Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Saeima pieņem smagos budžeta grozījumus; premjers gandarīts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mozys changaleits
m
Ja invalidam, kurs vairakus gadus nespej iziet no majas un sanem pensiju zem iztikas minimuma vel nonem 10% no pensijas!! Man kauns par tadu saeimu un tomer es par to nebrinos, jo saeimu vada Z E M N I E K S !
klusais
k
Varu piekrist, bet ir arī tādi faķīri , kuriem piedāvā nedaudz piepelnīties , bet viņi laipni paskaidro,ka tagad ir vasara un tagad vajag atpūsties.
...JL fan
.
Repše lai padomā, cik valsti ir iztikas minimums un cik ir minimālā alga uz rokas, vai vispār ir darbs! Varbūt ar steigu lai sāk domāt kā nodarbināt bezdarbniekus tautsaimniecībā, nezinu kā, varbūt ceļmalas sakārtot, mežus stādīt vai graustus nojaukt. da jebko, lai tik izmantotu valsts labā un cilvēki saņemtu kaut minimālos iztikas līdzekļus. Jo ne visiem iespēja aizbraukt uz ārzemēm.
klusais
k
Grūti laikam ir , ja neredz kopsakarības?
Učene
U
Tik riet un riet, bet politiskā elite smīn un berzē rokas, ka atkal izdevās!
klusais
k
Vai kaimiņš esot pensionārs arī saprot , ka , lai būtu ko tērēt , tad tas ir arī kādam jānopelna.
Učene
U
Vecit, kaimiņš ir pensionārs, kas ir sašauts par to, kas notiek Latvijā!
jēriņš
j
paulam nav kauns no viņa ienākumiem
Andrew
A
ja mūsdienu učenes zinātu kas ir 17. jūnijs, tad nu saprastu kaimiņa rīcību..starp citu ja dzīvo privātmājā arī iesaku uzvilkt karogu, lai netaptu administratīvi sodīta
klusais
k
Pirmkārt ieteiktu apskatīties sociālā budžeta dinamiku pēdējos 7 gados, tad pievērst uzmanību ,kur palika pārpalikums ,kas sociālajā budžetā sākās no 2003. gada.
Učene
U
Iesaku visiem uzvilkt karogu pusmastā, kā to šorīt izdarīja mans kaimiņš!!!!!!!!!!!!!
Zane Grīnberga
Z
Vai Saeima ir izpētījusi, kam viņa noņem šos latus ??? Es ceru, ka ir...?? Es ceru, ka tas nav kārtējais "štancētais" ministriju piedāvājums...kurā visi tikai kaut ko gatavo, bet reāla priekštata par to, kam tiek algas atņemtas cilvēkiem nav...? Ceru, ka šis ir atbildīgs lēmums...
uldis
u
Tūdaļ jāpaskatās,ko par mums saka Eiropas savienībā,attiecībā uz pensionāru aplaupīšanu un pie viena jāatrod tie´"varoņi",kuri balsoja" par",jo pēc gada būs jaunas vēlēšanas un gan jau kāds no viņiem gribēs turpināt ņirgāties par veciem cilvēkiem nākamos 4 gadus.
PILNĪGI PAR VELTI
P
Garām atkal : Tas par strādājošiem pensionāriem un bašticiskajām māmiņalgam PRINCIPĀ IR PAREIZI - un pareizi būtu nevis %, bet pa nullēm. Bet - LIKTENĪGA KĻŪDA BIJA SĀKT NO VISMAZĀKAJĀM NAUDĀM ( PRAKTISKI nepieķeroties savām simtu simtu ekstrām un lielajām naudām ) - sākt algas un pensijas mazināt DRĪKSTĒJĀ NO KAUT KĀDAS ROBEŽAS - 300 vismaz. Tā bija NE TIKAI GODPRĀTĪBAS PALIEKU NORAKŠANA, bet arī MATEMATISKA KĻŪDA. Tas ir MARSIEŠU otrās atnākšanas BEIGU SĀKUMS .
klusais
k
Maza piebilde pie stāsta kapēc glabāja valsts naudu Parexā - iesaku paanalizēt Valsts kontrolieres CV un nedaudz personīgo dzīvi . Protams tie nav galvenie iemesli , bet saistība ar jautājumu ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas