Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Saeimas ārkārtas sēdē izsludina pārtraukumu līdz otrdienai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Viņnakt redzēju sapni. ---> Liela atkritumu izgāztuve, sagāztas tādas nesaprotamas lietas - gan oranži, gan Latvijas mazie karodziņi lielā vairumā, gan milzums pavisam jaunu zobu birstu. Un pa virsu braukā buldozers, visu līdzinādams. Smird pēc velna. Te pēkšņi no kabīnes galvu izbāž buldozerists un bļauj, ka esot sakapājis vienu līķi, kas bijis izmests kaudzē. Sabrauc policija uz notikuma vietu, apskata līķi un visi, tajā skaitā buldozerists priekā gavilē: "Urrā, pobediļi mi etogo podlogo vora Andrisa!"
pensionēts ekonomists
p
Lasu komentārus un brīnos par cilvēku neizpratni un emocijām. Var saprast nepatiku pret valdību, bet šoreiz pieņemtaietaupības lēmum ir sociāli vismazāk sāpīgi. Turklāt, nepaceļot nodokļus mazinās risks sagraut ekonomiku.
kakis
k
Atiecibas ar valsti jakarto juridiski-referendumi par saeimas atlaisanu,par pensiju palielinasanu bija.Valdisana darija visu lai jus tur neaizietu un jus klausijat ka dumas zosis,ko lika negajat.Luk rezultats ar jums izdaras ka grib. Ja butu noticis referendums ,tad no pirmam personam butu nonemtas privilegijas,un pedejos 10 gadus vadosie valsts vaditaji butu ar mantas konfiskacijam,bet tagad par jums smejas un pareizi dara.Jus esat ar valsti tikai civillauliba un jus pasuta maju talak.Ja butu registreta lauliba tad vajadzetu dalit savu mantu ,tagad neko.Tie protesti tada pablaustisanas vien ir,Zurnalistiem darbs,bet citadi nekas. Bietes ir bietes ,pietam slinkas un ticigas meliem,bet melot ta ir profesija daudziem.
žurku senāts
ž
- un kā vēl baidās - pa brīvdienām uz vienām tabletēm turēsies :DDD
žurku senāts
ž
Kāda runa ! Pēc tautas dziedāšanas visi tā i aizies - rindā, kā tai pasakā, kur tās žurkas ar stbules pūšanu no pilsētas izveda ...
visi gan nē
v
ŠAmie visi un nekādi upuri nebūs vēl daudzus gadus, pat, ja aizvāksies.
Revolucionars
R
Viņiem visiem jāaiziet! Neviens nedrīkst palikt. Ikvienam politiķim no 20 gadu laikā valdošajam partijām, tiesai, SVF, transnacionālajām korporācijām, bankām, visiem, lai cilvēki paši var lemt savas zemes un savus likteņus.
anekdote
a
apmēram tai pašai vajadzībai, kam prātīgi pastnieki tos veikalu krītpapīra DOKUMENTOS smuki kaudzītēs miskastēs salaiž - pat no to pavairošanas pa brīžam lielāka jēga kā šitos kalnus luņu luņiem izdalīt, ko nēsāt pa zāli :P
xyz
x
Šo lēmumu upuri - VISI iedzīvotāji! Stulbumam robežu NAV!
Ērglis
Ē
Ahhhhhh, atvainojos, tiešām kļūdījos sagremojot informāciju.
Revolucionars
R
Buržuji ir jāpadzen!
nnn
n
saeima budzetu skatis otrdien bija paradzets trezdiien,ceturdien ir pedeja saeimas sede pirms brivdienaam -pec Latvijas radio info
Bo
B
Varēja arī brīvdienās pastrādāt, johaidi.
Lops
L
Nu ko, bikses pilnas! Nekas, tie ir tikai ziediņi! Jūs deputāteļi labāk strādājat tā ātrāk un domājat ko darat, jo jūsu dzīru laiks ir cauri.
Terorists
T
Aizgāja apspriesties pie mākoņiem un lielajiem partiju sponsoriem.Nu pat draud liela ziepe,ķersies klāt dividendēm,lielajiem partiju sponsoriem,jo no kā nokāst jau daudz nav palicis.Nabadziņi,kā tagad atskaitīsies un vēl lielās pilsētas par pusei zaudētas.Ārprāts-apspriedes nu ir ļoti nepieciešamas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas