonomikas ministram.
Ej tač' tu dziedāt!
E
Man bija simpātijas pret šiem kungiem pirms šī murgainā reklāma parādījās televīzijā, bet tagad, paldies par kūkām. Vel jo vairāk, klausoties Š. runājam dōmbur-šovā, radās pārliecība, ka šis cilvēks ir lēns divplāksnis ne tikai runājot, bet arī domājot. Pazīstu personiski Edgaru. Labāk jau viņš darītu to ko bija līdz šim darījis, ja tādas muļķības var gvelst ... Vajadzīgs likums, kas aizliegtu izmantot valsts simbolus, jel kādiem reklāmas mērķiem. Kaut kas taču varētu palikt arī svēts šajā valstī?!
sēne
s
..varbūt ir vērts padomāt, kā "dižākajam pensionāru draugam" Štokenbergam virs matu ērkuļa uzkabināt nimbu un uz muguras piemontēt spārniņus.....nu izklausās vienkārši smieklīgi, kā te dažš pēkšņi jaunu mesiju sakās ieraudzijis.....
Onjons
O
Satraukums, kas radīts oponentos arī ir pozitīvs sasniegums :)
Dispčers Kļavinsh
D
Savienība "Cits Grābeklis" paziņo par nodomu protokolu kopīgam darbam ar savienību "Jauna Slota". Jūms, cienījamiem komentētājiem ar patiesu lepnumu sakām - mēs strādājam! Jā, dispečerdienests un dispečeru goda brālība ir izveidojusi vairākas darba grupas, kas nopietni strādā! Arī, tiekoties ar "Jaunas Slotas" pārstāvjiem, varēja redzēt, ka viņi nopietni strādā! Mēs nopietni strādāsim (un strādājam)!
vecais-2
v
Mīļie pensionāri, attopieties! 17gadus valdošo partiju žuļiki Jūs ir barojuši ar solījumiem un turējuši pusbadā. Pēdējo 10gadu laikā pensionāru skaits ir samazinājies par 100 000. Toties kalvīši, leiškalni, počas, rivžas... kļūst arvien resnāki, un papildina miljonāru sarakstu! Kalvītis pirms vēlēšanām 2007.gadā solīja 200 Ls pensijas. Kur ir??? Vakar paziņoja, ka Valdība uzņēmēju atbalstam dos 200 milj. Ls! Tas nozīmē 200 milj. sadalīs savējo partiju atbalstītājiem! Divu gadu laikā ierēdņu skaits ministrijās ir pieaudzis par 70%! Nauda ir vairāk kā vajag, bet šitie politiķi to grābj sev un radiem. Ejiet parakstieties, pieprasiet un padzeniet taukmūļus!
kaķka
k
Es priecājos, ka rodas jauna partija ,kuras veidošanu uzsācis Štokenbergs un , ja tā tiešām būs kreisi orientēta partija, tad visu cieņu, jo tieši šādas partijas Latvijā trūkst. Man ir pieņemamas Štokenberga paustās idejas, kur tiks ņemta nauda valsts budžetā, jo nav jau noslēpums, ka pārāk jau nu trekni dzīvo tie, kuri ir tikuši pie īpašumiem negodīgā ceļā, gan tas pats lielais privatizācijas vadītājs, gan oligarhi. Vienkārši izzogot valsts īpašumu. Es piekrītu, ka vēl milzīgus līdzekļus var saņemt par Latvijas valsts kapitāla izmantošanu, piemēram par mežiem, tāpat par ūdeņiem(ostas) utt. Par "kontrabandas apkarotāju" negodīgi iegūtajiem līdzekļiem, nemaz nerunājot! Vienkārši tās lietas Latvijā ir jāsakārto, un KNAB tam palīdzēs!
sviesc
s
Populisms un nekas vairaak. Interesanti- te parastie veeleetaaji arii komentee vai tikai štokija uzpirktie?
ge
g
"ko dara Štokenberga cilvēki. Nu tad pateikšu: viņi STRĀDĀ !!! Beidzot kāds mēģina savest kārtībā līdz kliņķim nolaisto valsts ekonomiku." _________ Nomund, Štokenberga cilvēki nav no Mēness nokrituši. Liela daļa no viņiem ir bijuši tie, kuri piedalījās valsts nolaišānā līdz kliņķim. Tai skaitā viņš pats, jo viņa tieši darba uzdevumi bija saistīti ar valsts eknomikas vadīšanu visaugstākajā līmenī. Tas ir absolūts un nenoliedzams fakts. Viņa "sančopanss" Pabriks bija tas, kurš kaisīja naudu pa pasauli bezjēgā atverot vienu vēstniecību pēc otras, kas valstij līdz ar visu diplomātisko birokrātiju maksāja daudz par dārgu. Pārējie Štokenberga partijas biedri ir no privātās finansu elites, kura slauca valsti maksimāli iespējamos veidos ar plašu un izglītotu vērienu. Nu gan .... pensionāru aizstāvji saradušies! Pašiem neērti nepaliek?!
Ojārs
O
Šajā organizācijā potenciāls un saturs, atšķirībā no otras jaunveidojamās partijas, ir. Es viņiem paredzu cerīgu nākotni, ja vien viņi spēs organizatoriski nodrošināt savu ideju un uzstādījumu realizāciju. Tur ir vajadzīgs regulārs un nepateicīgs ikdienas organizatoriskais darbs. Tas šobrīd ir šīs organizācijas lielākais risks. Ja būs darītāji, tad šīs idejas "aizies", jo viņi šobrīd izskatās viscerīgākie.
gm
g
Vecs joks, bet būtībā par Štokenberga un Pabrika "partiju": Pasaule jūk prātā - labākais reperis - baltais, labākais golferis - melnais, Vācija negrib karot, Francija pārmet Amerikai augstprātību, bet Latvijā buržuji metas pārstāvēt pensionārus.
gm
g
"Būsim vēl precīzāki: Štokenberga kungam ir ekonomista un jurista izglītība un pat domās salīdzināt viņu, teiksim, ar Kalvīša kungu vai Slaktera kungu, nemaz jau nerunājot par Šlesera kungu, ir patiesi smieklīgi. " Būsim vēl precīzāki - Štokenbergs bija Kalvīša ekonomikas padomnieks, ekonomikas ministrs, pēc tam vēl pašvaldību lietu ministrs. Viņam ir ne tikai jāuzēnas sava vainas daļa, bet arī jānovērtē uz ko viņš īstenība bija "spējīgs", tad kad viņam bija reāla vara. Šobrīd viņš pie tās vēlas atgriezties. Vai atkal ļausim viņam sastrādāt tādas ziepes eknomikā? Tieši jau tādēļ pensiornāriem nav ko dot, jo Štokenbergs ar Kalvīti iepriekš braši "ekonomējuši".
Roberts
R
Luk,luk ,ka nu trako valdosie neleisi,acimredzami,jut,ka ap rikli savelkas tautas vairakuma novita cilpa.Tapec ari ta gana visus,kuri grib,beidzpt,Latvija ieviest vismaz cilvecigu kartibu,jo tikai ta ir iespejams izklut no tas s.....u bedres,kur to ir iegrudusi pasreizejie valdosie noziedznieki.
Normunds
N
Jā, var redzēt, ka lielai daļai komentētāju nav pat nojausmas, ko dara Štokenberga cilvēki. Nu tad pateikšu: viņi STRĀDĀ !!! Beidzot kāds mēģina savest kārtībā līdz kliņķim nolaisto valsts ekonomiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas