Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Saimnieki uzskata, ka suns noslīcināts aiz atriebības

Ulbrokā atrastās nežēlīgi nogalinātās 13 gadu vecās kucītes saimniece Anita Liepa uzskata, ka Grēta noslīcināta aiz atriebības, vēsta laikraksts Diena.Viņa stāstījusi, ka nesen radies konflikts ar kādu draudzenes paziņu. Viņš solījis atriebties. "Iespējams, tas bijis viņš," pieļāvusi sieviete. Viņa gan savu aizdomās turamo solīja izpaust tikai policijas darbiniekiem.

Ģimene, kurā aug četri bērni, apgalvojusi, ka viņi nav vainojami. Viņu dzīvoklī vēl mīt divi kaķi, divi Grētas pēcnācēji, divas žurciņas un kāmītis. "Tos divus mazuļus mēs atstāsim sev, lai ir kāda piemiņa par Grētu," teikusi A.Liepa. Stāstot par to, cik gudra bijusi kucīte, viņas acīs sariesušās asaras. "Pirms 13 gadiem pavisam maziņu kucīti azotē mājās atnesa vecākais dēls. Viņa bija kā ģimenes loceklis, gulēja ar mums gultā zem segas, nāca mums līdzi uz dārzu." Grēta nelabvēļus sev varējusi iegūt ar to, ka necieta iereibušus cilvēkus un mēdza kādam ieķert kājās, kad tas skrējis tuvu garām. Taču kaimiņi par kucīti nekad nebija sūdzējušies.

Kā vēstīts, piektdien ap plkst.22 Rīgas nomalē Ulbrokā Piķurgas upītē kāds garamgājējs bija izdzirdējis suņa kaucienus un rejas un upē pamanījis iemestu maisu. Pašam to izcelt viņam nav izdevies, sestdienas rītā to izdarīja policija. Maisā kopā ar trim pusķieģeļiem tika atrasts suns, kurš tobrīd bija jau miris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas