Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Saeima konceptuāli atbalsta lielākas pilnvaras Repšem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IncParaac
I
Valstī ir pamats izsludināt ārkārtas stāvokli. Einār, Kampēju reflexi jāaptur! Linda rāmi kuiļus rāmī! "Ikkatrm roka jāpieliek.. "
Terorists
T
Laba bilde,atgādina kadru no Čaplina filmas ,,Lielais diktators,,.
compassion
c
Milzīga atbildība tam cilvēkam. Lai veicas!
izbijis valsts patriots
i
Man sievas māsa dzīvo mājā kurai dzīvokļus neatļāva privatizēt,ne jau vienu vien reizi uz domi gāja ,bet atbilde vienmēr bija, nekādā gadijumā,tā ir sociālā māja. Nu protams sertifikātus pārdeva,bet 1,5 gadu atpakaļ izsauc uz domi ,ka jāprivatizē. Nu protams cilvēki vainīgi ,smejoties atbild ,ka sertifikātus pārdevuši. Riebjas tāda atieksme. Par Vītoliņu pilsētā nekad neviens slikti neizsakās,kaut arī es esmu pret to vietējo partiju ,bet Vītoliņu cienu.
mērglis
m
par smagajos noziegumos apsuudzeeto luudzu ejiet diskuteet uz no viņa atkariigo ciiņu , tur viņš atveeris veselu lapu par savaam tirsu buušanaam , šai rakstaa nav ne vaarda pat tiesaajamo personu , bet par Repši , tas labi , nevarees vecaa kliķe riikoties ar valsts naudu kaa ar malku, iespeejams pat speciaali , lai tik iegrieztu Dombrovskim...
Piga
P
Jums sava info, man cita, kaa jau rakstiju cik zinu Lembergs pie tas lidinashanas apstiprinashanas nebija vainojams :) daargi tas viss sanaaca. pompozi un daargi. VB ja nemaldos kaut kas tads jau ari bija publiceets, par domes un SM nesaprashanos uz SM uzmetienu. Nu ko Jauku Mums visiem Dienu! o sanaak vardu speele ... :)
ZBL
Z
Neuzvel Vītoliņam Lemberga" panākumus", palasi VB, kas lobēja šos lidojumus. Tevi priecē, ka saņem tas , kam vismazāk vajag? Tā ir nožēlojama domāšana, ka tik lobijs, ka tik pagrābt bez stingriem kritērijiem.:( Pirms neatkarības atgūšanas pārkrāva šie "Lūžņi" tos 36 milj. Lūžņi ir Jūsu domāšanā, no kuras Jūs negrasāties atkāpties. Kāda atšķirība, kas finasē bezjēdzīgu projektu , kur biļetes cena maksā pāri par 120 Ls? Jebkurā gadījumā, par Šlesera- Lemberga ārprātu jau maksā nodokļu maksātāji un kāds jēdzīgs projekts šo divu "DARĪTĀJU "DĒĻ NESAŅEM ATBALSTU. kĀDAS TAD BIJA ALTERNATĪVAS 90. GADU SĀKUMĀ UN ATBILDIET PAR PRIVATIZĀCIJU. vAINĪGI MARSIEŠI?
Piga
P
Es jau te esmu :) biju un buushu. Laiki, tikumi, valdibas mainaas Piga paliek :) vienkarsi ir ta ka atskjiras cilveku skatijumi uz lietam ,nav jau tadas vienotas kopigas patiesibas, katram sava. Dazadi apstaklji dazadi skatijumi. Man V-pils patik redzu, ka lietas attistaas un tas mani priecee, vienmer jau varetu labaak, bet tas nu taa.
izbijis valsts patriots
i
Nu tad uz priekšu,brauc tik šurp uz Ventiņiem ,baurodams aizmuksi atpakaļ. Laipni gaidīts pilsētā ar rītdienu.
Ērglis
Ē
Oi ar kādu demagoģiju nodarbojās LPP :)
Piga
P
To jau esi ari saku ka Lemberga nopelns arī ir tas ko rakstāt "jo nav Latvijā pilsētas, kas būtu saņēmusi lielāku atbalstu kā Ventspils" Man kā pilsētas iedzīvotājam tas tikai priecē!!! Lidojumi bija vītoliņa kunga menedžešanas kļūda, Šlesers solīja SM atablstu, kad bija jāmaksā tad bija PIGA :) pašvaldībai pašai bija jāsedz lielās izmaksas. Par lūžņiem, kura gada bija tie 36 milj.? No apzīmējuma lūzņi neatkāpjos :) ja nav ko tur pārkraut tie ir lūžņi, dārgaki vai mazāk dārgi, bet lūžņi paliek :) tiem ir vērtība tikai ja kāds tur vēlas ko pārkraut un alternatīvas vienmēr kravu devējiem bija un būs.
Piga
P
nevajag dramatizēt un radīt baiļu atmosfēru (kā agrāk par V-pili teica DELNA) :) Pieļauju ka ir firmiņas, kas saistītas dažādā ziņā ar domi, bet ne tuvu visas, kaut vai mana vai manu radu. Algas maksajam kadas velamies. Varbu sakot melns nav tik melns ka malee to :) Turklāt ja tas viss notiek delikāti tad jau prieks par tādu smalkumu :) hahahah es labprāt arī iemācītos kā var ta pa smalko.
ZBL
Z
Jūs esat jocīgs vai izliekaties? Lūžņi, kas pārkrāva 36 milj. tonnu kravas!!! Tas ir reāls piķis, turklāt lielāko daļu deva divas rentablās trubas, kam daudz lielāka vērtība nekā akmeņoglēm, turklāt vēl monopolstāvoklis, kas ļauj diktēt noteikumus! Lembergam ar šakāļiem izdevās papostīt šo biznesu un liela daļa viņa veidoto uzņemumu patiešām ir lūžņi, bet par to jau nemaksā viņš, bet brīvosta. Bezjēdzīgos lidojumus jau tieši lobēja Lembergs, un domē jau strādāja Lemberga nolasītā komanda un nu ir gļēvi aste kājstarpē es nē, es nē. 2006. gadā poļitruks priv. kom saņēma 17000Ls, bet nu par viņa neprasmi budžetam jāmaksā simti tūkstoši. Kad finanšu komisijā jāizvēlas starp cilvēku ar dārznieka profesiju un finansista izglītību, Lembergs uzstāja uz dārznieka kandidatūras! Turklāt muļķīgs ir D-pils piemērs, jo nav Latvijā pilsētas, kas būtu saņēmusi lielāku atbalstu kā Ventspils, kas daļēji skaidrojams ar lielākām finanšu iespējām.
izbijis valsts patriots
i
Tu zini uz ko lembis ļoti pelna. Visa tās firmas kas veic tos pilsētas iekārtošanas darbus bez izņēmuma maksā 10%.,bez izņēmuma.Tā ķieģelīšu rūpnīca katru mēnesi pārskaita nezināmai šveices firmai 10 procentus,es pat jautāju lielam šī uzņēmuma šefam,vai esi viņus arī redzējis----atbilde bija protams nē. Tu neatradīsi ne vienu firmu kura piedalās ventspils veidošanā kura nebūtu saistīta ar lembi.tie kuri to nedarīja ,tiem parādīja durvis. Ir radīts vesels mehanisma eiropas naudas pārsūknēšanai uz ofšoriem. Tas ir neskaitot ostu un tranzītu. Neaizmirsti ,ka lembis ļoti ietekmē algs lielumu strādniekiem. Viens no noteikumiem ir ,ka alga nedrīkst pārsniegt pāšvaldības uzņēmumu strādnieku algas. Komunālajos strādājošis var neuztraukties ,ka viņa alga būs mazāka nekā privātfirmā strādājošajiem. Ja nē ,būs tev visādas komosijas un pābaudes. Tas vis notiek delikāti.
eis
e
bilde labā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas