Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rugāte: Raidījumā teicu patiesību; Segliņš: Rugāte nav no melīgākajiem deputātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
garāmejot
g
"Arī TP Saeimas frakcijas vadītājas vietnieks Vents Armands Krauklis uzskata, ka «televīzijā tā mēdz gadīties» un ir sacelta «pilnīgi nepamatota ažiotāža», Nez kāpēc kraukļveidīgie ķērc uz citiem šādos gadījumos. Kad savējie sapinās melos, ai, sīkums, kam negadās. :D
Zorro
Z
Šos deputātus ir ievēlējuši Latvijas pilsoņi. Demokrātijas klasiķi ir teikuši, ka demokrātijā tauta dabū tādu valdību, kādu ir pelnījusi. Es pats biju sašutis, dzirdēdams Domburā raidījumā, kā Rugāte tika pieķerta "melojot" - un dalījos ar šo sašutumu ar draugiem. Bet izlasīju šo rakstu, - un saprotu, kas notika patiesībā. Bet kas vainas jums, nekrietni komentētāji? Visas jūsu varbūt pamatotas dusmas uz TP nedod jums tiesības vainot melošanā cilvēku, kurš to nav darījis. Viņa kļūdījās, viņa noteikti izskatījās dīvaini pārsteigta par tiem pārmetumiem raidījumā. Varat ķengāties par viņas mentālām spējām, bet to nevar saukt par melošanu - izlasiet vēl reiz rakstu, ja vēl neesat to sapratuši. Bet ja šī ir "tautas balss", tad nav jau ko brīnīties, ka deputāti ir tādi, kādi ir -- jūsu spogulis.
ha
h
Interesanti, kaadi tad ir tie meliigaakie deputaati????? Atklaati sakot - TP ir galiigi izgaazusies shaadi te atklaati seejot melus!
veere
v
Rugaati uz mezhu
idea
i
Web labo darbu un patiesības stāstītuve - RU.GATE Tas, ka jālasa un jādomā no otras puses ir krutākais. P.S. Stendžas Krātera ģeniālumam pietrūka IVana KURGĀNS kādos konovam vien pazīstamos Latgales vecticībnieku purvājos.
Es
E
Vismaz no vadības visus pensionārus tā ka uz mājām vajadzētu beidzot aizsūtīt. Esi pensionārs-saņem godīgi nopelnīto pensiju un laid pie darba jauno paaudzi. Pensija, alga , meli utt. Vai nav par daudz cienījamiem pensionāriem-vaodšiem darbiniekiem.
Buratīno
B
Nu gan deguns garš..... Melo, melo un nekaunas....
Ak,
A
Krupju papum vinja kaartiigi jaapaarbauda...
Unabomberz
U
Jā, Rugāte izgāzās kā veca sēta. Nav viņai Šķēles pieredzes melošanā.
volk tambovskij
v
dputaati , kuri tur atseež darba laiku un nobalso ko kungs liek , ar laiku zaudee spriešanas jeegu , un briižiem nemaz nezin ko dara , arii saprašana par melošanušiem miglaina , taakaa nav ko raizeeties , no stipendiaatiem valstij labuma cik mells aiz naga...
vāks
v
Rugātei vakar čalis uzdeva konkrētu jautājumu un nav ko te tagad izlocīties, ka nav sapratusi. Tad vajadzēja precizēt jautājumu un iedot konkrētu atbildi.
Bugors
B
Antoņinai - aplauziens un blamāža bijuse pie frizieres čamdīja savu copi tas jautrais džekiņš iegrudā šo nervozumā linda - kā ments kā klincs ! advokāti - ļoha jau mazāk šļupst tas naglās nagles - nu lējējs nagle pati - arī jau jūt ka nav tīra neo - nu galīgs lunis domāju nopietns tāds karavadonis tfū .. vēl pāri dienu kamerā ja patuŗētu redzētu kādu dziesmu dziedātu domburs - nu stārs pat menti šmonēt - baidās cirks un jautrība muļķu zemē - turpinās :)))
korķis
k
Mareks atkal vīnu pārstrēbies
achtung
a
Rugāte turpina melot un graut TP pašķidro tēlu. Sveiks, lai dzīvo Antas kundze, TP grāvēja. Ar šādu rīcību, tik atklāti melojot, var sagraut jebkuru partiju, pie kuras esi pierakstīts. Paldies Rugātei par TP sagraušanas beigu sākumu! Liels paldies!
nu nesaprotu
n
"Iespējams, ka es nesapratu, ka raidījuma “Kas notiek Latvijā” dalībnieks man vaicā par priekšlikumu, nevis visu likumprojektu" --- Nu tad kā īsti? Saprata vai nesaprata. Vai neklausījās, ko vaicā? Vai arī tagad vēl nesaprot, vai saprata vai nesaprata?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas