Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Saeimas komisija iepazīsies ar Grantiņa lietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Netija
N
Jēziņ,kurš tad nezin,kā strādā Bauskas policija!Kas tie par poličiem,kas prasa,lai cietušie padalās informācijā,ko personīgi un par savu naudu dažādās vietās sameklējuši!Kā var būt,ka iedzīvotāji ir vairāk informēti nekā policisti?Kā var nekaunēties no sava stulbuma??
Lelle
L
Vai tiem idiotiem nav nekas svarīgāks darām laikā, kad tauta mirst badā un mūk prom no šitā bezpridejla??? Ar slepkavām lai nodarbojas policija, prokoratūra un tiesa...
Profesors
P
Strādāju Policijas akadēmijā. Izbrīna Bauskas kriminālpolicijas darbinieku bezdarbība un nespēja īsā laikā aizturēt Grantiņu. Tikai pateicoties Degpunkta TV raidījumam, tas izdodas. Bet trakākais ir tas, ka Bauskas kriminālpolicijas darbinieki nespēja atklāt jau paveiktos noziegumus! Kam tad ir vajadzīga kriminālpolicija, ja tā nav informēta par bīstama noziedznieka gaitām? Ar ko nodarbojas kriminālpolicijas darbinieki, ja nespēj nodrošināt aģentūras darbu, ja nespēj izmantot konspiratīvos dzīvokļus, citas operatīvās metodes? Saeimas deputātiem vajadzētu lūgt palīdzību no Drošības policijas, no KNAB, no Policijas Akadēmijas speciālistiem, jo Bauskas kriminālpolicijas darbinieki sastāstīs tādas pasakas, ka liksies, ka šie ir īstie varoņi. Kaut gan skaidrs redzams, ka tur vajag bargi sodīt par ļoti sliktu darbu, par pilnīgi bezdarbību. Daudziem darbiniekiem būtu jāzaudē savi amati, pat jāstājas tiesas priekšā.
Ak, vājprāts...
A
... atkal tā Grantiņa bilde! Ko - Jūs domājat, ka vēl kāds Latvijā nezina, kā tas cilvēks izskatās? Nu - cik var? Beidziet, beidziet tiražēt šī cilvēka foto! Man katru dienu uz viņu nav jāskatās. Diena, beidziet! Jums tas prieku un baudu sagādā? Tāpat kā Grantiņam prieku un baudu sagādāja cilvēku nogalināšana? Diena, beidziet!
Pēteris
P
Kas tur ko daudz iepazīties? Viss jau tur skaidrs. Visa sodu sistēma ir sačakarēta. Kaut kādu dīvainu untumu dēļ vienās grupās sodi tiek padarīti nesamērīgi lieli, citās - tie kļūst nesamērīgi mazi. Piemēram, tas pats Grantiņš. Nav viņš tāds īsti normāls. Bet arī sistēma nav normāla. Viņam ir bijuši vairāki smagi (arī sabiedrības izpretnē) noziegumi. Kopā nosēdējis 10 gadus. Un ir brīvs. Un var turoināt. Bet kādu pilsētas exmēru - inteliģentu cilvēku - par aiz matiem pievilkti - pierādītu līdzdalību kukuļošanā ieliek uz 5 gadiem. Uz 5 gadiem iieliek vienu, kurš par Ls 60 gribēja apiet nesamērīgi garās procedūras traktora tiesību iegādei. Šie cilvēki "sēž." Bet jāsēž bija Grantiņam. Un par izvarošanu un cirvja vicināšanu bija jāsēž ļoti ilgi. Bet sēž citi. Raujot no konteksta un paaugstinot sodus "aktuālajiem" nodarījumiem, nozieguma jēdziens kļūst arvien neskaidrāks. Un izplūdušāks. Un daudzi sāk zaudēt orientēšanos, kas ir patiesi ļaunais.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Pagrieziens uz slepkavību.

Slepkavību sērija rada šaubas par policijas un dienestu darbu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas