Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

SAB atkārtotā pārbaudē neanulē Bičkoviča atļauju darbam ar valsts noslēpumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nesaprotu
n
KAM MUMS TAS KAŽOČIŅŠ-lieki tēriņi.Žurnālisti ,lūdzu ,vairāk intervijas ar viņiem KAŽOCIŅŠ ,REINIKS.Nedzīvojam PSRS laikā.Kur mūsu ,tā saucamā demokrātiskā iekārta.
pamela
p
Paldies par līdzijušanu,bet sarkanais kvadrāts neiet līdzi uz to miseni..,arī citi niķi nepazūd.Ar visu to,ka esmu Kalvīša lielā"mīlestība". Rīt "krustpunktos"būs Linda Mūrniece.Jautājam? par Bausku un VDK?
carlito
c
Normālā valstī neviens žurnālists neuzdrošinātos AT priekšsēdētāju, galveno tiesas amatpersonu publiski pasludināt par blēdi, pamatojoties tikai un vienīgi uz "viena tante teica" argumentiem. Turklāt tā tante ir aktīva politiķe. Nevienai amatpersonai diemžēl Latvijā objektīvi nevar piemērot R-eiropas atkāpšanās latiņu, tāpēc, ka šeit var zākāt visus un ikvienu uz pilnīgi sadomātu murgu pamata. Būtu jau ļoti ērti - tikko kā kaut kas nepatīk - tā nozākā un cilvēks atkāpjas. Un diemžēl tāpēc arī dažkārt neatkāpjas personas, kurām tiešām to sen jau būtu bijis laiks to darīt. Bottom line Bičkoviča lietā ir - dzimis Latvijā, latviešu valoda dzimtā, pilsonību pārmantojis kā pēc mātes un tēva līnijas. Jo kopš 90-to gadu beigām Latvija pēc abpusējām vienošanām ir noteikusi, ka pilsonība pienākas ne vien pirmskara LR pilsoņiem, to pēcnācējiem, bet arī Lietuvas, Igaunijas un Polijas pirmskara pilsoņiem un to pēcnācējiem. Tā kā Bičkovičam pienākas pilsonība šā vai tā, ir tiesas spriedums pirms 17 gadiem, ka pilsonība pienākas un neredzu nekādu jēgu vai žurnālistisku objektīvu interesi tagad vēl šo jautājumu cilāt, ja vien tas nav pasūtījums.
KLM
K
Kungi, manā datorā iepludināts kaut kāds vīruss, šķiet kādam nepatīk mani komentāri, jo es uzspļauju šādai ''ELITEI'' no varas. ..................................................... ............................................................ .................................................... Pamelas kundze, tas iespējams,tomēr, manuprāt, pastāv arī cits variants, proti, Jūsu datorā kaut kā nemanot ielavijies Kalvīša kungs ,pārtiekot no komentāriem, jo septiņi treknie gadi beigušies Vienīgā iespēja atbrīvoties no nelūgtā ciemiņa - pagalmā uz atkritumu konteinera uzrakstīt - desmit trekni gadi.Iespējams,nesauktais ciemiņš pārcelsies uz turieni.Vēlu panākumus.
Āpsis
Ā
Tā nu nebija. GIP ( GRU ) neņēma. Palasiet Viktora Suvorova fundamentālās grāmatas. Tās atklāj daudzko no padomijā slēptā.
Sivēns Poh-Poh
S
ZivS pūst no GALVAS!!! ------------------- Skatoties uz bildi gribas iebilst - nē, zivs pūst no PAKAĻAS!!!
hokeja nidejs
h
Kartejo reizi redzam vidusmera latviesa aprobezotibu! Tik liela aziotaza par to, kadas tautibas bijis I.B. istais vectevs! Bet kad vesela rinda bijuso premjeru (un daudz citu augstu valsts amatpersonu) pec amata pilnvaru noliksanas viena nakti klust par miljonariem, lielai dalai vel joprojam ir iespejams dazadu shemu rezultata pieklut nodoklu maksataju naudai) - ne gailis pakal nedzied! (Tauta drosi vien pat lepojas par siem istenajiem latviesiem) Neviena tiesiska valsti tas gan nebutu iespejams
pamela
p
Pēc jūsu "pārbaudēm"rodas un pat nostiprinās pārliecība,ka nu nekur neesam tikuši prom no PSRS pārvaldošās VDK struktūras,jo kartiņa "maisos"bija !!!!!!!!!! un ne jau mana vai manas omas!ALDERMANE skaidrā tekstā paskaidroja STULBAJIEM ,kapēc jāatņem nelikumīgi piesavinātā pilson ība.Kažociņ,Reinik,Mūrniece JUMS tas nepieleca? Jums vajag bičkovičus,godmaņus,šleserus/lesčinskus utt. ASTOŅKĀJUS lai paši pastāvētu. Jums vajag tērēt laiku un naudu lai pa atslēgas šķirbu nocorētu ko un kaS DARĀS nepaklausīgajā Bauskā u.c. Latvijas pilsētās un mājās.Linda,.CIK VDK ĪSTENU kadru ir DP u.c. valstiski svarīgos amatos ,PAT AR PIELAIDI - "slepeni"? Šito ārprātu kas notiek esošajā LPSR ir jāatrāda NATO,ES utt. starptautiskās struktūrās.Tas viss tiek pārlādēts Kremlim caur Vešņjakovu. Kungi,man datorā ieplūdināts kaut kāds vīruss ,šķiet kādam netīk mani komenti,jo es uzspļauju šādai "ELITEI"no varas.
aha
a
Aldermane tomēr vainīga un magones
gods
g
prasītu atteikties pašam.
sahs
s
Bet te jau to atkapsanos ne likumi,bet spice,kad teiks tad atkapsies.
tādi esam
t
Ir jau dažādu pakāpju pielaides. Cik saprotu, Bičkovičam augstākā pielaide nav nekad bijusi un SAB tagad atstāja spēkā veco pielaidi.
nnn2
n
re Nekā personīgi atkal izgāžas,kāds piespēlēja info atkal,bet nekas atkal nesanāca...saku jau sen ,ka tas raidījums ir baumu birojs
palamneska
p
Nu ko, sorosīti atkal izgažās, ka vecas sētas!
...
.
ZivS pūst no GALVAS!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas