Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Sāks ar reformām, budžetu grozīs pēc tam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paltraku Vilis
P
Tikai rudenī nesāc pirmā aurot, ka dombroskis ir sūdu čupa. Es nevaru saprast, uz ko balstās tava mīlestība pret domrovski? Es šodien saku, ka dombrovskis nav labaks par Iciku Godmanu. Paskaties uz viņa fočeni- nu tīrs " tupaks"!
Paltraku Vilis
P
Es labprāt likvidētu Rīgas mafiju, bet man nav šaujamais, bet bez automāta tur nav ko darīt....... Vēlēšanās parasti uzvar tie, kas skaita balsis!
19.11. puzle
1
nav jāgaida mistiskus "spēkus no ārpuses", Rīgas mafiju (vismaz lielu daļu) var likvidēt jau pašvaldību vēlēšanās !
Linda un Valdiņš N2
L
Es gribu apsveikt IeM darbiniekus, nu tos kuriem ir uzpleči, jo no 1.06. 2009g. jums "palielinās" uzturnaudu līdz 1 latam un piemaksu par pakāpi, arī līdz 1 latam. Cien. dūži, nu kā būs ar Saeimas aizstāvēšanu? Varbūt vēl nogriezt?
Lelle
L
Nav, mīļā, nekādu cerību, ejam pa burbuli ar visu Dombrovski. Nu nav JL spēka, lai likvidetu to Rīgas mafiju!!! Domāju, ka to mūsu vietā izdarīs spēki no ārpuses un būs beigta balle. Kļūsim par vergiem līdz trešajai paaudze, bet vismaz iztikas minimums būs reāli garantēts visiem, kā saka, vergosim par vēdertiesu... Otrs variants ir atgriezt no Latvijas izlaupītos miljardus, kas saslēpti ofšoros un ārzemju kontos. Tad gan mēs atspersimies.
Skarbi, bet patiesi saki!
S
Sāksim ar to, ka JAUNĀ valdība V.Dombrovska k-ga vadībā strādā tikai 2 nedēļas, bet kā redzams no iepriekšjiem komentiem STULABAJAM latvietim tā PALĒNĀM pierāpo tik SAREŽĢĪTAS lietas. Bet, skat, kā STULBENIS atkāris žokli ATŅIRDZIENĀ !!! STULBAJAM latvietim nekādi nepielec, ka TAUKMŪĻU valdīšanas laikā - 3 x premjers bija šķēle, 2 x - iciks Godmans, 2 x -kalvītis,...Latvijas kase IZSAIMNIEKOTA - NAV naudas un Latvija dzīvo uz PARĀDA! Latvijas PARĀDS ir 50 miljardi (!!!). Starptautiskais Valūtas fonds ir tas, ka šobrīd AIZDEVIS / joprojām AIZDOS naudu Latvijai! STULBENI nevis piebezdē "Dienas"netu ar savu DEBILITĀTI, bet ej strādāt! ------------------------------------------------ - Skarbi, bet patiesi saki :): ))))))))))))))))
beta
b
Ja Dombrovski, saskaņā ar Tavām prognozēm, septembrī patrieks, tad teikšu, ka muļķe ir tauta nevis Dombrovskis, tāds ir mans viedoklis. Arī es jau labu laiku domāju, ka šī valsts ir nolemta, jo likās ka TP (ne)morāle ir uzvarējusi. Nu parādījusies kaut maza, bet tomēr cerība...:)))
beta
b
Varbūt ievēroji, ka neatdalu sevi no tautas, tāpēc man ir tiesības teikt tā kā domāju...
zvirbulēns
z
Beta, viņš būs zaudētājs, viņš jau ir zaudējis. Visa viņa līdzšinējā darbība - iet nepareizu ceļu, kad jāņem augšā, viņš sit, kad jāsīt, viņš ņem augšā, īsāki sakot - muļķītis - spēlmanītis, kurš septembrī tiks ar tautas urā saucieniem uz lūpām patriekts no galda. P.S. Es, Beta, ja godīgi, negribu neko. Šī valsts ir nolemta. :)))
matrix
m
Neap_irs latviešu tautu, ka nenākas atbildēt tiesas priekšā! Pārējam piekrītu, izņemot par vēlēšanām, neticu, ka Boldāns bija vienīgais, kas šādā veidā ticis saeimā! Pašvaldības vēlēšanās būs grūtāk viltot rezultātus, jo tur ir vēlētāju reģistrs un vienlaicīgi tiek vēlēts eiroparlaments. Latviešu sliktākā īpašība ir apbrīnojamā iecietība.
xx
x
Un kur tad ministri? Tiem jābūt nevis partiju ielikteņiem, bet cilvēkiem ar redzējumu par nozares attīstību. Paldies SVF, varbūt beidzot sagaidīsim kādas pozitīvas pārmaiņas valsts pārvaldē un medicīnā; kauns valdībai - Rimsevics skaidri taču pateica jau iepriekš, ka nekāda tirgošanās par budžeta deficītu nebūs.
Lelle
L
Nu ko Tu vari muldēt tik stulbi!!! Laukos VIDs pazīst pat katru suni, kur nu vēl uzņēmēju. Pat divreiz mēnesī lauķus ķidā!!! Pasaki, cik ir ķidāti tādi kā Ventspils uzņēmumi? Garantēju, ka ne reizi mūžā!!! Labi, nedos kredītus, bet tad lai no šiem aizņēmumiem stimulē uzņēmējus, bet redz, kur šie visu sagrūž mistiskajā Parexa melnajā caurumā un vēl skandinavu bankas glābs. Bet kas glābs tautu no bada nāves? Lielai daļai Tevis uzskaitīto pasākumu pilnīgi piekrītu. Atbrīvotos lieli naudas resursi, kurus janovirza uzņēmēju stimulēšanai.
beta
b
Jā, Tu jau gribētu gan, lai Dombrovskis paprovē ar galvu caursist sienu, lai tad no malas jautri paķiķinātu! TIk stulbs viņš atkal nav, jo saprot ka jāspēlē ar kārtīm, kas izkritušas, un jāgaida jauns dalījums, la vinnētu...
zvirbulēns
z
Un vēl. Gribu redzēt, cik no Taviem visumā sakarīgajiem priekšlikumiem paliktu, kad pie balsošanas ķertos TP, LPP un ZZS. Bet bez viņu balsīm kā saproti pateizēja situācijā - nekur... -------------------- Redzi, Beta, tādēļ jau es saku, ka Dombrovskim ar šādu uzstādījumu un programmu bija jāveido valdība, par šo visu, bija javienojās pirms valdības izveidošanas. P.S. Dombrovskis nav Dievs tas Kungs - viņš ir jauns gurķītis, kuram pašam nebija nekāds plāns, viņš teica - izvedosim valdību, skatīimies, un tagad tas arī notiek, skatās :))) P.S. Balsojis par JL neesmu - tur puse ir slimu cilvēku (šizofrēnija), bet otra puse - jauni gurķīši, kuriem kvēlas sirdis, bet tukšas galvas :)))
acis platas
a
kas tas par citplanētieti bildē?Sabiedēja mani rīta agrumā, pat kafija izlaistījās...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas