Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šadurskis: Četru partiju koalīcija varētu būt stabila

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nacijas nodevība
N
Jāpieņem SC koalīcijā un jāsaņem no viņiem okupācijas atzīšanu. Koalīcija izjauks, bet atzīšana paliks. Citādi, kad pildot SVF pavēles paliks pavisam slikti, Lembergs apvienos visus zagļus, ieskaitot SC un Vienotība paliks vienatnē. Šo dāmu drauda ir latviešu nodevība.
laima
l
No malas grūti spriest, tāpēc es ticu Šadurskim, jo zinu, ka viņš ir gudrs cilvēks. Vajadzētu visiem atvēsināt savas emocijas.
ss
s
Es brīnos,ka šis demagogs ir "vienotībā".Viņam tikai pie Slaktera un Kalvīša-tie viņam kā brāļi
Kaspers
K
Dombrovskis sagraus Vienotību. Nesaprotu, kam tas viņam vajadzīgs, laikam grib atkratīties no valdības vadīšanas. Varbūt, ka Vienotībā ir spēki, kas grib tikt vaļā no Dombrovska. Tie tad nu piespēlē Dombrovskim pašnāvniecisku programu. Patiesi, šis ir galīgi nepiemērots laiks šādām intrigām. Šie ir centieni destabilizēt politisko situāciju Latvijā. No tā ieguvējs būs Saskaņas centrs. Tas tad arī varēs sastādīt valdību.
Jānis
J
Tāds pat kā Rimševics no LB. Arī šitais ar saviem gudreļa padomiem 5 gadnieka līmenī grib publiski parādīt, ka valstij un tautai nolaupīto naudu un maizi neapēd par velti!
lielinieks
l
Lai veicās Vienotībai un saskaņai kopīgi atkal mūs ievest padomju saulītē! Bet nacionālisti un šķelisti varēs rakt ogles!
uzmini nu
u
kura vai kurš staigā pa portāliem ar pātagu draud ,ka sliktu galu ņemsim Būtu smieklīgi ,ja ne tik bēdīgi..
Ilmārs > J. Kūlam
I
Ievēlēja to, ko ievēlēja, tāpēc, ka vismaz puse no Latvijas iedzīvotajiem pēc tautības ir padomju tauta un savādāks rezultāts nemaz nevarēja būt. Kad Atmoda noplaka, tad izčākstēja, gan Tautas fronte, gan Pilsoņu kongress. Ekstrēmos brīžos, tauta vēl mobilizējas, bet ikdienā visi gaida, lai citi visu izlemj. Un pēc tam virtuvē sēž un kritizē. Saeima tomēr ir sabiedrības spogulis un tajā vienmēr iekļūst labākie tautas pārstāvji.
Mārcis
M
Šadurska kungs, šoreiz Jūs esat pārrēķinājies, latvieši nodevību neaizmirsīs.
Kristine
K
Tad beidzots saprats un kaut kada politiska izaugsme ari musu valsti! Tak nomierinties visi ar savu galvas basanu Maskavai rikle... Ar so izveli ies iespeja atrisinat daudzas lietas ( un nerunasim tikai primitivas ja vai ne kremla pusdienam kategorijas): 1. Beidzot iedot saskaniesiem iespeju paradit ko vini reali var vai nevar budami pie varas un vai spej vai nespej iziet uz kompromisiem. Ja nevares, atkritis un nevienam nevares vairs teikt, ka vinus neviens nelaida valdit... 2. Pilnigi integrejot Saskanu Latvijas politika, atnemt tiem dabisko tieksmi vienmer skriet uz Maskavu sudzeties un raudzities tik krievu virziena. Kad reals darbs majas bus jadara, tad nebus laika braukat vizities uz Maskavu. Ja nevares pavilkt, lai krit ara - atkal Dombrovskim trumpis - neviens nevares teikt, ka saskanai netika dota iespeja... 3. Par LV politika sun sabiedribas saliedesanu ar si portala lasitajiem laikam nemaz nav verts diskutet... 4. Dombrovskis saja situacija neko nezaudes, jo visiem bus savu atvertibu un labo gribu paradijis. Ja sada koalicija ( un ne jau tikai etnisko jautaujumu, bet ari ekonomiskas izpratnes zina) nespes dinamiski stradat (un taa ir sadu plaso koaliciju problema visa pasaule - ari Merkele Vacija pec velesanam ar tadu pasu problemu saskaras, apvienojot idealogiski pretejus spekus viena koalicija), tad vienmer pastav atkapsanas cels uz 3 partiju koaliciju... Nu tak vienereiz klustiet atvertaki un beidziet nemties ar to superieinteresetas un agresivas krievijas bubuli... Vairak nacionala paslepnuma un pascienas, nevis muzam apbizoto latviesu balelinu vaimanasanas...
kalnu āzis
k
ko lai saka, šagijam atkal taisnība
Lauķis
L
Dombrovskis vienmēr melo, tāpēc nav ko brīnīties. Tagad tas "Sabrauktais ezītis"bučosies ar Vienoto Krieviju.Ja šī nodevēju valdība noturēsies, līdz Zatleram tiks atļauts aizbraukt pēc "ēzeļa ausīm",tad viņīem paveiksies, vienalga, tā ir pēdējā reize, kad "Jeģinstva" pārsniedza 5% barjeru.Saulainu skuju taku, Vienotība"!
Jānis Kūla
J
Atbildēt Vērtēt komentāru: Vērtējums: 5 Balsu skaits:1 x Ilmārs 10:53 Vispar, kļūst arvien skaidraks, kam pieder vara tagadēja Latvijā, ne jau tiem, kas Atmodas laikā veidoja Tautas fronti, bet tiem pašiem Gorbačova reformkomunistiem un viņu pēctečiem, ----------------------- Nu ko savēlēja , tam arī vara pieder. Vai tad bija par ko balsot ? Vai arī Jums ir iinformācija ,ka vēlēšanu rezultāti ir viltoti?
mala
m
harmonija ir arī mūzikas instruments un šajā gadījumā krievu ,,garmoška,,
Jānis Kūla
J
Nu Āboltiņa taču ir forša kundze!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas