Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Saeimas komisija spriedīs par jaunām svētku dienām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Givi
G
Satversmē noteikts, ka baznīca atdalīta no valsts. No Satversmes izriet, ka baznīcas svētki nevar būt par valsts svētkiem. Pareizākais būtu: 1. izņemt no kalendāra visus baznīcas svētkus 2. atļaut katram darbiniekam izvēlēties noteikto dienu skaitu (3 līdz 5) gadā, kad viņš var svinēt savus svētkus (tajā skaitā arī reliģiskus) 3. sledzot darba līgumu, ierakstīt tajā konkretas svētku dienas
balelins
b
Visu cienu pareizticigajiem un vecticibniekiem vini ir musu valsts dala bet par tiem svetkiem es isti neizprotu ja 6 un 7 janvaris ir svetku diena jabut ari brivdienam? Vai nav par daudz? bet ja nav brivdienas tikai nosaukums tad kas tie par svetkiem?
x
x
Parsmieties var ja nebutu skumji.. 1 oktobris pensionaru diena.. pie majam taja diena butu izkarami valsts karogi ar seru lentitem.. varbut ka tomer nevajag pensionaru dienu bet vienkarsi paaugstinat pensijas?
Bet kur paliek
B
Vecmāmiņas diena, Vectētiņa diena, Mīļās krustmātes diena, Ramadans, prinča Sidharta apgaismības svētki, Sparnotās Čuskas diena, jūdu jaunais gads, Svētās Govs svētki utt.???? Gadā vēl taču tik daudz "nesvēt(k)u" dienu! - Uz priekšu, Saeima!
Juris
J
...spriedīs, vai 1.oktobrī atzīmēt Starptautisko veco ļaužu dienu... ============================================== Nu jā. Tā būs piemiņas diena - karogs ar melno lenti.
Oskars
O
Krievumafija liek pieņemt VISUS KRIEVU svētkudienas PRETĒJĀ GADĪJUMĀ VISU SAEIMU IZMETĪŠOT un likšot deputātiem izgērpties un zemi ĒST.
Juris
J
Par ko baznīcai tāds gods ??? Viņiem tādi ziemsvētki un vēl tādi ,bet kad baznīckugus paklausās ,tad tumsu vien sludina ;mācīties nevajag ,dators kaitīgs un tā joprojām ,pilnīgi kauns par baznīcu un par valsti ,ka tumsonībai ļaujas!!! Baznīca ,lai pati savus svētkus svin ! Sen jau laiks visas tautas kopīgos svētkus godā celt ; Ziemas Saulgriežus ,Pavasara Saulgriežus,Vasaras Saulgriežus un Rudens Saulgriežus !!!!!!!!
@
@
| Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija otrdien spriedīs, vai 1.oktobrī atzīmēt Starptautisko veco ļaužu dienu| Vēl nav visi iznīdēti, vēl var svinēt.
Eller shveller
E
Lai tik nosaka Pareizticīgo Ziemassvētkus par brīvdienām, ja jau samazinās algas, lai vismaz vairāk brīvdienu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas