Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Sabiedriskās televīzijas stratēģija saņem pretrunīgus vērtējumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klukste
k
Vakar arī biju padomes rīkotajā sēdē. Tomēr man ir sajūta, ka mēs ar raksta autori esam bijušas dažādos pasākumos. Kā var rakstā gari un plaši klāstīt Kota murgaino nākotnes redzējumu, ja sēdes laikā LTV vadība NESPĒJA konkrēti atbildēt ne uz vienu konkrētizējošo jautājumu, kuru sēdes laikā uzdeva interesenti. Zāle bija piepildījuši tā, ka dažiem pat nepietika krēslu un bija jāstāv kājās. Tas nozīmē, ka interese bija liela. Jautājumu bija milzum daudz. Kāpēc rakstā ir izcelts Ķīlis? Es domāju, ka pēc šīs sēdes tikai Kleckins un Buceniece arī bija vienīgie, kuriem LTV stratēģija likās ok.
Naivā
N
Un vēl - izlasiet, lūdzu, Andas Rožukalnes rakstu "Kā mūsu intereses apmainīs pret naudu?" tepat Dienā!
Naivā
N
Un, ja šis patiešām ir labākais dokuments 5 ģenerāldirektoru laikā, tad jājautā, ko tā NRTP visu šo laiku ir darījusi un kāpēc apstiprinājusi nekvalitatīvus dokumentus?
Naivā
N
Var jau smaidīt par tiem ekspertiem, bet šoreiz Ķīla aizrādījums par LTV stratēģijas kvalitāti ir vietā. Izlasot jaukām frāzēm piebārstīto LTV Nacionālā pasūtījuma koncepciju 2009. gadam, nekas daudz nekļūst skaidrs. Un visneskaidrākais ir tas, kam tiek atbrīvots ētera laiks, ja jau tik daudzi raidījumi tiek likvidēti un pārcelti uz neeksistējošo 3. kanālu??? Ar dokumentu, starp citu, var iepazīties LTV mājas lapā, zem LTV, uzklikskinot uz "Lietišķi dokumenti" (diezgan labi noslēpts).
ķīlnieks
ķ
"E.Kots apgalvoja, ka LTV esot atradusi formātus, kā izpildīt savu misiju, veidojot jēgpilnu saturu, bet tajā pašā laikā arī sasniedzot plašāku auditoriju. Nākamā gada sākumā plānots strādāt divu kanālu ietvaros, taču gada otrajā pusē testa režīmā jau varētu sākt strādāt arī jaunais kanāls LTV kultūra." Vai tas jāsaprot tā, ka jaunā kanāla izveide ir tas jaunatrastais LTV formāts, "kā izpildīt savu misiju"? Kas mainīsies no tā, ka viens mēsls tiks "noformatēts" divās čupās? LTV kā sabiedriskā medija lielākā problēma ir domāšanas līmenis un stila rutīna, kas atspoguļojas raidījumu kvalitātē un, dabiski, arī reitingos.
Jēpis
J
Izskatās, ka vienīgi Ķīlim ir taisnība.
Naivā
N
Nezin kāpēc līdz šim domāju, ka sabiedrisko televīziju var skatīties īpaši par to nemaksājot. Tagad izrādās, ka būs vēl jāmaksā papildus. Par 3.kanālu kabeļtelevīzijā. Vai tas ir likumīgi?
Absints
A
"Kad rs dzirdu vārdu kultūra. mana roka ķer pēc mauzera" Gebelss Domāju, ka šos vārdus var ielikt arī Kota mutē..
un vēl
u
Stratēģija ir ar baltiem diegiem šūta. Kas tas par kanālu "Kultūra", kas domāts ar priekšzināšanām apveltītiem kultūras cilvēkiem un arī bērniem??
Producente 2
P
Esmu laimīga, ka laicīgi no tās murgu mājas ar savu raidījumu notinos! Tas ir Kafkas romāna cienigs piedzīvojums - būt par neatkarīgo producentu iekš LTV!
koment
k
Lai Ķīlis vairāk un kritiskāk palasa savu garadarbu Latvijas ilgtspējīgas attīstības stratēģija... vai tur ir viss tik izsvērts un pamatots? ?
l'avocate
l
skatos dažiem "kultūra" spiež uz smadzenēm, tas, ka esmu uzrakstījis, ka neesmu skatījis LTV vēl nenozīmē, ka vispār neesmu šī kanāla raidījumus redzejis, nevajag kko piedomāt pie maniem komentāriem klāt. Tev tiešam nodērēs skatīt LTV kultūras kanālu, jo jēdzīgas sarunas un objektivitātēs tavā komentārā es nesaskatu. Iespējams esmu TEVI apvainojis ar mana komentāra daļu "penzionāru un maznodrošināto (tie, kuri nevar atļauties kabel/satelit TV) televīzija", gribu atvainoties, ja tas tev radīja iespaidu par manu "baigu krutumu". Un vēl, kulturāls cilvēks respektē cita viedokli, nevis uzbrūk ar apvainojumiem.
eksperts
e
No kurienes tad tev tas priekšstats, ja neskaties? Nai tik tev preiksstati nerodas vien no pašas iedomām. Tāpat kā iedomas, ka esi baigi kruts. Pamuļķītis esi - apmēram no Saknīšu sugas.Droši vien, kad izdzirdi vārds kultūra gribas vemt. Jo ne vella nesaproti, bet kas nesaprotams, tas riebīgs. Kā jau ar prātiņu apdalītam.
l'avocate
l
kā agrāk neesmu skatījis LTV, tā arī neskatīšos, nebija neviena jedzīga raidījuma pa visu LTV pastāvēšanas laiku. Pašlaik par LTV rodas priekštats, ka tas ir penzionāru un maznodrošināto (tie, kuri nevar atļauties kabel/satelit TV) televīzija. Bezjēgas veidot kanālu "kultūra", jo tas atkal vērsts uz penzionāru auditoriju... tādas ir manas subjektīvas domas.
krista
k
Dace Buceniece, kura, NRTP strādājot, ir piedzīvojusi piecus Latvijas televīzijas (LTV) ģenerāldirektorus, norāda, ka "tas ir labākais dokuments, ko esmu redzējusi +++++++++++++++ Jājautā, ko šī beibe vispār ir redzējusi? Nekompetents un nepieredzējis, bet uzpūtīgs, neaudzināts un vulgārs cilvēciņš politisko intrigu rezultātā uzlecis par karjeras kāpnēm un nu tēlo speciālistu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas