Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šadurskis uzskaita sabiedrībā pazīstamu cilvēku parādsaistības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kārlis
k
Pilnīgs slimnieks! Un tādi mūsu valstī nodarbojas uz likumu izstrādi. Šim cilvēkam vispār nav skaidrības, kam domāts maksatnespējas likums! Visu laiku kaut ko murgo, cik kurš ko ir aizņēmies!? Un tad? Problēma jau nav aizņemto summu daudzumā! Problēma ir bankas uzrēķinā par ķīlas toreiz un tagad vērtību! Likumā ir skaidri jāpasaka, ka bankas var aprobežoties tikai un vienīgi ar ķīlu un NEKO VAIRĀK! Tad arī visi kredīti momentāni kļus kvalitatīvi!!!!!! Jā, bankas kaut ko zaudēs šodien, bet nākotnē iegūs visi. Tad arī varbūt kādiem 10000-20000 cilvēkiem nemaz nevajadzēs bankrotēt! Un tie, kam ir kredīti - mājokļa vai biznesa- uzreiz varēs uzmest galdā atslēgas. Bankas nevarēs vairs bezjēdzīgi skrūvēt %!
Oma
O
Cilvēkiem vajadzētu pamanīt, kas slēpjas aiz Stendzinieka gaudu reklāmām? Vilki iespīlēti jēriņu ādās, un varen satraukušies par savu naudas maku izdilumu. Sile - glābiņš!
mice-:))
m
Tā steidzies izliet žulti, ka vispār neapjēdz par ko runa!
Bizīte
B
Ja jau kādam ir jāatlaiž parādi,tad varbūt arī man kāds var nosegt to naudiņu par ko pirku savu vienīgo mājokli,jo no valsts ne šajos,ne tajos laikos neko neesmu saņēmusi.Kāpēc kāds atkal būs vienlīdzīgāks par citiem?
vēlētājs
v
..tieši tādu demagogu kā Jūs šadurski!! un vēl vairāku jūsu ''lielās vienotības''(ha..ha)..dēl es NOTEIKTI NEBALSOŠU par jums!!..ps. pagaidām gan liekas ka NAV VISPĀR PAR KO BALSOT!!!..tie paši vecie(iepuvušie) vēži..tikai jaunos iepakojumos!!bēdīgi!!!
:))
:
Šadurskis .nepiemirsa Eināru????:))..oi..nu tas taču it kā bija ''savējais''!!!..
arī kredītņēmējs
a
Visiem zināms, ka šlosera, kurmjubendes un ar viņiem saistīto darboņu kompānija neslikti vārījās no NĪ burbuļa. Kāpēc par tiem, kuri šajā bandā alkatības dēļ nogulēja "pēdējo vilcienu", kādam citam būtu jāmaksā? Paši aizņēmās, paši lai atbild. Valstij nauda jāiegulda darbavietu radīšanā, atbalstā uzņēmējiem, nevis spekulantiem. Būs darbs, būs alga, normālie cilvēki savu kredītus spēs atdot bez īpaša atbalsta, pie kura, ja tāds būs, kā parasti pirmie tiks tie, kuriem vismazāk pienākas.
!
!
Nu top skaidrāks, kāpēc visi tie pīrādziņu cepēji, raganu virumu un zāļu buntīšu tirgotāji tā trako ap ideju par valsts atbalstu "uzņēmējiem". Tas ir no vārda uzņemties - bet pārāk daudz uzņemties.
!!!
!
Gunārs Ķirsons – 810 tūkstoši, Ieva Plaude Rēlingere – 551 tūkstotis, Guntis Belēvičs – seši miljoni 156 tūkstoši, Valērijs Maligins – miljons 412 tūkstoši - "labās latvijas" parādnieku zieds
filozofs
f
piekriitu par 100 % , zagļiem jaaseed cietumaa nevis jaasheemo kaa vinneet veeleešanaas lai atkal vareetu turpinaat zagt un nemaksaanodokļus , veel jau tai kompaanijaa ekspr Gailis ar ieskaitaams,...
>dzeris
&
no kura laika Repše ir PLL biedrs?
NLO
N
Politiski tendenciozai ziņai tikpat tendenciozs virsraksts. Nu nesanāk būt politkorektiem.
ilze
i
Gribeju teikt: iestaties PRET to, lai kartejo reizi tiek pienjemts likums,kas ir sauras ljauzhu grupas interesees.
ilze
i
NAV KOREKTI parmest Sadurskim, ka vins nenosauc savus partijas biedrus, kuriem butu lieli hipotekarie krediti (ja tadi ir), jo vinja argumentacija ir PRET likuma grozijumiem, kuri butu izdevigi dazhiem lielajiem hipotekaro kreditu njemejiem (tatad ari eventuali Vienotibas biedriem, ja vinju viduu taa ir). Sadurska merkjis nav vienkarshi nosaukt tos politikai pietuvinatos, kam lieli paradi par nekustamiem iipashumiem, bet iestaties par to, lai kartejo reizi tiek pienjemts likums,kas ir sauras ljauzhu grupas interesees. Ieteikums PLL pieluudzeejiem un Vienotibas vainotajiem visas pasaules nelaimees draudzeeties ar logjiku. Un atcereties, kuri ljaudis bija pie varas, kad visas shiis nelaimes tika iedeestiitas.
Lelle
L
Redz kā Vienotība mauc! BNS 2010. g. 22. jūlijā, 08:40 Finanšu ministrijā (FM) nākamajam gadam plānotais nekustamā īpašuma nodoklis (NĪN) ievērojami pārsniegs iedzīvotāju maksātspēju, ceturtdien raksta "Latvijas Avīze". Sevišķi liels slogs tiktu uzvelts Jūrmalas, Rīgas, Rīgas pievārtes un Liepājas privātmāju īpašniekiem, kuriem labos rajonos par zemi un par dzīvojamām ēkām būtu jāmaksā vairāki tūkstoši latu gadā. LA, atsaucoties uz Rīgas Tehniskās universitātes Būvniecības un Inženierekonomikas fakultātes praktizējošo docentu Aldi Rausi, klāsta, ka lielākās bažas izraisa 1,5% lielais nodoklis par zemi - ja valsts papildus plāno saņemt nodokļa maksājumu par dzīvojamām platībām, tad ir lielas šaubas, vai Rīgas un citu pilsētu iedzīvotāji spēs maksāt. Vienotības triumfs Šīs ģeķības ir Vienotības triumfs, jo Valsts zemes dienestu vada JL ielikteņi, kuri akli seko JL norādījumiem! Vēl lielāks joks, ka profesionāļu VZD ģenerāldirektoru JL nemaz negrib, jo šobrīd VZD ģenerāldirektora amatam JL virza Jaunupa draugaļu E. Balāni (tagad Ansbergu), kura 2006.gadā jautri izsaimniekoja VZD mantu, dibinot Baklānei Latvijas valsts mērnieku ( Valsts kontroles 2007.gada 19.decembra Revīzijas ziņojums Nr.5.1-2-21/2007 "Valsts zemes dienesta reorganizācija un tās atbilstība normatīvo aktu prasībām"). Ziņojums bez šaubām tā arī nogrima, bet tur pazuda simti tūkstoši...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas