Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss
Trešdienas vakarā tika noraidīts opozīcijas priekšlikums sēdi turpināt ceturtdienas rītā. Kopumā sēde ilga aptuveni 20 stundas

Saeima ar 59 balsīm "par" apstiprina nākamā gada budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cityfinances
C
Neierobežotas investīciju iespējas ar Cityfinances! https://www.cityfinances.lv/investicijas/
Hūgo Vācietis no barikādēm
H
Valdība ! Kāpēc man jākaunas Jūsu vietā ??? Man pat uz ielas cilvēki jautā >nu ko tad panācāt ar tām savām barikādēm ? Panācāt ka puse Latvijas ir aizdzīta vergot uz svešām valstīm ? Un tie paši barikāžu vīri nespēj sev pat zāles nopirkt ? VALDĪBA ,ATBILDIET !
Dr.xy
D
Vai nav aizdomigi,ka prese tiek noklusets "zala" Pleskavas delina priekslikums,kurs tika publiski izteikts krievu valoda,par krievu valodas atbalstisanu ES un NATO Valsti Latvija ?
VVZ
V
20 stundas sēžot, galva vairs normāli nestrādā nevienam mirstīgajam, šajā gadījumā runa ir par Saeimas deputātiem, kuru garīgais potenciāls ir relatīvi zems, tāpēc var koncentrēties, maksimums, uz divām stundām. 20 stundas ir ņemšana uz izturību. Tāpēc arī viss ir kā dzērumā un ar pirkstu taisīts, tāpēc viss iet uz grunti.
123
1
konkrētajos apstākļos pasaulē un valstī nolemt, ka soc. nodoklis no minimalas algas un 20 mio veletaju kukulosanai ir loti smagas kludas, kas visiem atspelesies driz un sapigi. Var gadīties pat ļoti ļoti sāpīgi. Par Saeimas sastāva intelektu un morālo stāju neizteikšos, tur viss skaidrs, bet vai tauta joprojām nesaprot, ka valsts karājas mata galā ?
guļošais
g
ko mēs varam gribēt no pusmigušiem deputātiem, kas tos kvotu sarakstus saņēma iepriekšējā dienāNav saprotams, kāpēc tas viss jādara kā epidēmijas laikā - ārkartas režīmā.Vai viņiem nav laika iepriekš visu pārskatīt?Kāpec to budžetu nevar pieņemt saprātīgi, lēnā garā, kamēr tauta nomodā.Un var sekot līdzi savai nodokļu naudai. Paši zinat - kapēc.Tādā veidā viegli mūs apčakarēt.
Mjaa
M
No 430 papilddus iekasējamiem miljoniem medicīnai pat piektdaļa netika! Kauns Brigmani!
Politiskais cirks
P
Orvelisma paraugdemonstrējums. Ja nebūtu tik bēdīgi, varētu pārsmieties! Šitie tak dzīvo kaut kur citur, tikai ne Latvijā! Tas budžets tak viņiem, ne jau Latvijai!
Joks.
J
Valdošie iebaroja deputacikus ar 20 miļoniem, lai tie izdalītu tos saviem drauguļiem, bet veco un slimo ārstēšanai 20 miljonus nošmauca! Vienotības kliķe (NA, ZZS, V) rullē. Joks.
lauku vecis.
l
Nu gluži kā pirms kara,tādā steigā tika pieņemts budžets,"strādājot"20it stundas.Bet mēs jau visi zinām cik produktīvs ir virsstundu darbs( nekas sasteigts nav labs).Pārsvarā tautas kalpi ir pensijas vai priekšpensijas vecumā,nu tad spriediet paši vai viņi spēj domāt un spriest loģiski!Tautu jau nebija laiks uzklausīt(piketu).
!
!
Spēlmaņu nakts.
jaunajā m māmiņām pilnu slodzi
j
jaunajā m māmiņām būs jāstrādā pilnu slodzi, vai jāiet prom no darba
Mikrouzņēmumus aizliedza
M
Tie vienkāršie cilvēki pie parlamenta varēja bļaustīties, cik grib! Dana teica, kā jāaizliedz, un parlaments paklausīgi nobalsoja!
Truksnim uz pohām
T
Vismaz iedeva miljonu, ko vēl notriekt
Kāpēc bija jāsēž 20 stundas?
K
Kāpēc to sēdi nevarēja dalīt divās daļās?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas