Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Saeimā uzturēsies Izraēlas parlamentārieši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pearlsteingoldbergowitz
P
Vini laikam sadarbojas ar Mossad un uztadis noklausisanas ierices Saeima. Nekas zaudets, vini tur neko parigi nedara. Bet man viens ebreju draugs reiz teica Ņekad neuzticies zidam"
David
D
Vai tad musu deputatiem vajdzigi apmacibu zagsana, krapsana, un minoritatu apsiesanai. Kas viniem gatavos to gefillte fisch un citus kosher edienus?
ISRAEL WILL DIE !
I
KO TIE TERORISTI TE BRAUC ???
.
.
ak jā, un vēl, gadījumam ja tu nezināji. gazas blokāde ir pretlikumīga, un ano to nosoda un pieprasa pārtraukt. tā kā izraēlai no starptautisko normu viedokļa vispār nav tiesību kaut ko pārbaudīt, kas tiek ievests gazā.
.
.
najauc, saulstariņ, putru ar kāpostiem. spridzināt ir slikti, bet tieši tikpat slikti ir šaut citas valsts pilsoņus neitrālajos ūdeņos ar 4 šavieniem sejā no tuva attāluma. otrkārt - kāds sakars kreisumam ar nepatiku pret izraēlas politiku? es, piemēram esmu visai labējo noskaņots idiots. un tālāk pēc tavas izpratnes kreisi noskaņoti idioti ir virkne mākslinieku, kas ir atteikuši koncertus izraēla tieši saistībā ar nesenajiem notikumiem (gorillaz, klaxton, santana, lai minētu tikai dažus), kā arī dienvidkorejas valdība, kura šimona peresa vizīti korejā ir pazeminājusi statusā no valsts vizītes uz darba vizīti?
sabiedriskā doma
s
Turcija jau iesniedza protesta notu?
dzeris -.
d
Nē, viņi taisās ieiet kādā diskotekā un uzspridzināt tur uzreiz vairākus desmitus, kā to dara Hamazs. Un, kad tu sāksi pret to protestēt, un teiksi, ka tādiem nedrīkst ļaut ievest ieročus un spridzekļus, turki sāks bļaut, ka tu viņus, nabadziņus, apbižo, un sūtīs uz Latviju "brīvības" kuģi.
.
.
vai viņi pie mums arī plāno kādu nošaut ar 4 šāvieniem galvā no tuva attāluma, kā to vienu turku uz kuģa?
dzeris
d
Saeimai būtu jāizsaka atbalsts Izraelai sakarā ar tās ciņu ar starptautisko terorismu un kopējām Hamaz, Turcijas un ES kreiso idiotu provokācijām. Tai Lelle - ko tad bagātā Izraela var prasīt no nabadzīgās muļķuzemes? Ja nu vienigi pati ko tai iedod, tā ka ieteiktu velti nesatraukties.
Lelle
L
Atkal brauc prasīt kompensācijas...tikai nevar saprast par ko! Nu i tauta...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas