Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Saeima lems par ministru padomnieku algu paaugstināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sisi
S
Kad tad viņiem samazināja?
Onkulītis
O
Ā! Nu tagad skaidrs, kapēc jāapgriež pensijas un vecāku pabalstus!!1 Lai resnie miistru padomnieki varētu pelnīt vēl par 500 latiem vairāk! Nu protams - vēlēšanas aiz muguras nu tagad JL var atkal d....rst tautai uz galvas un ņirgāties par vēlētāju, kamēr savējiem slaistiem un analfabētiem atkal sagādā treknas aldziņas. Liekulīgais JL!!! To pierāda arī TB atgrūšana opozīcijā - manā skatījumā ar šo žestu un tautas apzagšanu JL ir parakstījis sev politisko nāves spriedumu! KANGARI!!!
Suse
S
Cik mīļi ! Un gan jau , ka deputāti arī sev pieliks un visiem departamentu vadītājiem un valsts akciju sabiedrību valžu locekļiem arī pieliks naudiņas. Jo bagātnieciņiem taču grūti un tautiņa Latvijā tik mierīga un mīļa - kā jau veca aitiņa , kuru cērpj un cērpj un nenocirpt tādu :)))
Jojo
J
Nu, ja jau valstij naudas ir tik daudz, ka var palielināt algas, tad automātiski atkrīt jautājumi par nodokļu un PVN celšanu.
Liva
L
Varbút samazināt pašvaldību darboņiem algas,lai varētu tiem līdzināties arī premjera padomnieki? Kaut kā viss ačgārni notiek mūsu valstī!
baklažāns
b
Domāju, ka nevajadzētu premjera vai ministra birojam būt par fanklubu, kas pulcē tos, kuriem sagadījies brīvāks laiks. Ir vajadzīgi cilvēki, kuriem ministrs uzticās un tie ar pieredzi, zināšanām un spēj ietekmēt ministra viedokli (nevis bizojošs jauniešu bars , kas sliktāk vai labāk izpilda bosa iegribas). Ņemot vērā ierobežojumus, ko uzliek amatersonas statuss un darba laiks , tādi cilvēki maksā naudu - vismaz tādu naudu. PLL rīkotos tieši tāpat, varbūt ciniskāk - sagādātu citus iēnākuma avotus (atcerēšimies Šķēļes 1. biroju ar "asiņainajiem punduriem")
copnabagos aplaupa, lai dotu t
c
par lielo ļaunumu-MELIEM, ko piekopj Vienotība un ZZS?ZZS ar viltu /karogs-hūte,Afganistāna/,ieguva 22 balsis Vienotība ar viltu ieguva 33 balsis/ vēlētāju biedēšana ar krieviem, bet tagad tiem pašiem krieviem lūdzas, lai šie palīdz lāča valdībai uzņemties atbildību par apgraizīšanu un meliem ,ieejot iekšālāča valdībā/ Vienotība zvērēja ,ka vairs nedīrās nabagajiem pēdējo ādu, bet tūliņ pēc vēlēšanām jau plāno to darīt tuvākajā laikā tikai vēl /sāpīgākā veidā ``aplaimot"` nabagos Stanķevičs to nelietību ne nosoda, ne runā par to.
dihlafos
d
Nesāc tikai airēties.Par ko viņiem tādas algas,bet atbildība nekāda.Cilvēki,kas strādā veikalos,celtniecībā un citur saņem 5-6 reizes mazāk,bet nes atbildību par savu darbu,līdz pat atlaišanai.Ar ko un par ko atbild padomniek?Viņu atbilde,mēs neparedzējām,apstākļi izmainījās un citu debilismu.Par kļūdām ir jāatbild ar liegumu strādāt valsts iestādēs līdz pat kriminālatbildībai.Ja tādi cilvēki strādātu privātbiznesā viņi nekad nesaņemtu tādas algas par tukšu muldēšanu.Izlidotu ārā par pirmajām kļūdām un vēl tiktu uz apsūdzēto sola,ja būtu nodarīti zaudējumi firmai.Visur,pašlaik,tiek praktizēts izmēģinājuma termiņš 3 mēn.un tikai tad saņem minimālo, kuru palielina par labu darbu gadu garumā.Rūpējies par savu tautu,lūdz saņem vairāk,neesi zinošs,vācies un nerādies valsts pārvaldē ne tuvumā.Par savām kļūdām ir jāatbild,nevis jāļurina kaut kādu debilismu.
melone
m
Vēl nekas nav izdarīts, nekādas pārmaiņas uz pozitīvo pusi, kad atkal jāpaaugstina algas! Visādi padomnieki, konsultanti bez gala savairojušies, bet rezultātā-esam bedrē!
'.
&
KO PAR TO SAKA PASAULESW BANKA UN STARPTAUTISKIE AIZDEVĒJI, KURI LIEK GRIEZT PENSIJAS UN SLĒGT SLIMNĪCAS???
Apmierinātais
A
Viens nu gan man nav skaidrs, kāpēc vajag tādus ministrus, stulbeņus, kuriem vajag padomniekus, tik pat stulbus vai stulbākus.
zzz
z
ooo nu tad skolotāji un visi pārējie saturieties, apcirps tās algas ka ij nemanīsiet un varēsiet iztikt ar "gandarījumu"vien par padarīto darbu, tikai žēl ka ar to nevar ne paēst, ne par dzīvokli samaksāt!
Valdis
V
Vēl jau naudaskārie deputāti pacels sev algas!
figurants
f
kur tu raavi vienotiibu??? rakstu izlasi , jau pirmajaa rindaa rakstiits , saeima lems un kaa vispaar viena partija var lemt taadas lietas???
haizivs
h
Par ko cienītā šausminieties? Šausmināties vajag pa to, ka vienotība ir tādi paši, kā citi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas