Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Saeimas deputāts: SVF “caur puķēm” rosinājis nodokļus nesamazināt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bez puķēm
B
Kāds Tvneta avots, kurš nevēlējās nosaukt savu vārdu pavēstīja, ka koalīcijas un SVF tikšanās laikā nepārprotami tika norādīts uz to, ka "Latvija esot paveikusi daudz, bet budžeta konsolidācija vēl jāveic par 800-900 miljoniem latu. Pie tam 2011.gada budžeta konsolidācijai ir jābūt lielākai nekā iepriekš plānots". Tātad - 400 miljonu "konsolidācija" ir par mazu, visticamāk, šogad tiks pieprasīts 500-600 miljonu "konsolidācija", bet 2012.gada budžetam vēl 300-400 miljoni. Praktiski šāda konsolidācija ir iespējama vairākos variantos - likvidējot izglītības un medicīnas sistēmu pilnībā pārejot uz pilnīgu maksas medicīnu un izglītību, vai samazinot naudu uz pusi katrai no šīm nozarēm, uz pusi sociālo budžetu, uz pusi valsts pāvaldes budžetu + kaut kādu daļu no parāda apkalpošanas budžeta. Tad varbūt, "konsolidācija" sanāks. Praktiski, tas nozīmē vēl vienu 50% algu griezienu, 30-50%% pensiju griezienu, vēl puses skolu un slimnīcu likvidēšanu + bezdarbnieku pieaugumu līdz 40-50% ( oficiāli reģistrēto). Es domāju, ka reāli politiķi ir panikā un nezina, ko īsti iesākt, kam tik daudz "konsolidēt". Tādai ekonomikai, kā mūsējā, kas balstās uz iekšējo pieprasījumu tas nozīmē vai nu ārkārtīgi dziļu recesiju vai totālu krahu. Es domāju, velk uz krahu, jo "aizdevēju" nosacījumi praktiski izslēdz jebkādas iespējas stimulēt ekonomiku ar valsts programmām un ieprikumiem ( valsts pieprasījums). Faktiski pie mums tiek veikts sociālekonomisks eksperiments - vai veicot ekonomiku gremdējošus pasākumus ir iespējams panākt to, ko citas valstis panāk ar ekonomikas stimulēšanas paketēm ( naudas drukāšana un dāvināšana patērētājiem auto programmās, mājokļa programmās utt). Es domāju - šī eksperimenta rezultāti ir acīmredzami jau šodien, tikai neviens to negrib atzīt. Tamdēļ mēs tos ieraudzīsim tikai tuvāko gadu laikā.
tantuks
t
Krievu laikos nodokli nemainija visus 30 gadus. Nevar ta speleties ar cilvekiem,te par daudz,te par maz. Nodokli nav jamaina un nedrikst to darit. Ja maina,tad valstij no ta nav labuma,bet ir vienkarsi vienam otram vairak,negodiga nodoklu politika nedrikst but. Nodokli nav jaaiztiek,jo citadi nebus nekadas razosanas Algas jasamazina ,jalikvide daudzas olimpiskas aktivitates.
aha
a
caur puķēm teikto katrs saprot savas samaitātības robežās!
Ganimed
G
Rubiks пересажает всех кто ПРОДАВАЛ ЛАТВИЮ
Valdibas dzives veids
V
Varbut Premiera kungs un vina valdiba var pienmt likumus kuri ierobezos valsts amatpersona atalgojumu. Si llimena valsts izlaupisana ir arprats un jus to ignorejat. Ir loti manams ka jus izvairaties no si jautajumu. Saprotu kriminalu banditisms ir valdibas dzives veids un sturakmens valdibas darbibai, citu neko pratigu nezina., un lidz sim neesmu pieredzejis jeb kadu valdibas gudribu. Zagsana, zagsana un zagsana! Jums intrese tikai atrast tos kuri to VID informaciju izplatija., NEVIS APTURET BEZJEZIGO LATVIJAS VALSTS TEKOSO IZLAUPISANU. jl, tp, llp/LC VISI VIENADI. VIENOTIBA..... ES LABPRAT PAR KRIEVIEM BALSOJU NEKA DOT JUMS PATRIOTIEM pilnvaru aizvest so valsti lidz luzumu punktam, (un mes neesam talu)
granāta
g
Bandītu tusons...
K
K
Ja jums,svoloči , naudu nav kur likt, nevis mālējumus viens otram pērkat, bet kaut vienam bērnam izmaksājat brīvpusdienas.! Un vispār, par ko jūs tā uzjautrinaties, par ko jūs tā visi draudzīgi smejaties??? Vai par to,ka bērni Latvijā badā dzīvo??? Kretīni, un nav svarīgi - oranži , zaļi , vai zili, visi - vienādi pagrimuši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jānis
J
Ko tas bārdainis atkal izpļāpājas, man viņš riebj jau kopš LNT dziedāšanas šova laikiem. Pretīgs vīrelis
hmm
h
kopš kura laika krauklis saprot angliski? būs tā kā atim
kārumnieks
k
A kur Krauklim otra roka - uz celīšiem, vai augstāk, vai Vents jau TUR kutina tā ka Vinetiņai tūlīt orgasms ?
ha ha ha
h
Bilde saucas, a man pofig, autors TP
kaka
k
ceru ka krauklis naakamjaas veeleeshanaas tiks norauts nafig podaa.
ha ha ha
h
krauklis.......ha ha ha.................
mia
m
nevis mūrniece, bet muižniece
vilks aitās
v
kad 10x kliedz un bļauj, un vienmēr melo, tad arī runājot taisnību nevienam neko prātīgu neieskaidrosi... maksājumu kartes derīguma termiņš beidzies, atjaunojiet to un mēģiniet vēlreiz!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas