Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Saeima nolemj šogad neindeksēt pensijas, SCP un SC vēršas Satversmes tiesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aita
A
Saeimaa vareetu nodibinaat komisiju arSeili priekshgalaa,kura sastaadiitu pensionaaru eedienkarti tiem pensionaariem liidz 135 ls un tiem kuriem zem iztikas minimuma,protams atreekjinot no taa dziivoklja iiri un komunaalos,un taa lai veel zaaleem kas atliek. Buutu interesanti...
nu tā
n
Nu tā, mana valsts ... un tagad kāds gudrs cilvēks pasakiet, kādēļ man jāmaksā nodokļi? es nodokļos maksāju aptuveni Ls 400 mēnesī, bet: 1.man ir slims bērns, par kura ārstēšanu man jāmaksā pašai, jo, kamēr sagaidīsim valsts rindu, būs vēl sliktāk; 2. vietas dārziņā mums neatradās; 3. medicīna par brīvu mums nav 4. ielas ir nenotīrītas 5. policija nesen uz manu izsaukumu atbrauca tikai pēc skandāla 6. man bailes saukt ātro palīdzību, ja nu nepamatots izsaukums 7. bezdarbnieka pabalstu maksā tikai 50% un arī ne uzreiz 8. un tagad vēl pensijas nogriež - tātad es vairs ne uz ko neceru KĀDA VELNA PĒC MAN ŠAI VALSTIJ KAUT KAS JĀDOD? UZŅĒMUMU PADOMĒM? DĀRGIEM KOMANDĒJUMIEM? VISĀDU APŠAUBĀMU PROJEKTU BŪVNIECĪBAI? UN KAS MAN PAR TO BŪS PRETIM? ai un protams nākamajās vēlēšanās atkal šitos visus purnus savēlēsim
negaidiet
n
Negaidiet, ka regulatori iestāsies par siltuma, elektrības, gāzes u.c. tarifu palielinājumu. Regulatoru kantora budžets, viņu algas taču ir atkarīgas no gāzinieko, Latvenergo un apkures nodrošinātāju ieņēmumiem (zināms procents no tā). Tas nozīmē, ka regulators ir reāli ieinteresēts, lai par šiem pakalpojumiem maksa ienāk lielāka. Labam tonim tikai mazs pastīvēšanās teātris.
Fricis
F
Mīļie likteņa biedri - pensionāri - iegaumēsim un atcerēsimies šo balsdjumu,ejot pie balsošanas urnām nākošajās vēlēšanās.
targash
t
Piekrītu, sociālais budžets joprojām, jau kuro gadu, ir pārpildīts.
Ansis
A
Tomēr,jāsaka,ka visi valdošie ir drausmīgi necilvēki,atkal visu smagumu uzveļ uz veco un nevarīgo cilvēku jau tā vājajiem pleciem,bet sev,bez kādiem sirdsapziņas pārmetumiem vēl arviem maksā tūkstošus.
targash
t
Kur ir statistika par pensionāru balsojumu? Nav?
Tedis
T
Varētu jau neindeksēt,ja jaunā vecā valdība stingri sekotu un samazinātu siltuma,gāzes un elektroenerģijas tarifus. Tas ir reāli,jo nafta 3 reizes lētāka.
Gija
G
Varbut vini versisies Satversmes tiesa ari par to, ka valsti un pasaule ir krize?
Varis
V
Shtokijs tachu tad vareeja no sava maka to indeksaaciju nodroshinaat!!!
..
.
pareisi,warbūt stulbie pencionāri sāks domāt ar smadsenēm!par ko balsot...
Andris
A
Vai tiešām pensionāri vēl nebūs apjēguši,ka šīs nav viņu partijas un turpinās par viņiem balsot?
Anita
A
Vai ierosinātāji neindeksēt šogad pensijas vispār,neparādītu priekšzīmi un neatteiktos arī paši no algām virs 135 latiem?
Autoriem ordeni!
A
Aprīļa indeksācija attiektos uz tām pensijām,kuras ir mazākas par 135 latiem(starp citu,135 lati bija vidējā pensija 2008.gada aprīlī),t.i. aptuveni uz 135.000 pensionāriem.Ja pensijas netiek indeksētas šogad vispār,tad šā priekšlikuma autori Dzintars Zaķis(JL),Māris Grīnbergs(TB/LNNK),Māris Kučinskis(TP) un Anna Seile(PS) varētu paskaidrot šiem 135.000 pensionāriem ar pensiju līdz 135 latiem un pensionāriem ar pensiju virs 135 latiem,bet mazāku par iztikas minimuma 174 latiem,kā viņiem izdzīvot ar pensijām zem iztikas minimuma?
Veltiņa
V
Attopieties Jelgavas rajona padomē sēdošie!!!! Pensijas netiek indeksētas, bet Jūs no 1.februāra nobalsojāt par pansionāta "Zemgale" maksas pacelšanu par 53 %. Kur Jūs dzīvojat? Vai tiešām uz Marsa? Kuram pansionāta iemītniekam ir pensija 306 Ls mēnesī?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Asa vārdu pārmaiņa debatēs starp Štokenbergu un Āboltiņu

Koalīcija konceptuāli vienojusies neindeksēt un arī nesamazināt pensijas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas