Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Šadurskis: Bērziņš nav patiesais ZZS kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tiesi tā
t
Ļoti gribētu ,lai Šadurskim ir taisnība. Tas būtu kauns Latvijai ,ja tādu Latvijas izlaupītāju pionieri Bērziņu" ieliktu " par prezidentu
avene
a
Neesmu šī kunga fane, bet šoreiz viņam ir 100% taisnība. Varbūt pats bērziņš to nesaprot, ka tiek izmantots spēlē. Viņa galvenais uzdevums ir sagraut vēlēšanu pirmo kārtu, lai valdis netiek ievēlēts. Un tad parādīsies ,,īstais,, kandidāts! Tāpēc arī politisko kuluāru un aizkulišu spēlmaņi tagad tonnām ,,nolej,, saviem apmaksātājiem žurnālistiem informāciju - šis ir tas īstais! Tā tiek radīta īstenības un ticamības ilūzija ierindas skatītājos un lasītājos. Un ,,nopirktie,, vai vienkārši naivi ticīgie šo informāciju izplata tālāk kā patiesu. Aizkulišu spēlmaņiem to tik vajag, viņi sajūsmā berzē rociņas un priecājās:)
Vēlētājs
V
Bezmaksas cirks turpinās!
Kāpēc ne?>melnais
K
Nevarētu vismaz,kā deputāts balsot par pensiju un bērnu pabalstu samazināšanu!
Lasītājs
L
Šadurskis arī ne!
latviete
l
Šadurska k-gs pateica to, par ko man jau bija aizdomas. Otrajā kārtā parādīsies Daudze. Bet nedod Dievs!
Alise brīnumzemē
A
Jā, Bertiņ, no tām ziņām, kas nāk no ZZs vienmēr mati ceļas stāvus, jo tur ir Ateistu kluba prezidents un viņa sekretarša - ivetta cilvēkēdāja, kas citu neko nemāk, kā pāri līķiem iet.
Berta
B
Pietiek.com un Delfos labi raksti par Bērziņu. Pilnīgi mati stāvus slejas!
jautātājs
j
skaties, kā gribi... kā ir pakaļa astē, tā ir... man prieks, ka tai luzeru komandai, kas sevi pr jeģinstvu sauc, neveicas.
Kārkliņa
K
Iesaku palasīt šodienas Latvijas avīzi par Bērziņu . Kas viņs par Bērziņu ? Slikti runā latviešu valodā , Ārprāts , 5 ZZs izvirzija apšaubāmu ielikteni , vai par izsmieklu , vai ? Tas ir Sc tīrākais kandidāts , kur viņi šo rakaru izvilkuši ? Nu nē tad jau labāks Zoodārza Līdaka . Manuprāt beigās būs izvirzīts pavisam cits prezidents , jo arī Zatlers ir uzsildīts līķis.
(C) Tautai Pietiek
(
"A.B. Ceturtā ankambara spožākais kaulu kambaris ir "Unibankas" posts, ne spožums Krievijas krīzes laikos. Maksājot sev vismaz astoņpadsmit tūkstošus lielu mēneša loni, A.B. IV piemirsa tikpat devīgi apveltīt savu maizes darba devēju - Latvijas valsti. Izrādījās, ka, iestājoties tā sauktajam Krievijas defoltam, "Unibanka" vairs pat atejai nederīgos krievu vērtspapīros ieplājusi aptuveni 15 miljonus latu. Labi, ka tūdaļ kā līkās kurpnieka nagliņas klāt bija Skandinaviska Enskilda Banken (SEB), zviedri iztrūkumu aizlāpīja, tikai viena bēda - "Unibanka" ar visām iekšām no Latvijas valstij un tautai piederošas bankas pārvērtās par SEB jeb tautas mēlē - svensonu īpašumu."
^^^
^
šadurskim pilnīga taisnība. Vēl tikai Bērziņš avīzei nepateica, ka arī 2. pasaules karu sākuši latvieši
peķka
p
Izskatās, ka tas Bērziņš domājis tikai par savu kabatu- varbūt finansists labs, bet ēdušais reņģēdājus nesapratīs.
Bet vispār
B
Kāpēc visu laiku rej uz Vienotību, ja pati esi Vienotības biedre?
melnais
m
kāpēc ne pašu Kārli par prezidentu - no viņa Saeimā tāpat nekāda labuma nav... bet runāt un filozofēt patīk daudz un fotografēties arī. Viņš tak ir ideāls kandidāts....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas