Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Sadarbību ar SC valdībā finanšu ministrs nodēvē par bumbu ar laika degli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
... jautājums... tikai kādus mērķus nospraudusi vienotība.... jo man liekas ,ka visneprognozējamie ir tieši viņi...sagrauts pa viņu laiku ir diezgan daudz..
bumba ar laika degli
b
Loti trapigi teikts, Saskanas centrs piedava palielinat budzeta deficitu, sastrideties ar SVF un kad visa nauda bus noesta un mes busim jaunas krizes prieksa..kur nemsim naudu? iesim lugt Maskavai? Te pat neiet runa par ekonomiku tas ir plans ka mus ievilkt Maskavas tiklos! Es to saku visa tauta to saka ka tas SC ir neliesu banda! Pareizi Abikis pateica ja paskatamies uz SC balsojumiem saeima tad vienmer ir balsots ta lai valstij butu sliktak!
alberts
a
Nu,ja rēkinas,ka Urbanovic,šodien ir lielaks budzis neka tie kurus izveda uz Sibiriju - tad varbut dažai "babuskai" liksies ,ka TAS ir īstais.
ša ša
š
Piekrītu zvirbulēnam pilnīgi. Un tieši kompromisu arī vajag. Ja būs pie varas tikai labējās partijas, tad atkal čuposies un izzags pēdējo no valsts, jābūt kontrolei kaut kādai šajā valstī. Jo visi tik smaida un sola izvilkt valsti no bojāejas, bet rezultātu kā nav tā nav, un, ja tā turpinās tie paši un tādā pašā garā, nu beigas vien būs.
kam tad lai mēs kalpotu????????????
k
Sibīrijas rūdas raktuvēs?????????????????????Ja ne deportācijas, noticētu tiem cūkām. Pat atvainoties netur par vajadzīgu.
NEKO labu Latvijai tie
N
nedarīs, kargina banda
borcinsh
b
un vel : shodien, gan "politologi", gan presse, daudz runa-raksta par nepilsonu lojalitete Latvijas Valstim . kapec nevienu neuztrauc sc biedrus "lojalitate" !? ....pec 20 !!! gadiem vini "gan galaa ir gatavi" atzist Latvju okupaciju....lai tikai tiktu valdibaa !!! ( iznak ka 20 gadus vini dzivoja - padomju savienibaa !?) un kada "sakara" Saemaa ir vajadzigi tie kam ir akmens azotee ?! Ne, ne, ne un vel reiz NE ! PS. jau ar to sudkomunistu "prezidentu" uzticiba Latvijai ir "zemak" , un ja shitie sc ienaks valdibaa - varu vispar pazaudet Dzimtene !
borcinsh > tuk tuk?
b
"...ka Latvija pati pievienojusies supersavienībai,..." ----- man ir 64 gadi, un bija "kam" ( ari - Latvijas Republikas krievu pilsoniem ! ) pastastit ka "Latvija pati pievienojas"... sheit VIEDOKLIS par LR okupacijau ir tikai VIENS ! - TAISNIBA !
  • 1
  • 0
tuk tuk?
t
Tavs sakāmais vietām ir neloģisks. Protams, ka okupācija ir bijusi, tas ir vēsturiski atzīts fakts, taču, ja cilvēks uzskata, ka okupācija nav bijusi, tas nenozīmē, ka šis cilvēks dzīvojis pēdējos 20 gadus Padomju Savienībā. ;) ... Vieni uzskata, ka Latvija ieņemta ar varu, taču otri, ka Latvija pati pievienojusies supersavienībai, kad ieraudzījusi gaidāmos zelta laikus :D.
  • 1
  • 1
Grauzējs
G
Kapēc Urbanovičs pēc sejas tik ļoti atgādina kāmi??
Krekers
K
Ja apvienotu Dombrovska stabilitāti, Lemberga pašpārliecinātību, Zatlera šarmu, Tēvzemiešu patriotismu, SC labos sakarus Austrumu virzienā(domājot par ekonomiku:) ) un visu piecu partiju premjera kandidātu padomnieku intelektu, tad sanāktu kārtīgs valsts vadītājs, kurš noteikti atrisinātu visas problēmas un liktu angļiem un īriem braukt strādāt uz Latviju!!! Bet tā kā Virsmāte šādu pestītāju vēl nav dzemdējusi, tad nāksies iztikt ar šiem pašiem, kuri nevar izlemt kādas krāsas somiņu vilkt: ar Lielvardes jostu izdaiļoto vai lielo, sarkano importa.
borcinsh
b
ta bumba valstii jau dzido 20 gadus ! galvenaka kluda Latvijai bija - atlaut komunistiem-latvieshiem atnakt pie varas ! ( nevajadzeja , neskatoties uz vinus frizuram, aizmirst, ka vini nodevusi zverestu ...un kompartijas kartinas vel atrodas maskavaa , ka ari vdk biedriem ) shodien jau ir laiks saprast, ka no viniem , iznemot sabotazhu, mums neko labu - nav sagaidit ! pabeigt ar latvieshu-komunjakiem ari ir laiks ! nost no valdibas visus bijushus kompartijas biedrus !!!
Tā lūk...
T
Nevis Saskaņas centrs bet PIESKAŅOŠANĀS CENTRS,lai tikai tiktu valdībā.
Ministry of Truth
M
SC aizgāja pie Prezidenta, lai piekristu visam. Ar tukšām rokām. Tā nemēdz būt. Urbanovičs ir bēdīgi slavens ar to, ka runā vienu, bet domā otru.
vanags - mērglim zvirbulēnam
v
Tu esi neglābjams melis , demagogs.
Gaļina
G
Vai nav skaidrs, ka SC ir RUBIKA partija !!! Tas ir ārprāts, ka ar sarkanu viepli priekšgalā būtu jādzīvo !!
Gaļinai
G
Interesanti uzzināt, vai pati neesi krieva un vai neesino krievu ģimenes?Vārds tads krievisks
  • 1
  • 0
Pareizi Gaļina,
P
Rubiks ,zinu ka bija Latvijas neatkarības pretinieks un noliedzējs,valsts pēctecību ,viņš noliedz vēl šodien.Nedrīkstam vēl Rubiku laist pie valsts vadības rulliem,lai pastrādā par ES Deputātu un palīdz tur dažās dienvid valstīs konsolidēt budžetu un godīgi pārvarēt katrs pats savu un savas valsts krīzi
  • 10
  • 0
vanags - mērglim zvirbulēnam
v
Ak , tu mērgli , tie taču bija Godmanis un Slakteris kuri noslēdza līgumu par aizdevumu , jo paši un viņu saimnieki kā šķēle un šlesers valsti bija noveduši līdz kliņķim , jo valsts kase bija tukša. Ko tu , mērgli tagad jauc cilvēkiem galvas? Domā , ka visu aizmirsuši? NĒEEE , jo tieši Šķēle , Šlesers un Lembergs ar savām kabatas partjām noveda valsti līdz bankrotam. Dombrovskis tikai pilda Godmaņa un slaktera parakstīto līgumu.
cony
c
Premjērs Dombrovska kungs,jau ar pirmajām darba dienām āmatā godīgi,pectecīgi,droši ir strādājis savas Valsts tautas labā,pildot arī iepriekšējo valdību uzņemtās saistības un tas kopumā ir devis labus rezultātus ir jau sākusies progresīva attīstība ir ļoti pieaugusi Latvijas un Dombrovska kunga popularitāte,kam seko Banku reitingu uzlabošānās un Latvija jau ienāk investīciju pozitīvi aktīvajā zonā,tālāk strauja izaugsme,neskatoties,ka daudzās zonās ir recesija.
  • 11
  • 5
zvirbulēns
z
Dombrovskis tikai pilda Godmaņa un slaktera parakstīto līgumu ------------------------------ Vienotība, tavai zināšanai, turpina šlesera/godmaņa politiku, viņi ir dvīņi!
  • 9
  • 10

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas