Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Saeimas ētikas komisija vērtēs Daudzes rīcību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ivs
i
Viennozīmīgi spilgtākais piemērs'"par nacionālo naidu kurināšanu'",kāda runa te par ētiku,kur skatās prokuratūra ko?Varbūt pārāk augstu sēž Daudze.
zīzā
z
Turies,Daudze!Tu neesi muļķis.Biežāk vajag uzstāties tautai,jo tai sorosieši sajauc galvu.Ar civēkiem ir jārunā.Ja tauta domās,tadne Zīgeristi ,ne Sorosieši nevarēs tiem aizbraukt širmīšus.Tad širmīšrevolūcijās stāvēs tikai algotņi.
mur
m
Bet pietiktu tikai ar to, ka šamais atvainotos.......
Pauls
P
Nejēga anesteziologs.
gm
g
Kāpēc Daudze pats nebaidās atrasties vienā koalīcijā ar LPP/LC, kuras līderis ar pārdabisku spēju pāris dienu laikā pie kristīgām vērtībām pievērsa uzreiz piecus prokrievisko partiju pārstāvjus? Tas pats Daudzes koalīcījas biedrs Šlesers taču aicināja dot nepilsoņiem vēlēšanu tiesības.
Iebidits nevis ievelets
I
Daudze nav cienigs savam amatam. Vins piedzeries ar varu. Daudz neparstav LR iedzivotaju intreses un vinam ari nav LR Iedzivotaju atbalsts, varbut tikai paris procenti Koalicija vinu iebidija amata un Daudes kungam deretu atcereties ka neviens vinu neieveleja sai amata. Uzstaties tik augstpratigi vins nopelnijis kartigu sperienu par pakalu ejot ara par Saeimas durvim Neviens arpus koalicijas v
J.Hermanis
J
Es jau novērtēju. Nekā ētiska viņa rīcībā nesaskatīju.
Vencpil Muļļ
V
diez vai Ventspilii veel kaads normaals politiķis ir jeb tur visi Lemberga nozombeeti???, kautgan šis jau tik taads anestiziologs vien , neko no politikas nejeedz bet uz kretiiniem balstaas muusu valsts(nozgtā)
Daudz nekas
D
Si gaisa spuldze saka Latvijas neatkariba ir vienlidziga ar sis valdibas politiksu kursu????? Vins ir sajutzis un pieder slimnica (burtiskli) un ne valdiba. Saubos ka Daudze parstav pat 3% no Latvijas iedzivotajiem
ha
h
Buzajevs atšķirībā no Daudzes nav valsts otra augstākā amatpersona un viņa teiktajā tāpat neviens domājošs cilvēks neklausās. Kaut gan gribētos cerēt, ka arī Daudzē domājošie atturas klausīties :)
vēmis
v
izteiks rājienu, ierakstīs rājienu - jēēē, ka DAUdze nobijās, pilnīgi bikses pietaisīja. Bet šitā nacionāltradicionāli patriarhālo vērtību sludināšana jāierobežo - vai vēl nav skaidrs, ka tā ir 'izslēdzoša' prakse, kas lielāko daļu cilvēku šādu vai tādu iemeslu d''el "atstāj aiz borta", gluži kā raganu medībās, kad vienai tas par garu, otrai par īsu, citai par jaunu, vēl citai par vecu - iemeslu jau varēja atrast. Valdībai un īpaši integrācijas un bērnu lietu ministrijai būtu jārūpējas par to, lai pēc iespējas daudzāk ļaužu saņemtu atbalst un palīdzību, nevis tiktu elimineti, jo nav veselīgi baltie vīrieši ap gadiem 35.
Parstav sevi un TP
P
Daudze nekaunigi parstav savus vai savas partijas uzskatus, un aizstav tas intreses Ar to vien, vins nav cienigs vai piemerots sadam amatam Sis ierobezots cilveks neparstav LR iedzivotajos un es ierosin vinu atgriezties sava slimnica.
Givi
G
Latvijā nav politisko partiju, bet ir noziedzīgie grupejumi, kas oficiāli reģistrēti uzņēmumu reģistrā.
ZBL
Z
Mazs atgādinājums iz vēstures - 2004. lai stutētu Emša mazākumvaldību no PCTVL tika deliģēti tā sauktie piecīši, pašreizējā viņu atrašanās vieta pleskavas pirmā šoseja, tā kā Daudzem nu nav ko tēlot muļķīti un tracināt padumjus ļautiņus.
Andrew
A
sorry..par kljuudaam..domaats bija " koodeelj resnais"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas