Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Šā gada Eiropas cilvēks Latvijā - EP deputāts Kristovskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
interesanti
i
CIK par viņu nobalsoja? gribu zināt aktīvo totāli stulbo personu skaitu LV
mjā!?
m
nez kur tie balsošanas rezultāti, es, piemēram, balsoju par citu
daina
d
dēļ viena "padomju stāsta" viņš jau būtu to pelnījis, lai Kristovska k-gam veicas !
Duda
D
Gada cilveks esmu es. Ari par mani nobalsoja aptaujaa. Kadaa aptaujaa? Nu tajaa, ko rikoja kustiba 'Par duudaam Eiropaa"! Ka? Nekaa nezinat par shadu aptauju? Ej, nu...! A ko es izdariju? Garigi un emocionali atbalstiju Eiropu; ar domu speeku. Loti stipru.
mb
m
sviests. skaidrs, ka tā ir slēptā " caurkritēju un neveksminieku" partijas politiskā reklāma. diena vispār nodarbojas ar nepārtraukt PS politikso reklāmu. vai tik kāds cieši saistīts cilvēks ar Dienu negrasās iet politikā??????????????
Ruta
R
Nez kur tā balsošana bija. Es balsotu par Gati Šļūku vai O. Mazpusānu, vismaz kāda jautrība pie šitām burlacībām.
cenzor kur mani raksti?
c
Cenzor kas vains ka es uzrakstiju ka es tadu ,,eiropas kustibu Latvija'' nemaz nepazistu, un kas ta par kustibu? ta ir valsts iestade? vai privata iestade? ar Prezidentu, Prezidenta vietnieku, prezidenta vietnieka sekretari, prezidenta personalo masinu un soferi, utt un kapec reklame privatpersonas? Par kadiem lidzekliem? Par naudu ko aizdeva Eiropa? par Kristovska slavinasanu samaksaja valsts vai privatpersona no savas kabatas? KNAB te nav teiksana?
kas tas par stulbumu?
k
KAS TA PAR EIROPAS KUSTIBU LATVIJA? Tas ir kads valsts uznemums kas sanem finansejumu no valsts?????????!!!!!!!!!!!!!!!! SAJOS KRIZES APSTAKLOS???? un cik valsts no savas kabatas samaksaja par karteja IDINA slavinasanu? Tai iestadei ir PREZIDENTS, PREZIDENTA VIETNIEKS, PREZIDENTA PRESES SEKRETARS, PERSONIGAIS AUTO AR SOFERI? VELNS LAI PARAUJ KAS TA IR PAR LIEKEZU BANDU? Jus vienreiz to tautu nokaitinasiet !!!!!!!! TAS LABI NEBIEIGSIES !!!!!!!!!!!!!!!
???>>>iz folkloras
?
UN sito ciekurkalna MISS-PADAUZU tacu tie idini virza uz.. TICIET VAI NETICIET..RIGAS DOMES MERA AMATAM!!
kas tas par stulbumu?
k
Kas ta par tadu aptauju bija? Kas vina piedalijas? Kapec neviens Latvija par tadu aptauju neko nezin? Atkal kartejais stulbums, varbut tie aptaujas rikotaji vel no valsts sanema algu? UZVARETAJS KRISOVSIKIS!!! ALELUJA,ALELUJA, ALELUJA, ATKAL TAUTA GAVILE, UZVARETAJS KRISTOVSKIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAR KADIEM NOPELNIEM??????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????KO TAS VARONIS IR IZDARIJIS TAUTAS LABA ???????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????
iz folkloras:
i
Čiekurkalnā jauna Miss, paši vēlē paši pi..!
anna.
a
Sveiks lai dzīvo. Kristovskis neturās pie siltās vietiņas un labās algas Briselē, bet ir ar mieru mesties Latvijas politikā. Par to vien viņs šo titulu pelnījis. Nemaz nerunājot par Padomju stāstu!
Lasītājs
L
Apsveicu Ģirtu Kristovski, viņš tiešām Eiroparlamentā ir darījis ļoti daudz laba, un sevišķi daudz laba darīja, aizejot no korumpētajiem tēvzemiešiem! Malacis!
valdis
v
bada laika velns pat musas edot kada mums ir gara nabadziba ne velti nesen vins prese deklareja ka LAtvijai vajg stipru vadoni vai prezidentu liekot manit ka butu istais nu nepaspeja no komjauniesu firera klut par kompartijas fireru sava sadza tagad sapno pa r KARLA ULMANA pecnaceju JA istais un ista vieta un laika pamanas aizbegt no aplucinatas ka veca vista partijas
WQ
W
Tiešām nožēlojams...............

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas