Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Saeimas komisija: Šleseram jāievēro oficiālā pozīcija Krievijas-Gruzijas konfliktā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cirks
c
Ja vēl neesi aizrijies ar siekalām, varbūt varētu parādīt , kur kaut ar vienu vārdu Šlesis ir pieminējis , ka " Un ir taisnība, ka somi ir simtkārt gudrāki par mūsu korumpētajiem un dumjajiem deputātiem, kas gatavi savu tautu ziedot vienas amerikas republikāņu partijas interesēs." ? Nu ? Teica vai nē ? Ja teica, tad jau laikam pats sevi domāja ? :)))
ciniķim
c
pamēģini izprast atšķirību starp privātpersonas un ministra viedokli. Kaut gan nešaubos, ka privātajā dzīvē tu lieliski atšķir... Tikai, redz, jākomentē, kā vajag...
sids
s
Man žēl lācīša pakaļas ja tur ielīdīs buldozers ,tad ir cauri.
ciniķis
c
a kur ir LR satversmē garantētās tiesības uz vārda brīvību un uzskatu brīvību? Ā, tās esot tikai uz papīra, reāli, lūk, jādzied tā, kā dzied savienība Nr.2 - ES savienība? Nu, un kur demokrātija, kur "vērtības"? man nelabi metās no šiem "demokrātiem" un "demokrātijas skolotājiem", tādu divoksību, liekulību, viltību, nodevību un nelietību, kā mūsu "pašiem pareizākajiem" (sk.abas vairas u.c.) vēl vajag eiropā pameklēt. Protams, šlesers nav zelta gabaliņš un viņš cīnās par savām ekonomiskajām interesēm. Bet es vienmēr cienīšu cilvēkus, lai par ko viņi cīnītos, kas šajā melu un liekulības republikā spēj pateikt taisnību. Un ir taisnība, ka somi ir simtkārt gudrāki par mūsu korumpētajiem un dumjajiem deputātiem, kas gatavi savu tautu ziedot vienas amerikas republikāņu partijas interesēs. Tā teikt, priešvēlēšanu cīņās, vispirms vajadzēja uzkūdīt trako saakašvilli, bēt tam uzrīdīt savus baltijas kvešķus. Nožēlojama mums ir tā oficiālā nostāja, tā nav mūsējā, bet konkrēti nodiktēta no baltā nama.
veletajs
v
Jacer,ka bus kads cienigs deputats, kurs ir tautas ievelets, Saeima kurs pamatigi, reali savas krepas iesplaus sim aprobezotajam, neizglitotajam kretinam seja veletaju varda, loti ceru ka kadam pietiks drosmes to izdarit publiski, jo to sis nelietis ir pelnijis godam.
emma
e
Kad sis idoits tiks patriekts no Latvijas valdibas, no Latvijas Saeimas? Kapec so kretinu lidzi valkaja Freiberga ka klepja kucenu, kapec lidzi to valka prezidents V.Zatlers? Vai jau ta nepietiek to smerdelu kuri apkeza, apgana Latvijas valsti Saeima? Ir tacu Saeima tik daudz zidu, krievu, kuri apgana, pazemo, nirgajas, nozaka Latvijas valsti, latviesu tautu un vel nu siem ir piebiedrojies smerdelis Slesers, bes sis so misiju lidzigi ka zidiete Zdanoka veic arpus Latvijas. Jacer, ka prezidentam V.Zatleram, atgriezoties no celojumiem, pietiks dusas, pascienas, paslepnuma un pieprasis si smerdela Slesera patrieksanu no valdibas un tad visas Godmana zagligas, meligas, korumpetas valdibas demisiju, loti gribas ceret, ka tas ta beidzot notiks
targash
t
Paldies Dievam, ka Buldozera fans neesi tu vai teiksim Pamela
zīriņš
z
Kāds saimnieks ,tāds suns!Mēģini iekampt A un nu priecajies,bet no tā jau tavs aizstāvamais gudrāks nepaliek.Mēs tikai tagad varam pēc tevis spriest,kas ir Buldozera fani.Divi zābaki,pāris.
targash
t
Ar tādu ministru mēs drīz nokļūsim guberņas godā. Bet varbūt Ainārs mērķē uz gubernātora krēslu? ============= Tad ko tu velcies uz Arēnu, Dinamo Rīga spēles skatīties? Esi principiāls un uz to krievu līgu neej.
targash
t
Nez kurā pakaļā tie komentētāji dzīvo, dzelzceļš viņiem nepatīk. Un ka tik politiskais līķis nav TP ar visu Paegli.
skolotājs
s
Kā Imanta Ziedoņa dzejā-" Tāda čaklībiņa-tikai līdz vēderam".
A.
A
Gaidu un nevaru sagaidīt, kad beidzot Saeima, Ģenerālprokuratūra, KNAB šim gudrelim sāks kāpt uz astes. Apriebies jau skatīties un klausīties, kā viens neizglītots, alkatīgs un totāli nekaunīgs komjaunietis iedomājas sevi par pasaules nabu esam! Viss, ko var, ar viņa palīdzību salaists dēlī - ceļu vietā neapgaismoti virzieni, pasts un dzelzceļš - viens vienīgs ārprāts, no lidostas kompāniijas bēg... Nu cik jau var visu slaukt!
morgs
m
Šlesers ir politiskais līķis. Pat Latvijas apstākļos, kas tomēr politiķu nesmukajiem gājieniem diezgan labvēlīgi.
nule nu
n
Nekas šitāds ASV nekad nevarētu notikt. Pat Krievijā ne - lai tik pamēģina runāt Putinam pretī. A Latvijā visu var. Re, cik brīvā zemē mēs dzīvojam! Ar pastalām, bet toties brīvi!
pamela
p
Tu esi no tās pašas šlakas kā Šlesers/Lesčinskis,ja uzskati,ka katrs O.Benders var gvelzt kas tik ienāk prātā par sfēru,kur pašam nav ne mazākās sajēgas un arī pilnvaru.Tur jau visa partija tāda.Pat Saeimas ĀK šefs A.Bērziņš krievu portālā vāvuļoja,ka okupācijas sakarā Krievijai nav jāatvainojas Baltijas valstīm ,jo tas NEESOT AKTUĀLI un ASV to ieteikusi pirmsvēlēšanu dullumā!?Nu vismaz apsveicami,ka Paegle ir uz Šlesera/Lesčinska murgiem noreaģējusi.Citādi šis var aizmurgoties līdz Osamas bin Ladena atbalstam."back in .."vai tu nevarētu mūs izglītot un atklāt valsti,kur katram ministram ir sava ārpolitikas koncepcija un katrs palaiž muti kā pēc pirts apmeklējuma,kur lietota kandža.Ja viņš gribēja līdzināties Širakam,tad to var darīt savā mājā pie tualetes spoguļa.Neko no sevis viņš vairāk neizspiedīs,kā tikai O.BENDERU.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas