Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Saeimas komisija atbalsta deputātu skaita samazināšanu mazajās pašvaldībās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Saeimas komisijai
S
Ja bauskas novadā ir 38000 iedzīvotāju skaits,bet 17 deputāti,tad citiem novadiem vajadzētu propocionāli pēc iedzīvotāju skaita samazināt deputātu skaitu,tad iznāktu,ka kur mazāk par 5000 iedzīvotāju deputātu skaits būtu mazāk par 7 deputātiem. Arī Bauskas novadā pietiktu ar 11 deputātiem. Tauta taču ievēl un viņai ari pietiktu ar pieciem,jo tos taču viņi ievēlēs. Un ieekonomētā nauda aizietu novada budžetā!!!
Nata
N
Tieši tā! Runā, runā, runā, bet pie darba vēl aizvien nav pieķērušies, jo iepriekš jau deputātu skaitu nesamazināja, bet palielināja. Kauns! Jānosaka arī griesti Domju deputātu algām un prēmijām, nevis kā tagad, cik grib, tik sev pielemj. Saeimas deputātu skaits BEIDZOT JĀSAMAZINA,
  • 0
  • 0
ja nebūtu neviena
j
arī sliktāk nebūtu, lai vada internetā no MK, kur neskaties, zog
csdd
c
O divi draugi viens riktīgs šāvējs otrs eksperts ceļu tīrīšanā
Ezis
E
Vēl jāpieņem ,ka tikai divus asaukumus var tur sēdēt! Citādi lavierēs llīdz pensijai! Vispār saeimai jau arī vajag ,kādus krēslus nošķērēt 80 būtu jau kaut cik atbilstoši!
demokratija
d
Latvijas Saeima ir nekavejoties jasamazina 100 liekezu skaits lidz 31 deputatam. Kapec Latvija iedzivotajiem ir jauztur sie mudaki uz nesamerigi, nepelniti lielam algam, pasu izdomatajam privlegijam? Latvija dzivo tikai nieka 1 500 000 iedzivotaju, un varbut ka patiesiba pat tik daudz iedzivotaju reali nav Latvija, bet uz si nieciga nabadzigo iedzivotaju skaita parazite 100 kretini, nerunajot jau par pretigajiem smerdeliem Ulmani, Vikeni, Zatleri, kuri parazite valsts dzivoklos Rigas centra, sanem nepelnitas pensijas, Ls, 1500.menesi katris un vel padomju komunistiska okupacijas rezima privlegijas, valsts automasinas, soferus, miesassargus, sekretares un to visu vini sanem izlaupot jau ta bankrotejoso Latvijas valsti un nabadziba, posta, lielu dalu no Latvijas iedzivotajiem pusbada dzivojoso latvieus tautu. Cik ilgi sis bardaks Latvija turpinasies?
zvirbulēns
z
pašvaldībās, kuru administratīvajā teritorijā vēlēšanu izsludināšanas dienā ir reģistrējušies ne vairāk kā 5000 iedzīvotāju, pašreizējo 13 deputātu vietā būs jāievēl deviņi deputāti. ------------------------------------ Būs jāveic tautas skaitīšana visā Latvijā? Un kas par to visu maksās? :) :) :)
Nu re
N
Ar to resno ruksi kreisajā pusē tad arī sāksim!
ee
e
Atkal tā lakatiņu tirgotāja .Nu ja tiešām nav sajēgas nu tad paklusē Pindaciš.
Udox
U
Čigāne pati saprata, ko ar savu tekstu gribēja pateikt?
hi
h
Lielajās pašvaldībās valdošajiem neliešaiem gribas pašiem turpināt shēmot...tā lupatu vecene varētu labāk aizvērties, tik dzisina savas žaunas...
  • 1
  • 0
Oskars
O
Es viņus visus IZDZĪTU mežus tīrīt , lai tautai būtu SILTUMS ziemā !!!!!
  • 2
  • 1
Bille
B
Es sapratu- novada centra un novada nomaļu perifēriju deputāti nevar vienoties, kur ieguldīt naudu- tikai novadu centros vai arī novadu perifērijās. Lai to novērsu tiks samazināts deputātu skaits, lai novadu perifēriju pārstāvju vispār netiktu ievēlēti, līdz ar to būs vieglāk visu naudu ieguldīt novadu centros.
  • 1
  • 2
Janka
J
Jā - mazāk deputātiem jāiedod kukulis...
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas