Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Saeimas komisija atbalsta alkohola tirdzniecības pagarināšanu līdz plkst.23

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dzinchis
D
Tikai lai nemēģina iestāstīt,ka kontrabandas spirts tiek realizēts tikai ;;točkās''.Lielākā daļa nonāk veikalos kā''legālais''.
alus
a
juhu, es par, un piekritu tiem kas saka ka pa stundu jau tik tiesam tauta nenodzersies.
tautas partijai
t
Nodzērušos tautu tādiem kraukļiem vieglāk pārvaldīt!!
Wala
W
nezinu vai saprati manu piezīmi par lauku veikaliem pareizi, mani tajos alko intersē ļoooooti maz, mājās vienmēr ir krājumi, un gadā varbūt kādus 2 litrus stipro un kādus 5 līdz 10 litrus alus tipa alko patērēju, mani vairāk intersē tas ka līdz ar šo pārtiku bšū iespējams nopirkt līdz 23:00, jo nereti veicot distances ~ 200 km, ir grūti svētdienas vakaros ietrāpīt tajā pašā Rīgā vēl pirms 22:00.
Lasītājs
L
No noteikumiem par alkohola netirgošanu naktīs vajag atteikties vispār. Latvijas iedzīvotāji jau nav bērnudārza audzēkņi, un Latvijas valsts nav bērnudārza audzinātāja. Vienīgais, ko likums nodrošina, ir krutkas lietošana, veikalnieku krāpšanās un kontrabandas alkohola daudzuma pieaugums. Nost ar šo likumu!
Viesulis
V
Par stundu lielākas iespējas tautai nodzerties un nesekot līdzi valstī notiekošajam!
Fishbone
F
Ērglis » darvas karote 12:43 Piedod, bet tās ir blēņas. 22 vakarā ir jau ļoti vēls un lielākā daļa cilvēku ir savās mājās sen jau. Tiem, kuriem gribēsies, vienmēr pēdejais brīdis būs par agru. Cilvēku psiholoģija. ==== Nu tad kāpēc ierobežot????? Tad jau vajag atļaut 24x7 režīmā!
Fishbone
F
Kaut kā nerīmējas tā rituālā kaušana ar šmigas tirdzniecību! Gatavujam augsni mušļiem un citiem imigrantiem, bet šiem šmiga ir aizliegta lieta.
lūriķis
l
ar basketu,tas taču beidzās svēdien,laikam jau vakarā tā pavairāk paņē'mas,ka dienas jūk:)
katolis
k
pilnigi piekritu jo uz maskavu lidoja ari MONO sefs.
krusttevs
k
latvijas balzama ipasnieku pasutijums tautas partijai.loti viegli izrekinat jo Rigas centra un citur Latvijas tirgu. dominee tikai LB veikali ari formali piederosie citam firmam.izpilditaji kovolovs no LB puses un a.š'.no tautas partijas.sarunas notika Maskava.no kurienes minetie biedri ari atgriezas.kovolova kungs.pec pedejam zinam ielido rit.
rudā kaķe
r
Dzeram! Lai valstij lielāki nodokļi!!! Slava šņabdeguniem!!!
qwer
q
Budzetaa naudinnas shausmiigi truukst pacels nekutaamaa iipassuma nodolki tagad var shnapsi pirkt liidz 23:00 ko veel vinni izdomaa lai no Latvijas tautas naudu nosuuktu. Neiieredzu sho valsti pat eest nevaru. Nahrena vinni buuveel Biblioteeku ja skolas sleedz ciet??? Kas tur seedees?
RK
R
ieviest laimīgās stundas ar PVN atlaidēm un "par velu tu nāc" stundu ar paaugstinātu PVN Kā arī kasēs tikai vecākiem ar zīdaiņiem tilpuma ierobežojumus,ekspres kasēs drīkst dzert un norēķinaties vienlaicīgi. Rimī stendi ar " tuvāk mājai Tava šmiga" supernetto veikals noliktava-veikals dzertuve
Arturs M
A
Vajadzēja darīt gudrāk,atļaut tirgot alkoholu no piektdienas uz sestd.un sestd uz svētdienu,bet darba dienās atstāt,kā bija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas