Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Saeimas Juridiskais birojs: Kravcova izslēgšanai ir legāls pamats un tā ir iespējama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LATVIETE
L
Ja man godigi jaatzistas tad visus vajadzetu atlaist bez iznemuma pieprasit kopesaciju to ko vini Valstij un tautai nodarija izpostija, aplaupija,apzaga noveda lidz krizei un bankrotam ta apdraudot Latvijas Valsts Neatkaribu ta ka Latvijas Valsts taisija barikadu pret PSRS varbut mums vajadzetu barikadi taisit pret Latvijas Valsts politikiem un atkartot Baltijas kedi ta dodot viniem iespeju kadu bridi aizdomaties ir pienacis laiks ka mums latviesiem ir jasaka savs vards citadi mes netiksim uzklausiti.
Rita.No laukiem.
R
Iesaku stingri paskatīties ,kā izskatās pēc likuma panta,lai nav kārtējās izgāšanās.Piekrītu rakstītājiem ,kas uzskata, ka ir jāvēršas pret tiem,kas šādu situāciju ir pieļāvuši ,jo tādi kravcovi jau ir tikai sekas un mūsu pašu neizdarība...Man kauns par valsti un niknums uz korumpētajiem ierēdņiem:-kašķīgajiem KNABiem un snaudošajiem SABiem!
Zuiderwijk
Z
Viņš tur tāds nav vienīgais, vienam ''deputātam'' zvērests bija uzrakstīts uz lapas kirilicā! Tas nozīmē, ka viņš pat latviski LASĪT neprot...
lauķe
l
Neticu, ka šis visnotaļ taisnīgais lēmums realizēsies dzīvē...... Pārāk daudz pērkamu dvēseļu ir saviesies Saeimā.....taču labi, ka šis jautājums vismaz tiek izkustināts no nulles punkta! Veiksmi VL - TB/LNNK !
alberts
a
Par KO satraukums?CIK tādfu sēž SAEIMĀ,kuri balso pēc prinsipa "seno-saloma",tas ir(kas nesaprot krieviski) ,ka ar pirkstu paradīs ta arī nobalsos.Nu piesējusies tam Kravcovam.Vai viņš vienīgais nederīgais TUR?"Paši pūta pasi dzēsa"-latviesu tautas paruna.
palicējs
p
piekrītu, jo Satversmes 91 pants nosaka, ka Latvijā visi cilvēki ir vienādi likuma priekšā. Arī Kravcova kungs. ''Bērnudārzā, veikalā, valsts institūcijās bez valsts valodas nedrīkst strādāt, bet Saeimā drīkstēs. Tad vajag mainīt likumu. Un vēl deputātiem vajag izlasīt Satversmes 21 pants;,, Saeimas darba valoda ir latviešu valoda,,.
pamela
p
P.S. Es atvainojos par neprecizitāti,ne Satversmes 18.p.,bet "Saeimas kārtības rullis"Kurš gan ir savietots ar Satversmē iestrādātiem likumiem.
paps
p
nabaga krievs tādā nacionālistu nežēlestībā kritis :) bet nu valoda jāmācās tas gan ir fakts!
baaa !
b
.. šķīšana - LAUZTAIS "Ī" - no darb. v. šķīt - tas par baaa ! » kā var nepatikt ! 12:54 tas tā, bet pa hodu : "a13 09: Tad jau var nobalsot un optom izsleegt visu SC, un tad veelreiz, kameer beidzas kandidaatu saraksts un briivaas vietas sadaliit savaa starpaa. Ja ir deputaats, iemesls atradiisies... " Šitais viss ir puppu mizas - nāk prātā ZĪGERISTS - viņš tomēr bija pirmais laikam .... kurā tur brīdī tie ķeņči un pāvuli viņu tieši par šito ( valodas nezināšanu ) dabūja laukā ... tas bija spēcīgi - bet šodienējais jau tāda paskalošanās tikai dēļ pašvaldību vēlēšanām vien ir ... var tak punktus sapelnīt, nekādu naudu neuzrādot un netērējot :))) - te jau neko varbūt dabūt neizdosies, bet tak nākošreiz - eĻļļekorats šito rūpi ta atcerēsies - nav tak nekādi debeti/krediti galu galā
baaa !
b
" kristaps 20.01.2011 18:06....... ............................................... Bet VL man patīk - viņi reāli dara, atbilstoši pastāvošajiem likumiem, ejot uz savu mērķi! " - mērķis ta tradicionālais = marginālās publikas simpātiju šķīšana :)))))))))))))))))
baaa !
b
" Latvietis 20.01.2011 18:05 [ Zagli, resnais krievu zidītajcūka Urbanovič - aizver muti ] es nebalsoju par analfabētiem, kas nespēj iemacīties Latviešu valodu un kas atsēž savas stundas un tērē nodokļu maksātāju naudu! " Ta tie tukšdrisēji, kas aizpilda laiku, Teviu priecēdami, domā ko netērē ??????????????????? Vai domā, ka tie nav UZ ĪKŠĶI izdresēti ? :))))) Tad viņu tur nebūtu :P
baaa !
b
" advokāts » Ādama sonam 20.01.2011 17:08 Likums par valsts budžetu un Finansu Ministrija pieprasa,lai katrs Lats,kas atvēlēts no budžeta Saeimas izdevumiem, tiktu maksimāli efektīvi izmantots visas tautas interešu un mērķu sasniegšanai.Katram skaidrs,ka nezinot un dziļi nepazīstot Latvijas nacionālās valsts kultūru un galveno pazīmi latviešu valodu,deputāta darbam nav efektivitātes vismaz Latvijas nacionālās valsts tautas interešu piepilodīšanai. " - Ta jumsim domāt, ka tukši - čista pa latviski - drist no tās tribīnes - bez jel kāda rezultata, dabiski - ta tas, pa tavam tas efeCktiigums, neizmerojamais, būtu ??? Dēļ tādiem āžiem - mini 3x, kādiem - šitā muhosranska ir tur, kur ir .
nu, jaaa -
n
" alberts » uz tirgu 20.01.2011 16:34 Nu viņš taču "seno-saloma" saprot!Kad bus jabalso Urbanovičs viņam ar pirkstu parādī.Ko vēl vajag? Ar ko konkretais personāžs būtu sliktāks par JEBKURU raimondpauli vai aizveržauni ??? Visi tak uz īkšķi izdresēti, un jādomā, ka šiatais - kak i vse latišvalodīgie tavarišči-gaspada - par savu interesi jau nu pogas spiež kā saimei vajaga :P
nu, jaaa -
n
"cilveks 20.01.2011 15:26 man jau viņš sen ir noriebies.cik var ņemties ar viņu. viņš vienkārši uzdzen reāli pretīgu sajūtu, kad skaties viņa bildi uz ekrāna.... kas krievi ir tik stulbi ka nevar ielikt kādu intelģentāku pārstāvi Saeimā sevis pārstāvēšanai un aizsargāšanai no tiem niknajiem latviešiem.nu kauns, kauns. p.s vai šis tips ir krievu inteliģences zieds, tas labākais krievu pārstāvis?!?" - NAVA NOTEIKTIU, bet KURU TAS KRATA !?!?!?!??!? - Ko ta tie nekrievu iNTELģeNCIJAS pārstāvekļi tādu labu būtu izdarījuši ?????????????????
liec mu Dievu mierā !
l
" Ak Dievs! 20.01.2011 13:24 tas tips tachu ar savu nekaunibu,ielienot LV Saeima nezinot latviehsu valodu, nekaunigi un brutali kuda uz nacionalo naidu,jo aizvaino katru latvieshu tautibas cilveku,bet izskatas ka to dara ari organizacija kura vinu ir izvirzijusi tadam amatam,tas ir sc,tapec sc ir tiesajama ka organizeta pretvalstiska banda,kuras darbibas,virzot Saeima latvieshu valodas neprateju, ir verstas per valsts droshibu. Tiesat,un tikai ta! " - per to valstes drošību laikam gan ka vērstes ira kaukas cites - VALSTE IRE VANCKARE jau no tā brīža, kad valstes prātniekvīri ( un oliņbabenes ) to valste dabūja - neko tur neiztiesāt :P

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas