Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Sāk iezīmēties nākamās Saeimas aprises

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dailis
d
Vispār esmu diezgan šokēts arī par Latvijas iedzīvotāju attieksmi .Referendumā ar lielu pārsvaru tika izdzīta 10.Saeima.Pašlaik pastāv iespēja(pie tam ļoti liela),ka padzītie valsts darboņi,kā Dombrovskis,Āboltiņa,Štokenbergs,Pabriks u.t.t.(šo sarakstu varētu turpināt vēl apmēram 20 uzvārdi),būs atkal atpakaļ pie tās ļoti "nepateicīgās silītes".Vai vispār kāds vai kādi ieslēgs sevī minimālu domāšanu,pirms ieiet vēlēšanu iecirknī?
nr.2 =2,5milj. kumēdiņi
n
ZRP 1.reforma-krēslus savējiem! 20.09.2011 16:55 Zatlers padzina Saeimu ,lai pats tiktu siltā krēslāa un lai tūliņ pieņemtu atpakal savu krustdēlu resnolāci tagad mēs , un visa pasaule, redz ,kādas ir tās Zatlera REFORMAS no zatlera puses,kuru dēl padzina saeimu,lai to papildinatu ar savu Zatlera reformu partiju
lux
l
Lielisks ALEHINA blogs EHO Moskvi saitā. Lieliskio atspēko kremļa propagandistu interpretāciju pa rvēlēsānu rezultāties. PALDIES!!!!
Mampe Šnabdeguns
M
Gribam vai negribam - bet nav jēgas kritizēt vienu vai otru deputātu. Nu ne jau pats ievēlējās... :) Ir jēga un VĒRTS kritizēt un novērst līdzcilvēku muļķību! Kristovska svītrojums - OK, Štokijs un Ēlerte - arī, kāpēc Brigmanis un Reizniece, un Āboltiņa? Strode neivēlējās pareizo partiju, bet LTV debatēs viņas ar Laizāni bija līdzvērtīgas... Man ir bail, ka 100 paurus LV var salasīt nu ... tā... un - ja tos sadala pa x partijām, tad ir kāpostgalvu lauks...
Sīmanis
S
Vēlētāju muļķība ir briesmīga. Kā no Vienotības šajā Saeimā varēja nokļūt absolūtie nulles, bet toties maģiju speci Buiķis un Pakule-Kursīte? Akadēmiskās aprindās viņiem ir viszemākā reputācija, tagad vēl trīs gadus tie kluknēs Saeimas krēslā. Kaut ko sapratīs, kaut ko ne. Vienīgais, ko abi labi prot - skaitīt naudu.
  • 0
  • 1
hei!
h
Rubika partiju valdībā? vai mēs traki būsim?
Ha
H
Lai nu shoreiz buutu sakariiga valdiiba!
?
?
es taa ar;i nesapratu - kuraa galaa sc ir uzvareejis. ja paarejas partijas atsakaas veidot valdiibu ar vinjiem ar savaam 30+ vietaam vinji var iet bekot...
Pareizi,nekādi uzvarētāji,
P
jo apvienība ar visiem Rubiķiem var izveidot Saeimā tikai ap 30 vīru armiju,opozīcijai cienīgs daudzums un kvalitāte.
  • 2
  • 0
za
z
Kučinskim aplauziens- vienīgais kā žurka no grimstošā TP kuģa izdomāja pārlēkt uz citu laivu, pārlēkt ta pārlēca, bet netrāpīja īstajā... Ko nu?, zaļajiem galīgi nav vajadzīgs, savi liekēži bariem tagad stāvēs rindā, bet bārdainais šādu lietu atcerēsies un nepiedos...
Nebija vienīgā žurka
N
Mums ZZS Latgales sarakstā bija iemucis arī Imants Bekešs no PLL grupiņas.
  • 1
  • 0
sue
s
Pilnigi piekritu ano. Krievi ar savu SC ir vienoti,vinjiem ir tikai viena partija.Ta var nepatikt,bet ta ir speciga partija Latvija un to paradija veleshanu rezultati. Latvieshiem ir 100 un viena partija.Un tas tikai sadrumstalo latvieshus. Latvieshiem vajadzetu nakotne vajadzetu liberalo,konservativo,socialdemokratu un varbut zaljo partiju. Pilnigi pietiktu!
abc
a
Būsim politkorekti - Saskaņas centrs nav viena partija, bet gan partiju apvienība. Tāpat kā ZZS,tāpat kā Vienōtība 10. Saeimas vēlēšanās, utt...... Taču laikam jāpiekrīt, ka SC partijas ir daudz vienotākas savos mērķos.
  • 1
  • 1
ano
a
Cienitie komentaristi.Vai jus kadreiz esat izanalizejusi,cik partijas ir latviesiem? Krieviem ir tikai viena partija SC-velesanu rezultati ir redzami.
jkdf
j
Krievijā ir tikai viena partija, kas jebkad būs pie varas, pārejās, lai vēlētājam nepaliek garlaicīgi, bet varu viņām neredzēt kā savas ausis.
  • 1
  • 0
ha
h
un kur tad Ždanokas partija? Vispār krievijā arī vairākas partijas, ta ka nav ko te pļāpāt
  • 2
  • 1
[email protected]
h
Vēlos tikai vienu - lai pie varas nokļūtu personas, kuras būtu izpratušas īsto iemeslu, kāpēc sabruka CCCP. Lai savā darbā un runās tās mēģinātu iztikt bez meliem. Mazāk melu!
borcinsh
b
"Sāk iezīmēties nākamās Saeimas aprises" ---- pec kadiem 4 gadiem - "iezimesies" ! ( bet "pilnigi" - 40. Neatkaribu Atjaunoshanas gadadienai ! )
aūūūū
a
Biškekas Centram tradicionāli nav nevienas sievietes ievēlētas parlamentā. Kādas eiropeiskas vērtības :) aš raudāt vai kaukt :D moš estiņiem tiešām taisnība, ko viņu prezidents nesen teica, ka vienīgā valsts ar eiropeiskām vērtībām Baltijā ir Igaunija.
[email protected]
h
Kas ir "Eiropeiska vērtība"? Vai slaktiņš Balkānos pirms padsmit gadiem?
  • 0
  • 1
monitors
m
A kas tad ir Jeļena Lazareva, Irina Cvetkova un Marjana Ivanova - Jevsejeva? Transvestīti vai?
  • 0
  • 1
Baiba
B
Latvieši tiešām laikam balso tieši tāpat kā krievi - svītro ārā cittautiešus, nemaz nepainteresējoties, kas tie ir par cilvēkiem Es šeit runāju par Ludmilu Sočņevu, kura ir izsvītrota, bet ir pelnījusi vietu saeimā stipri vien vairāk kā vairākums tur iekļuvušo.
.lg
.
Zatleram Latgolā ībolsuoti breineigi ļauds. Nagaideita veiksme.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas