Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Saeimas komisija iebilst pret ģenētiski modificētiem augiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AL
A
Viens saprātīgs lēmums.
Dārznieks
D
Konfektes, šokolāde ,desas un cīsiņi , cipsi un cukurs - u.t. tiek ražoti no vairāk vai mazāk modificētas pārtikas. Lieliskā paprika un tīrie zirnīši ar kukrūzu kā arī sojas gaļiņa, lai gan tumsā vēl nespīd , ir dažējādi modificēti produkti. Ēdam un augam griezdamies. Domājat. ka miljards Ķīnas un miljards Indijas iedzīvotāju var pārtikt no Latvijas šprotēm un kaņepju sviesta. Pa laimi , šis Saeimas lēmums ir ceļš kā aizsargāt Latvijas tirgu no pārlieku liela pārtikas produktu importa.
Skudra
S
Nekādu ģenētiski modificēto pārtiku! Vai mums jau nepietiek " savādnieku". ???? Nedrīkst iejaukties dabā. Pilnīgi pietiek ar selekciju, atlasot labākos un spēcīgākos augus,. Vienkārši vajag vairāk strādāt, nevis sēt zombijus.
> Senais
&
Man gan skiet, ka shaja gadijuma runa iet par ekstremakiem genetiski modificetas partikas gadijumiem, neka jusu pieminetie.
Senais>Veģetārietei
S
Jūs vienkārši nesapratāt manis teikto. KATRS kultūraugas, kas atšķiras no brīvā dabā augoša, ir ģenētiski atšķirīgs, vienīgi šī modifikācija norisinājusies lēnāk. Arī pagājušā gadsimtā cilvēki lietoja modificētu pārtiku . Šķiety, ka tas ābols, ko Ieva "iesmērēja"Ādamam arī bija modificēts, tāpēc var runāt par šīs metodes pielietošanu jau kopš pirmsākumiem. Vēl es varu apgaismot kaislīgos veģetāriešus, kas tādi ir negribot nokaut. Derētru ņemt vērā, ka mikroorganismi dalās tādos mazos dzīvnieciņos un augos. Kad ēdiet salātlapiņu, jums nav ne jausmas cik daudz dzīvnieciņi nokļūst jūsu vēderā, pie kam sagaida nāvi tur, iespējams smagās mokās.
Veģetāriete-Senais
V
Kā pagājuša gadsimtā ļaudis iztika bez šīs sadraņķētās pārtikas?
Senais
S
Tad jau nāksies nomirt badā, jo faktiski visi kultūraugi ir ģenētiski modificēti. Esmu redzējis cik mazražīgi ir nemodificētie savvaļas kvieši Himalaju piekalnēs. T]apat kā kukurūza Amerikā. Un trās nav tikai manas vien domas, ko varētu ignorēt, kā jau veca muļ;ķa murgopjumus. Pajautājiet vērā ņemamiem zinātniekiem (varbūt Senais ar tāds?) un tad uzzināsiet kā ir patiesībā.
Veģetāriete
V
Kad gribam, tad varam. Prieks par šo viedo lēmumu!
Oskars
O
Mūsu gudrie SAEIMAS ZINĀTNIEKI PĀRDZĒRUŠIES ar KREMĻA SVIEDRIEM.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas