Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Saeima atbalsta vienkāršāku iedzīvotāju ienākumu deklarēšanu VID

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karmena
K
Par to jau arī runa. Kā gan VID tur domā kaut ko ietaupīt ??
nu
n
Varētu padomāt, ka tie VID darbinieki baigi uzticas , ko ierindas pilsonis tur svīzdams un matus raudams sarakstījis un neko pēc tam nepārbaudīja. Tagad,kā zināms visi dati sen jau savadīti par katru personu stāv VID darbinieka acu priekša, ka nekas vēl nav jāpārbauda un jāraksta. Valstī tūkstošiem grāmatvedības darbinieku sūta regulāri katru reizi par visām izmakšām un vēl tos pašus datus par gadu atskaiti. Tas jau vien ir lielākā daļā dubulti. Kāpēc vēl trešo reizi tas jāvada un jāpārskata vai parasts cilvēks ir uzrakstījis tos pašus datus? Vai ar vienu reizi "nepielec"?
nu
n
bet tomēr nav līdz galam- par ko autoriem jāsniedz, kad grāmatvedes VISAS VISU VIDam aizsūta regulāri uzreiz pēc honorāra izmaksas!!!! Nē nu nevar un nevar samazināt to ierēdņu baru tomēr!!!. Es nesaprotu, kur ir pazuduši normāli loģiski spriest gatavie cilvēki?
haha
h
Man patīk, kā Stabiņa augstskolā 3-nedēļu augstāko izglītību ieguvušās amatpersonas nepārtraukti par kaut ko rēķina sodanaudas. Dīvaina valstele.
apnicis!!
a
Cilvēkiem tas tikai sarežīs deklarācijas rakstīšanu. Jo -Jāraksta tacu būs tik un tā!! Un tad sāksiees pamatīga "biezputra" -kas īsti ir jāraksta ,kas nav ., kas kurā no daudzajam deklarācijas lapām -visām tām D pielikumie- kas kur īsti jāraksta un kas nav jaraksta! Un tad atkal būs iemesls iekasēt soda naudu par nepareizi sniegtiem datiem un ne tā aizpildītām deklarācijām. Jau 10 gadus pildu tās murgainās deklarācijas un nu beidzot kaut cik nekļūdos. Atkal viss tas murgs un sajukums sāksies no jauna..
Karmena
K
Dīvains apgalvojums: "Deklarēšanas vienkāršošana ļautu arī ekonomēt VID finanšu un administratīvos resursus, kas tiek tērēti atkārtotai datu apkopošanai deklarācijās." Cik saprotu no raksta, tad deklarētājs deklarāciju aizpildot, tajā varēs daļu datu pats neierakstīt un tos tajās ierakstīs VID darbinieki no citām datu bāzēm. Tātad VID būs vajadzīgs lielāks skaits darbinieku, kas šo darbu veiks vai vismaz līdzšinējais darbinieku daudzums, kas tagad tikai pārbaudīja, ko tur katrs ir sarakstījis.
Beidzot
B
Nu beidzot! Nepagāja ne 100 gadi...
!
!
Ko deklarēt kļūst arvien mazāk, tāpēc arī nepieciešama vienkāršota kārtība - santīmu saskaitīšanai.
Sniper'sEye
S
Da tāpēc, Billde un Kapeec, ka, nākamajā gadā šos jauninājumus neiviešot saglabāsies Dombrovska piesegtā Repšes nekaunīgā iespēja turpināt attiecīgos iedzīvotājus reketēt par pārkāpumiem, ko tie nav veikuši, -- tāpat kā šogad.
Bille
B
Tāpēc, ka "Latvija ir izmantojusi globālo finanšu un ekonomisko krīzi, lai pilnveidotu birokrātiskās procedūras, tāpēc valsts kļuvusi veiklāka, efektīvāka un konkurētspējīga nekā jebkad pirms tam" (V.Zatlers)
...
.
bet kā tas palīdzēs? tāpat nāksies nodot deklarāciju, iepriekš to aizpildot, lai valsts var redzēt- vai jānoplēš vēl IIN, vai tomēr kaut kas jāatmaksā
kaapeec?
k
Ļoti labi, bet kāpēc ne ar 2011. janvāri, ja jau visi šie dati jau ir reģistros?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas