Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Saeima atkārtoti nosaka 150 000 parakstu barjeru referendumu iniciēšanai no 2015.gada

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā arī nesapratu
T
izskatās ,ka liela daļa komentētāju ir ar mieru dzīvot pilnīgā nabadzībā ,nesaņemt medicīnisko palīdzību ,izglītību ,lai tikai Lindermana-Ušakova šaika varētu par nodokļu maksātāju naudu rīkot valsts pamatus graujošus referendumus un likvidētu valsti.Faktiski jau nekas tajā likumā nav mainīts ,tikai krievfašistiem pašiem vajadzēs tās savas iegribas finansēt.Manas pārliecība nav mainījusies -okupanti un viņu pēcteči NAV Latvijas tauta un uz viņiem ir noziedzīgi attiecināt Satversmes 2.pantu.
Pilsonis
P
dzīvojam demokrātijā vai ne? Lai dzīvo demokrātija!
Normāli
N
Normāli. Valstī, kurā augstākajā līmenī atdzims krievu fa$isms, par demokrātiju nav, ko cerēt. Diemžēl ;(
zuze
z
Demokrātija nav visatļautība! Nestrādāsim, taisīsim referendumus, kašķēsimies un priecāsimies par bardaku valstī. Vai to mums vajag?
  • 0
  • 1
so long
s
Super, vismaz kādu laiku būs miers. Nu, ja kas kādam nepatīk no deputātiem utt , būs vēlēšanas , varēsiet ievēlēt , ko sirds karo un tapec nevajadzēs referus..
Patriots
P
Pilnībā atbalstu Saeimas lēmumu! SC un citiem Kremļa satelītiem nebūs vairs iespēju gramstīties gar Latviešu valodu un Latvijas pilsonību. Šoreiz pilnīgi atbalstu koalīciju!
jā, jā
j
Un VL vairs nevarēs gramstīties gar krievu skolām!
  • 2
  • 2
suverēns suverēns
s
Lai augstu dzīvo demoklrātija Latvijas demokrātiskajā republikā.
K-K
K
... Ka vienmer latviesu tautas vesture mums cina pret trijam mums naidigam grupam / 5. kolonnam: 1. - krievvalodigo un bijuso okupantu / kolonistu nomenaklaturas parstavju un to pectecu baru, 2. - NOA stutetaju liberalistu / globalistu / neokolonistu / varzu, 3. - latviesu izcelsmes lidzskrejeju kadru ... soreiz ar kadiem tur Berziniem prieksgala ...
to K-K
t
Pats savus murgus bez psihiatra palīdzības saproti?
  • 2
  • 0
ZT
Z
Teorētiski deputātam-tautas kalpam vajadzētu uzklausīt vēlētāju domas par nepilnībām likumos un rīkoties,diemžēl par vēlētājiem atcerās, kad sāk drukāt vēlēšanu biļetēnus.
zuze
z
Tavas domas vēl nav visu vēlētāju domas! Mani šis lēmums apmierina!
  • 2
  • 1
susliks
s
Ja paskatās uzmanīgāk, šo procesu var dēvēt par parlamentāru apvērsumu. Šim likumam stājoties spēkā, valsts parlaments uz savu ievēlēšanas laiku iegūst faktiski neierobežotas pilnvaras, jo mehānisms, kas spētu ierobežot tā aktivitātes, tiek likvidēts pēc būtības. Ja vēl ņem vērā, ka Latvijā faktiski nav politisko partiju, bet ir tikai interešu grupas, šāda situācija ir biedējoša. Kā liecina „Hipotēku bankas” piemērs, interešu grupām un viņu algotņiem neko nenozīmē Latvijas nacionālās intereses, un tās ir spējīgas bez šaubīšanās par sviestmaizi iztirgot valstij piederošus uzņēmumus. Ja referendumu latiņu paceļ paredzētajos augstumos, pastāv ļoti ticama iespēja, ka Latvijas valsts strauji atvadīsies no vēl pēdējiem palikušajiem īpašumiem, kļūstot par pilnvērtīgu ekonomisko koloniju. Nu, un referenduma par eiro ieviešanu arī nebūs, tas pats par sevi saprotams.
baktērija
b
T O T A L I T Ā R I S M S esot bijis tikai PSRS! Vai nevaram vilkt paralēles? Ir dzirdēts sauklis:MUTI CIET... bet rādās ka to no tribīnes sauca cilvēks kurš šodien ir OPOZĪCIJĀ. Šie pravietiskie vārdi izskatās ka ir piepildījušies un iespējams ka tiks uzsāktas raganu"medības lai par biedinājumu kādu ieliktu sanatorijā ar "restēm".... Atceros kā Staļina laikos cilvēki svinēja Jāņus....un neviļus rodas jautājums: VAI ESAM CEĻĀ UZ demokrātijas IZNĪCINĀŠANU?
Tu
T
tu smerdele varbūt esi ceļā uz demokrātijas iznīcināšanu
  • 0
  • 0
Baiba
B
Tev tiešām labāk turēt muti ciet! Kā tad tos Jāņus svinēja?
  • 1
  • 1
haralds
h
šorīt pie Saeimas:
ko?
k
Latu atradi?
  • 1
  • 0
a ko ta nu?
a
Apžēliņ, izskatās, ka šeit ar saviem negatīvajiem komentāriem sapulcējušies nejēgas vai provokatori. Saeima taču negroza Satversmi. Tur kā bija nepieciešamība pēc 150 000 parakstiem, tā arī palika. Grozīts ir tikai pats process un noteikta robeža, kad valstij jāsāk maksāt par 3% pilsoņu iegribām. SEN BIJA LAIKS KAUT KO DARĪT , kad valsts ienaidnieki vērsās pret latviešu valodu, kad tie uzsākuši referendumu par pilsonības piešķiršanu visiem okupantiem un to pēctečiem, kas ir nelojāli pret valsti un darbojas kā kremļa provokatori. No rīta jau pie Saeimas nama varējām redzēt to pašu kompāniju, kas arī, kad Latvija atjaunoja neatkarību, brēca par demokrātijas pārkāpšanu. Brēca, ka Latvija pārkāpjot PSRS konstitūciju un tikšana vaļā vaļā no CCCP esot demokrātijas pārkāpšana. Nožēlojami, ka ZZS piespēlē šiem lindermaņiem, ušakoviem un ždanokām.
procentņiks 0,6
p
UZ s a u l a i n o TĀLI! Prieks par varu un tās panākumiem liekas ka totalitārisma ieviešanā un iespējams masu mediju cenzūrā! Paliks tie kuri izturēs....
he!
h
Ej izgulies, varbūt būs vairāk prāta! Vai maz zini, kas ir totalitārisms?
  • 3
  • 1
Dīzels
D
Ļoti ceru ka kritiķi referendumos piedalās :)))
redz!
r
Lielie bļāvēji vairumā gadījumu ir tikai bļāvēji. Referendumi vajadzīgi plindermaņiem.
  • 3
  • 4
Janka
J
pilnīgi garām,demokrātija valstī tiek iznīdēta,iepriekšējā kārtība bija laba,cilvēkiem jābūt iespējai bez kaut kādas maksas izteikt savu gribu,jā, demokrātija maksā naudu,bet tad tā arī ir īsteni demokrātiska valsts.
jā!
j
Par katru nieku taisīsim referendumu, tēŗēsim valsts naudu un būs interesanta dzīve, citādi garlaicīgi!
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas