Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Sākas EP vēlēšanu kandidātu sarakstu iesniegšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaa
j
Pat nezini, ka kubika autors ir pavisam cits Rubiks. Un vēl saka, ka toreiz bija laba izglītība...
Laucinieks
L
Tagad daudzi jau aizmirsuši, bet tieši Rubiks bija tas, kurš izgudroja kādreiz slaveno Rubika kubiku! Es pats atceros, ar kādu aizrautību mēs Lauksaimniecības akadēmijas studenti griezām šo kubiku gan lekciju laikā, gan kojās un pat autobusā braucot. Kompjūteru toreiz nebija, kā tagadējai paaudzei tāpēc Rubika kubiks dažiem kļuva pat par slimīgu atkarību. Es balsošu par Rubiku - cilvēks, kas izgudrojis šādu rotaļlietu nevar būt slikts Latvijai!
nv
n
un tas ir tas 'zelts', kurš spīdēs par Latviju tur?? ... omg... sāku nopietni domāt par to, vai tiešām Latvijā nemaz vairs nav 'jauno un talantīgo', ja jau visur figurē vieni un tie paši vecie politikāni (nevis Politiķi).
Bērziņš
B
ES budžets sastāda 1.03% no ES iekšzemes kopprodukta, bet pienesums ir tikai +2,2% lielāks ES iekšzemes kopprodukts un 2.75 miljonu jaunu darba vietu. ES budžets ir pārāk liels - jālikvidē lielākais budžeta ēdājs - lauksaimiecības atbalsts (46.7%), lai beidzot lauksaimnieki konkurē godīgi tāpat kā pārējie uzņēmēji, bez nodokļu maksātāju naudas šķērdēšanas. Varētu varbūt tikai saglabāt atbalstu tiem, kas saglabā lauku kultūrvidi. Un Eiropas Parlaments ir otrā pozīcija, kur ES nauda tiek nelietderīgi izšķērdēta. Vai tiešām jāuztur tāds bars dārgu deputātu, ja tikpat viņi pārsvarā nodarbojas ar citām ne-darba lietām, cik daudz viņi sazinās ar Latvijas iedzīvotājiem, cik daudz viņu izskatīto jautājumu mums ir izšķiroši? Visu melno darbu īstenībā paveic dalībvalstu pārstāvji un Eiropas Komisija. Un vēl varētu Komisijas prezidentu ievēlēt tiešās vēlēšanās, lai viņš stāvētu pāri sīkumainajiem un savtīgajiem dalībvalstu līderiem, un risinātu ES jautājumus daudz enerģiskāk un efektīvāk.
PJ
P
Tik tiešām, viens večuks ar bārdiņu pēc otra....
annija
a
kādas skaistas, apgarotas sejas !!! esmu lepna par savu politbiroju, vēl trūkst brežņevs un suslovs.
iren
i
Svītrojiet tak ārā vēlēšanās,sarakstā ir kādi 3 no kuriem ir jēga,lai viņi tur būtu!
beard
b
Veco ļaužu pansionāts!
Lesis
L
Nesen dzirdēju, kā uzstājās Andrejevs. Visu cieņu, bet vecums, vecums stipri jūtams...
Valdis
V
Vai tiešām Jaunajam laikam nav pienācīga politiķa Eiropas parlamentam.Manuprāt Kariņa kungam ir nulles vērtība .To viņš ir apliecinājis būdams Ekonomikas ministrs,.nebūdams spējīgs uzrakstīt vēstuli Ventspils domei un uzrādīt Grinberga kunga p.k. tā vietā uzsākot kaunpilnu tiesas procesu apmaksājot to valsts līdzekļiem. Es ļoti ceru,ka Jaunais laiks atjēsies.
.
.
Politiķiem nav jātiecas pēc algām. Ja tās pārāk lielas, tas tikai traucē. Rubiks un Ždanok nav vienkārši bij.Kom. viņi ir bijušie un esošie Rus. Nacsoc. Tāpēc, varbūt lai vietējie nacbolsoc labāk ievēl Rubiku, viņš tur izskatīsies komiskāk.
Taupīgais
T
RUBIKS IR SARKANFASISTS
Vecis
V
Pilnīgi bezjēdzīgs pasākums. Ko piemēram reālu ir paveikuši Inese Vaidere (TB/LNNK), Rihards Pīks (TP) un citi? Tikai reālu, nevis bla bla bla..
Zancis
Z
Ls 5292 alga....?? 7000 eiro...?? Eiropas savienībā - it kā virsotne, kur tiekties politiķiem...?? Cik samērīgas ir algas Latvijā....??? Viens padomnieks šofera dēls saņem Ls 4.000 ??? 135 000/ 12 - Air Baltic...un vispār citās kompānijās arī algas ir daudz augstākas....??
Zancis
Z
SC — Alfrēds Rubiks PCTVL — Tatjana Ždanoka Patiesi Latvijas patrioti, ļoti gaiši un labi cilvēki, lai pārstāvētu Latviju Eiropas parlamentā...? Vai vispār šādus pieteikumus ir jāpieņem ....??? No bijušajiem komunistiem ???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas