Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Saeima neatbalsta ne budžeta sagatavošanu līdz 1.septembrim, ne Valsts kancelejas likvidēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotības supertriumfs
V
Šķēlu vajag pie siles, jo viņam deg lieli ļimoni, ko iespējams varētu viegli ar vienotības triumfa vai kurmītim līdzīgu iztapoņu palīdzību pasmelt no valsts budžeta.
Vienotības superfans
V
Es esmu Vienotības superfans, un man par pozitīvu rakstu skricelēšanu ir apsolīts neaizmirstams vakars ar kādu Anitu, iespējams Jums!
Nezin†is
N
Par Valsts kancelejas likvidēšanu jau šā gada septembrī nobalsoja 36 deputāti, pret bija 42. Klau, veči, kas šodien par datumu?
bimbam
b
Vai tad Tu tik tiesam uzskati, ka citi butu naudinu no kadas ne parak pieklajigas vietas izravusi!? Neesi naiva! Par krizi jamaksa visiem, gan zidainiem, gan grumbainiem pensionariem, tas vismaz butu taisnigi. Protams, jaruna par apmeriem!
N.
N
Varbūt nomaini pīpejamo materiālu?
Oskars
O
Saeima sāk DOMĀT jo nobijās no trūcīgo - godīgo iedzīvotāju partijas, kura uzņem apgriezienus un meklē godīgus sponsorus......... Bet kad sāksies IZSAIMNIEKOTĀJU aresti ???????????
Vienotības triumfs
V
Lai JL einītis pirmais tautai izkrāpto miljoniņu priekš JL un sevis iemaksā Valsts kasē, tad runā par mani. Bet taukpurnus JL ministrīšiem ir pienākums izkratīt, jo tie par to aldziņu no manis saņem, bet kaut kā nejūt, ka šie murmulīši kustētos?
AV
A
Aizej labāk paārstējies, galvenais, ka tu visu par visu zini :D Vai vēl labāk, beidz rakstīt tupus komentārus un palīdzi nosegt budžeta deficītu, ieliec kaut ko no savas kabatas, palūdz AŠ2, Lembim un pāris TP korumpētajiem ielikteņiem... ārti vien to budžeta deficītu nosegsim ;)
Vienotības triumfs
V
Bet Vienotība tā var čakarēt tautu nestāstot patiesību, ka 2010. gada budžeta defic'ts būs gandrīz miljards? Valsts budžeta deficīts šī gada pirmajos četros mēnešos bija 246 miljoni latu, liecina Valsts kases operatīvie dati par valsts budžeta izpildi, informēja Finanšu ministrija.
AV
A
Nu kā var budžetu pieņemt pēc 6 mēn. datiem? Budžets jāizstrādā tāpat kā citus gadus, nevis kaut kas steigā jāuzmet, lai tikai būtu. Ko tie ĀŠ2 var čakarēt tautu?
Vienotības triumfs
V
Dombrovskis, vismaz, nav kļuvis bagāts šeftējot ar valsts īpašumiem. _______________- Nu gan asariņu par šo nejēgu nobirdināju. Labi, ka vismaz saviem ārzemju onkuļiem palīdz bieziem palikt. Nabadzīņš.
jēlajam dzerim
j
Beidz sapņot par populismu. Atceros Tavu Dombrovski pirms gada. JĀ, tieši pirms gada. Budžetu apstiprina jaunā Saeima, bet nostādnes var iestrādāt jau ar septembri. Skat tagad tas pats antivaronis, kas pagāšgad liedzās par pensiju samazināšanu, atkal paziņo, ka nebūs jāsamazina. Un iepriekšējo 400-500 miljonu vietā saka 250 miljonu. Aizstāvi vien un kampaņo savā jelaja stilā, bet jau tagad sabiedrība ir negatīvi nosakaņota pret lielāko Latvijas meli, kur nu vēl sagaidīsi nākošās vēlēšanas un ne tas vien mūs vēl sagaidīs.
N.
N
Tuvredzīgo un vēderu apmierinātāju filazofija, patiesība būs neizbēgama šā vai tā pieņemot budžetu un tas nebūs iepriecinošs. Vai cerat, ka šķēle ar Šleseru nokļūstot pie varas savus miljonus ieliks trūkstošo vietā budžetā? Tāpat jūs apcirps, kā jebkurš cits. Dombrovskis, vismaz, nav kļuvis bagāts šeftējot ar valsts īpašumiem. Tikai pēc rudens var izrādīties,ka tādi latvieši kā Anitiņa, latviju paši būs pārdevuši šeftmaņiem. Tā notiek, ja galva ir tikai cepures nēsāšanai.
Vienotības triumfs
V
Redz kā! SANDRA, 05.05.2010 09:44 Nākamā – 2011. – gada budžeta samazinājums varētu nedaudz pārsniegt 250 miljonus latu, trešdienas rītā intervijā Latvijas Radio apliecināja premjers Valdis Dombrovskis (JL). Tādējādi nebūs nepieciešams samazināt budžetu par 500 miljoniem latu. VALDĪBA IR PARAKSTĪJUSI VIENOŠANOS AR SVF PAR 500 MILJONU BUDŽETA SAMAZINĀJUMU UN VISS PĀRĒJAIS IR JL PIRMSVĒLĒŠANU MELI.ATCERIETIES KĀ BIJA AR IEPRIEKŠĒJO BUDŽETU KAD SVF PASKAIDROJA KĀ IR JĀBŪT UN JĀIEVĒRO KA BUDŽETA DEFICĪTS JAU IR LIELĀKS PAR 200 MILJONIEM UN RUNĀT KA TĀ IR PLĀNOTS VAR TIKAI POLITIĶI Tiesa, pagaidām premjers vēl atturas nosaukt precīzu summu, par cik budžetu vajadzēs samazināt. To varēs darīt vienīgi pēc tam, kad Finanšu ministrija maijā būs prezentējusi tuvāko gadu makroekonomikas attīstības scenāriju, kā arī nākamā gada budžeta ieņēmumu nodokļu ieņēmumu projektu. "Tad mēs reāli varēsim runāt par to, cik liels būs samazinājums. VIENOTĪBA DARĪS VISU LAI REĀLO EKONOMIKAS STĀVOKLI TAUTA UZZINĀTU PĒC VĒLĒŠANĀM TĀPĒC JAU ARI PAŠA IDEJA PAR BUDŽETA IZSTRĀDI TIEK TORPEDĒTA Samazinājuma apmēri mazāki, salīdzinājumā ar iepriekš paredzēto, būs nelielāki, jo pieaugs nodokļu ieņēmumi - sava nozīme būs arī pieaugumam ekonomikā. EKONOMIKAS ATTĪSTĪBĀ NEKAS NAV MAINĪJIES UN IENĀKUMI NĀK TIKAI NO 26% NODOKĻA IEVIEŠANAS,TAGAD TIKS APKRAUTI AR NODOKĻIEM INDIVIDUĀLIE UZŅĒMĒJI UN CĪŅA AR NELEGĀLIEM IENĀKUMIEM IR FIKCIJA UN VISĀS VALSTĪS EKONOMIKAS ATTĪSTĪBU KRĪZES LAIKA VEICINĀJA NODOKĻU % SAMAZINĀŠANA,BET AIZDEVĒJI IR FINANSISTI 2010. gada budžets, salīdzinājumā ar iepriekšējā gada budžetu, ir konsolidēts par 500 miljoniem latu. Konsolidācija nozīmē vienlaikus izdevumu samazināšanu un ieņēmumu palielināšanu. IZDEVUMU SAMAZINĀŠANA NESKAR PROGRESĪVO NODOKLI,MINISTRIJU UN IEREDŅU SAMAZINĀŠANU,DARBA VIETU VEIDOŠANU Latvijas un starptautisko aizdevēju vienošanās paredz, ka 2010. gada valsts budžeta deficīts būs 8,5%, 2011. gada - 6%, savukārt 2012. gada - 3%, PASAULES BANKAS IETEIKUMOS , VIENOTĪBAI TĀ IR PAVĒLE, IR SKAIDRI NOSAUKTI NĀKOŠĀ BUDŽETA KRITĒRIJI:PALIELINĀT 10 REIZES DZĪVOJAMĀS PLATĪBAS NODOKLI,VEIKT AUGSTSKOLU SKAITA KONSOLIDĀCIJU LĪDZĪGI KĀ IEPRIEKŠĒJĀ BUDŽETĀ NOTIKA AR SLIMNĪCĀM,MEDICĪNAS TĀLĀKA OPTIMIZĀCIJA,PENSIJU REFORMA TAGAD JAU LIKUMĪBAS ROBEŽĀS /TAS BŪS VIENS NO PAMATJAUTĀJUMIEM/, PAREX BANKAS SADALĪŠANA UN SLIKTĀS DAĻAS BANKROTS/VISMAZ 500 MILJONI VALSTS ZAUDĒJUMI/VALSTS APARĀTA REFORMA,KO IERĒDŅI VEIKS TĀ KĀ LĪDZ ŠIM.
dzintra
d
Demagogs! Aprobežojies ar virsrakstu un laid visu žulti, kas sakrājusies. Vai tad TP nebija valdībā un neaicināja likvidēt VK? Vai tad TP par to neatgādināja tad, ka Koķe ar vieglu roku atmeta jaunatnei tik būtiskos dziesmu svētkus? Vai tad TP nebija tā, kas nosodīja viņas darbību atgādinot, ka VK jālikvidē un tur atradīs budžeta līdzekļus jauniešu dziesmu svētkiem? Bet kāda jēga turpināt būt valdībā, ja visi sakarīgie lēmumi tiek norakti, jo tos iesniegusi TP? Un tagad esot opozīcijā, nāk ar tiem pašiem priekšlikumiem, bet tagad tos nevar neņemt vērā, jo tā ir opozīcija, kas iesniedz priekšlikumus, nevis valdības iekšējie opozicionāri. Tāpat noraida priekšlikumu, laikam tāpēc, ka JēLiem daudz darbienieku tur sabīdīti, sākot jau ar Veismani.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas