Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Saeima izsludinājusi konkursu uz Informācijas nodaļas vadītāja amatu

Saeima izsludinājusi atklātu konkursu uz vakanto parlamenta Administrācijas Informācijas nodaļas vadītāja amatu, liecina publikācija Latvijas Vēstnesī.

Galvenās prasības pretendentiem ir maģistra grāds vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība informācijas tehnoloģiju jomā un vēlams, ka pretendents ir regulāri papildinājis zināšanas savā jomā.

Kandidātam jābūt vismaz triju gadu pieredzei vadošā amatā, zināšanām valsts pārvaldes, informācijas tehnoloģiju un risku pārvaldības jomās, kā jāatbilst prasībām speciālās atļaujas pieejai valsts noslēpumam saņemšanai.

Tāpat uz amatu tiek meklēts cilvēks ar plānošanas, organizatora un komunikācijas prasmēm, kurā spēj nodrošināt Informācijas nodaļas sekmīgu sadarbību ar citām Saeimas struktūrvienībām, valsts vai pašvaldību iestādēm vai iedzīvotājiem.

Starp prasībām ir arī valsts valodas prasme augtākajā (C2) līmenī, kā arī spēja lasīt, runāt un rakstīt vismaz divās svešvalodās vismaz B1 līmenī.

Nodaļas vadītāja galvenie pienākumi būs vadīt, plānot, koordinēt un kontrolēt Informācijas nodaļas darbu, tajā skaitā attiecībā uz Saeimā izmantoto informācijas sistēmu un ar tām saistītās infrastruktūras pārvaldību, tostarp informācijas sistēmas infrastruktūras darbības nodrošinājumu, tās resursu uzturēšanu.

Darbinieka pienākums būs arī nodrošināt Saeimas informācijas sistēmu un ar to saistītās infrastruktūras atbilstību normatīvajos aktos noteiktajām drošības prasībām, kā arī vēl vairāki citi uzdevumi.

Amatpersonas atalgojumu bruto būs no 1800 eiro līdz 2253 eiro. Konkurss izsludināts vakancei uz nenoteiktu laiku.

Pretendentam savam pieteikumam ir jāpievieno vairāki nepieciešamie dokumenti un līdz 3.septembrim jāiesniedz personīgi Saeimas Administrācijas Dokumentu nodaļas Lietvedībai Jēkaba ielā 11, Rīgā, vai jāsūta pa pastu uz adresi Jēkaba ielā 11, Rīgā, LV-1811, Saeimas Administrācijas Personāla nodaļai.

Kā ziņots, maijā pēc pašas vēlēšanās Saeimas Administrācijas Informācijas nodaļas vadītājas amatu atstājusi Anita Dūdiņa. Dūdiņa aģentūrai LETA savu izvēli skaidroja ar to, ka Saeimā strādā jau kopš 90.gadiem. Viņa teica, ka ir pienācis laiks dot iespēju šajā amatā sevi parādīt jauniem cilvēkiem.

Top komentāri

Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
CERĒSIM KA LATVIJA SAVIEM INVALĪDIEM IEPIRKS SKŪTERUS NE SLIKTĀKUS PAR >VICTORY® XL 130
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas