Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Saeimas komisija uzklausīs Dobeli par «okupantu» izteikumiem debatēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Pareizi,Dobela kungs,okupanti ir okupanti,un pateicoties veletajiem vini ir tikusi pat Saeima. Lai gan vinu vieta ir Brjanskas mezos.
=)
=
Urļuki Jūs visi :)
to Osis
t
Latvija nav ne saima, ne saema, Latvijā ir Saeima! Vai tiešām tik grūti iegaumēt sešus burtus?
Nu gan
N
Sargieties, ka arī jūs kaut kā nenolamā!
borcinsh
b
....nu bet vajadzeja okupantu nosaukt pa "draudzinu " ??? okupants paliek okupants ! ...nu un ja latvieshi , daudzumaa, vel nav neapmierinajas ar to, tad es, nelatvietis, gatavs tam "pasham" vel reiz pateikt : "turi savu muti ciet, okupants !" ...kadas sankcijas bus pret mani ? ...un vai bija kaut kada etika tajos 50 okupacijas gadus ??? piemieram, Vaacijaa - fashistus sauc pa fashistiem...( un neviens ne prasa par etiku. ) , bet "latvijas towarischi" mekle kaut kadu "etiku" lai nosaukt okupantu par - "golúbchiku"!... Krize ir jusu smadzenes, nevis Latvijai !!!
Natālija
N
Kas tur sevišķs, ja nosauc par okupantu? Piemēram, es zinu, ka esmu okupanta mazmeita, un tātad Latvijai sveša. Un kas no tā? No taisnības nav jāvairās. Dobelis pareizi teica.
lasitaja
l
intelegences trukums,infantilisms un mietpilsoniba-tris ipashibas ar ko izceljas latvieshi,dobelis -spilgts piemers! un kamer jus ,latvieshi,vainosiet visa krievus un idesiet par okupaciju,pat nepamanisiet ka jusu pashu balelinji izchakareja jus...
Grizli
G
Nu gan gaudo! Interesanti,ko tad Dobelis tik nepareizu pateica? Vai tieshaam nepietiks,vienreiz,liist uz veedera visaadu padibenju priekshaa?
Zigis
Z
Redzi, draudziņ, okupantu pēcnācēj, ja šeit būtu palikuši fašisti, dzīve būtu tāda kā tagad Vācijā. Diemžēl, palika komunisti un 50 gadus turēja Latviju "sociālisma lāģerī", bet latviešus reālos lāģeros Sibīrijā.
@
@
Kā tad tos iebraucējus saukt, kas 30-40-50 gadu laikā ne reizi nav izslēguši pareizs laiks - Maskavas laiks radiostacijjas? Par draugiem un mīļajiem, vai?
bāleliņš-pamelai
b
Sakars tāds ja te būtu fašisti tad tu man tik gudri nemācītu ,jūs tādi mācītāji to visu atbalstot visu tik tālu esat valsti noveduši, nekad neaizmirsīšu kā pie brivibas pieminekļa mūsu bāleliņi Ess formās gāja tādēļ šeit minēts salaspils ,ja neesi bijusi tas dīķis liekas vē sodien ir.
pask
p
Es nesaprotu, tad Saeima noliedz, ka bija okupācija?
PATRIOTS
P
Dobelis-malacis,vienreiz pateica no tribines kas ir kas.Parak aktivizejusies tie OKUPANTI Latvija.Ir 3 punktu kombinacija,:1-cemodan,2-vokzal,3-rodinaJA JAU LATVIJA TIK SLIKTI BRAUCIET KUR LABAK.
PATRIOTS
P
Dobelis-malacis!!Vienreiz pateica kaa ir.Tie okupanti paraak aktivizejusies Latvija.Ja nepatik te tad 3 punktu kombinacija 1-cemodan,2-vokzal,3-rodina.LAIMIGU TACINU APVAINOTIE TE ATRADUSIES
pamela
p
Kāds csakars Salasp[ilij ar Dobeļa ākstīšanos?Tik šķērsām muldēt,labāk vispār neraksti. Nesaprotu par ko satraucies Golubovs un Saeimas ētikas komisija,ja pats tas okupants neatzīst,ka bijusi okupācija?!Ja Giļmans var izteikt savu viedokli,tad kapēc tas lai būtu liegts Dobelim,ko es uzskatu par deputāta necienīgu ar savu uzvedību,bet viedokli viņam nevar liegt paust.Tātad SUNS ZINA KO ĒDIS!!!To,ka bijusi un VĒL TURPINĀS okupācija zina VISI,ieskaitot Golubovu,tikai Kremlis to viņam neļauj atzīt. Dažam labam zināšanai ir arī CIVILOKUPANTI,kuri iebrauca valstī uz tankiem un viņu pēcnācēji.Vari nomainīt famīliju,bet ģenētisko senci NENOMAINĪSI! Un GOLUBEVI ar savu uzvedību vēl arvien apliecina savu okupanta statusu.Te viens idiņš min Afganistānu,Irāku,Īriju .Kādam Toričelli tukšumam jābūt paurī lai ko tādu salīdzinātu.NEVIENĀ !!! valstī LATVIJA nav iegājusi ar ARMIJU Latvijas,nevienā valstī NEPIEPRASA sev vēlēšanu tiesības un latviešu val.kā valsts val.utt.Ar iedzimtu stulbumu vai kalpošanu VDK NAV jāplātās publiski.IZLASIET V.SEĻECKA "SĀRTAS ASINIS BALTĀ SNIEGĀ".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas