Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šadurskis: Ušakovs ir tikai izkārtne, ne jau viņš veido politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ZXC
Z
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskaņieši" nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem; Ušakovs sauc Kalpaka pieminekli par nenozīmīgu; Ušakovs nezina par ko balso Rīgas domes sēdē un rupji lamājās uz paša darbiniekiem... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
Z
Z
Esam redzējuši un dzirdējuši Šadurska murmulējumus sapulcē,lai traucētu Ušakovam strādāt
Andris
A
Par ko murgo Melnais Kārlis ?!! Vai pasaulē ir kāda pilsēta, kuras mērs "veido politiku"?! (ja nu vienīgi Luškovs - bet vai Kārlis uzskata, ka "kepka" jāņem par paraugu) Vai jēlīšu laikos Aksenoks "veidoja politiku"?! Melns balamutīgs āksts!!!
:))
:
Oranžās klerikālās bites - tas ir labi pateikts!!! :D
Eriks
E
Latviešiem vēlēšanu dienā jātup mājās, nav ko maisīties krieviem pa kājām.Lai balso krievvalodīgie un nebūs nekādu strīdu. Un nevajag te dažiem plātīties, par ko balsos, ka vēlāk neapkakājies !
Koļa
K
Tad ladies tik prom fiksi uz Maskavu, toč, toč. Bistro ! Citādi krievi tevi noēdīs bez sāls . TOČ!
to nu
t
pilnīgi piekrītu tavam rakstītajam,vēl tikai piebildīšu ka arī godīgākas un mazāk korumpētas politikas veidošanai valstī tas arī palīdzētu.Tāpēc balsošu par VL!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
N O S T AR K AN G A R U URBANOVIČU!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Latviešiem ir jāturas kopā! Jo sevišķi šajā laikā! Dombrovskis ir ļoti sakarīgs, pragmatisks un apdomīgs! Viņš būtu labs premjers arī nākamajā Saeimā! Sasolīto debess mannu neviens tāpat neatnesīs. Skatities kas notiek Grieķijā. Neviens par Grieķiju nemaksās, pašiem vien savi rēķini būs jaapmaksā! Vai Latviešiem tas vēl nav pielecis! Naivie kas domā ka SC atnesīs debesu mannu! Tādi paši vien būs! Tikai krievi! Tāpēc jautājums vai ir labāk ja par latviešiem valda krievi? Tas nav pieļaujams nekādā gadījumā! Šeit nebūs Larvijas PSR tipa valsts! NEKAD!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
SC ir vilki jēra ādās! Mīļie Latvieši neticiet nevienam vārdam ko viņi saka! Nē, SC nākamajās vēlēšanās! Nē, Šleseram un Šķēlem, nākamajās velēšanās! Viņi ir gatavi iet kopā ar mūsu Latvijas ienaidniekiem! Nē, Janukoviča Ukrainas scenārijam Latvijā! Nē, atgriešanās LPSR! Nost ar Urbanoviču! Lai viņš vācas ar visu savu krievu varzu uz savu čangalienu , nolādētais Kangars! Latvieti, esi atbildīgs par savu valsti Latviju un savu tautu Latviešiem, nākamajās vēlēšanās!
Nu
N
man nebūtu nekas iebilstam , ja nākamo valdību veidotu "Visu Latvijai!" kopā ar "Vienotību". Tikai tad varētu ticēt ,ka stāvoklis kaut cik uzlabotos. "Visu latvijai!" ir vajadzīga kaut vai dēl tā lai Latvija neieslīdz Austrumu kaimiņa plašajās ķepeās un netiktu ievesti jauni visstrādnieki, bet tie kas aizbraukuši atgriestos.
DOMĀJIET!!!
D
Vajadzētu tomēr saprast vienu KARDINĀLU lietu - rudenī mēs vēlēsim SAEIMU, tātad - LIKUMDEVĒJU. Vai tiešām latvieši ar vieglu roku ļaus savas valsts likumus pieņemt promaskaviskiem spēkiem /ar aktīvu TP un LPP/LC piepalīdzēšanu/? Šādu nodevību nevar attaisnot ar protesta balsojumu - tādu izpausmes formu vēl varētu saprast pašvaldību /tātad saimnieciskas darbības/ vēlēšanās, bet ne jau likumdevēja vēlēšanās. Vai tiešām cilvēkiem smadzenes nemaz vairs nestrādā? Atjēdzieties, tautieši!!! Vai tiešām jūs mūsu valsti uz paplātes pienesīsit putiniskajai Krievijai? Vai jūs gribat mūsu valsts robežas paplašināt līdz Sibīrijai? Vagoni jau atradīsies... Arī nošaujami žurnālisti, deputāti, uzņēmēji mums būs, vai ne? Jo Krievijas dzīvesveids tad mums būs ikdiena. Vai to jūs gribat? Jo likumi taču tiks pieņemti /pateicoties jums!/ pavisam likumīgi...
:o)
:
Nevajag gvelzt muļķības un laist te SC un krievijas propagandu un tik ļoti uztraukties. Tie paši nabaga krievi, kas pārvākušies uz dzīvi UK vai USA, mācās skolās angļu valodā un pat nedomā noskaņoties pret mītnes zemi. Vai latviešu valoda ir daudz sarežģītāka par angļu vai arī Latvijas krievi ir daudz stulbāki par tiem kreiviem, kas dzīvo UK vai USA, ja viņiem tik grūti?
alberts
a
Pjeļjēģi pjaŗeizi!Aiz viņa ir ne tikai muļķis Urbanovičs bet gudrakie -- Ciļēvičs,Pļīņeri un Co.
Lote
L
Interesanti gan ...kādēļ tāda pašpārliecinātība ,ka ,,Vienotība,, dabūs ap40 vietām...vai tik man nesākt aizdomāties ,ka šeit viss ir uzpirkts un varbūt nav vērts nekur iet oktobrī ,jo sen jau viss izlemts bez mums??????????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas