Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Šadurskis labprātāk upes malā makšķerētu ar Dzintaru, ne Štokenbergu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XYZ
X
Politiskās caurejas zēns...
cd
c
Lielaka latviesu nacijas nodeveju banda par "Vienotibu" nav redzeta.Iebrauca saeima ar lozungu "krievi nak' un otra diena pateica VL,ka vini nav vajadzigi.Versanas pret jebkuru latviesiem vajadzigu likumprojektu ir palikusi par ikdienu.Muziga murgosana par kaut kadu "Latvijas tautu"un lienosa okupacijas seku legalizesana,tada ir sis organizacijas pasreizeja virziba.
Dido
D
Problēma mūsdienu politikā ir tā, ka visi kaut ko shēmo un rēķina, kaut ko grib ietekmēt, kaut ko grib apiet. Garām! vinnētāji ir tie, kam ir skaidra politika. Vēlētājam ir jāzina, kas lācītim vēderā, kad par to balso. Tādēļ es balsoju par VL un man nebija jāviļas. vienotība bija mana otrā izvēle, bet kad vēlēšanu vakarā Aboltiņa paziņoja, ka neies kopā ar VL/TBLNNK, tad sapratu, ka otrā izvēle bija nepareizā izvēle. Kas vispār par veidojumu ir Vienotība - tādi, kas kaut ko grib apvienot tādu, kas pēc definīcijas nav apvienojams. Nevar vienā katlā vārīties tie, kas ir par latvisku Latviju ar tiem, kas ir gatavi pieciest padomju varas slavinātājus sev līdzās, tādus, kas šeit grib diktēt latviešiem noteikumus, kādā valodā runāt, kādā valodā skolās mācīt, kādus svētkus svinēt, kādus nē. Tādēļ nav jābrīnās, ka Vienotībai visbiežāk jāuzdod tas jautājums - uz kurieni ejam, kāds ir mūsu uzdevums, mērķis. patiesībā ar šādiem spēkiem zem viena jumta, jūs nekur neejiet. Jūs mīcaties uz vietas!! Ja jums ir jānoskaidro, kādi LAtvijai ir aktuālie uzdevumi un mērķi, pajautājiet Visu LAtvijai un Šadurska, kungs, ar makšķerēšanu vien LAtvijai tagad vairs nepietiek. Vajag darīt un darīt ne pa jokam. Tādēļ iesaku orientēties uz darīšanu un tas jums ir iespējams viēnīgi komandā ar nacionālajiem spēkiem, kuriem jūs fakstiski arī piekrītiet. un nedomāt par to, kā Štokenbergam kaut ko izjaukt. Pārāk daudz enerģijas ar mīnusa zīmi, kur to varētu izmantot lietderīgi.
vells
v
Kā sacīt jāsaka šadurski, šo Saeimas sasaukumu jūs "vienotība" esat padi..suši un tāpēc jūsu "darbaļaužu" vēlmes nav vairs jāņem vērā. Ceru, ka VL pietiks prāta nekooperēties ar šiem nocenotajiem jūdasiem
nunu
n
aha, glumeklis jau sāk laicīgi informēt tautu par kārtējo kažoka apmešanu uz otru pusi
Senais
S
Viens ir makšķerēt, bet kaut kas pilnīgi cits, taisīt politiku. Nez kāpēc Kārlis pieminējis makšķerēšanu, jo čaļiem labāk ir pasēdēt pie alus kausa (ja atturībnieki limonādes), lai patērzētu. Tāpēc iespējams, ka viņam nav par ko runāt ar to Dzintaru un makšķerējot ir ieteicams ievērot klusumu.
bulciņa
b
es pilnīgi saprotu Šadruski. es arī tā darītu. Dzintars ir ļoti ok, harizma, tā sacīt.
ja kas
j
Par gaumi nestrīdas.
who cares
w
Strīdēties var tikai par to, kas ir.
  • 1
  • 0
nu čangalim
n
Latgolā soka- as ar jū naītu aiz klā'va dērst, a Šadyrskis pa pusei latlolīts
bulciņa
b
neesmu no latgales, bet girbēju latgaliešiem patiekt, ka viņi ir īstie patrioti. un vēl ar mietu rokā. malači
  • 2
  • 0
!
!
Štokenbergs + Pabriks = Tautas partijas klons. Ar tādiem pat makšķerēt nevarētu kopā. Varas dēl savu copes biedru nodotu bez šaubīšanās. Taču šadurskis ir viens no iasprātīgākajiem politiķiem
MV
M
nu paliksiet V.nogrimsiet kopā ar to n sekosiet vairakumam kas dirsis virsu jusu programai
aa
a
bet zivis ēd kopā ar štokiju :)
lapsa>>Celovek
l
tu laikam nupat iekapi tur kur Stokenbergs bija uz lauka.. un laikam tev tas sanak regulari tapec tik zultainus komentus raksti..
lapsa
l
Stokenbergam ir kaut kadas mulkigas idejas aicinat nakosa valdiba Saskanas Centru. Ka var aicinat valdiba speku kas atbalstija oligarhus? speku par kuru ir aizdomas ka vinus finanse Maskava! nu gan tam Stokenbergam idejas..
who cares
w
"Ka var aicinat valdiba speku kas atbalstija oligarhus?" === Tāpēc labāk ir strādāt ar spēku, kas pieder oligarham... Dzelzs loģika. Derētu beigt raustīties no krieviem. V pašā sākumā vajadzēja paņemt gan SC, gan Visu Latvijai - Tēvzemei un Brīvībai / Latvijas Nacionālā neatkarības kustība, lai šie viens otru atsver un kopumā atsver arī Lembja vēlmes (lai džekam ir jāveido kaut kādi kompromisi, nevis var visu laiku spēlēt pokeru aka "ja jūs ne, tad mēs ejam"), ne vella - Štokijs necieš Dzintaru pēc stāsta par desmit K, ko derētu savākt uz vēlēšanām, bet pārējie tēlo striktos nacionālistus, lai nebūtu jādalās ar amatiem. Ar saviem bezjēdzīgajiem paziņojumiem ("ar SC nekad") Kristauskis ar Jaunupu jau paspēlēja Rīgas Domi, ko pievāca Šlesers. RD varēja atkarot pēc šīm Saeimas vēlēšanām un dabuot LPP pilnīgi prom no skatuves, nebūtu visādi Ameriki u. tml., bet nē, nenormāli vajag uzsvērt - mēs baidāmies no krieviem, labāk kalposim Lembim.
  • 1
  • 2
Человек
Ч
Bet Štokenbergs ar Šadurski vienā laukā pat d... neietu. Tāda, lūk, tā "Vienotība" (pēdiņās).
čelovekam
č
Latvijā lauka to darīt parasti neiet! To dara citur, bet Latvijā - havajā, ķemertiņā vai atejā!
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas