Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Samazinātajās padomēs partijnieku vairāk nekā puse

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
apstiprināts
a
Kalvītis iekš lattelekom - viņi tiešām par mums, paltusiem un reņģēdājiem ņirgājas laikam, domā, ka esam mazsmadzeņu radījumi. Agrāk viņi čurāja uz galvas un mēģināja iestāstīt, ka tas ir lietus, a tagad vienkārši čurā uz galvas.
who cares
w
Jāklapē ciet.
dz
d
kad to kas bilde samazinas ?
Esse
E
Kompromiss ta kompromiss, un it kā jau loģiski domājot var izsecināt ka tādā garā tā vara ari mainīsies uz kaut ko labāku. Bet tikai vai maz ir laiks gaidīt? Vai nenotiks kaut kas pārāk neatgriezenisks ko vairs nevarēs salabot kā piemēram masu izbraukšana un imigrantu pieplūdums, pilnīga lauksaimniecības nolaišana un finansu sagrāve? Bet tajā pašā laikā, ko tauta var mainīt? Vēlēšanas? Jā, bet ar to vien nepietiek. Ir vajadzīgi masu protesti lai pazeminātu nodokļus un atceltu vienu otru ES regulāciju. Varu saderēt ka visi šie valsts vīreļi vai nu atkāptos, vai nu sāktu ko darīt lietas labā.
Berta
B
Tieši tā: Vienigais attaisnojums JL, ka TP uz TB cilveku ieliksana ir mazak sapiga, neka atdod savas pozicijas lielos politikas jautajumos.
I.B.
I
Piekrītu-PRETĪGI!
lno
l
Nu, ja JL tur izvirza Pulku, tad kādi iebildumi var būt pret Straumi? _____________________________ Tiešām? Vai Pulks arī bija iesaistīts Jūrmalgeitā? Pret Urbanoviču gan nekas nebūtu iebilstams, vai ne?:))
X+Y
X
Par Pulku nevajadzētu lolot ilūzijas, lai gan - saka, ka cerība mirst pēdējā. TAČU CERĪBA IR ARĪ MUĻĶU MIERINĀJUMS.
no malas
n
Ja velamies, lai līdz pamatiem viss valstī notiktu pa jaunam, JL ir vajadzīgs vairākums Saeimā. Kamēr tā nebūs, viņiem būs jareķinās ar koalīcijas partneru velmēm un izvirzītiem cilvēkiem. Bet kas attiecas uz Pulku, tad, domāju, ka vinš būs labs sargsuns tiem pārējiem, lai nepieļautu nekādas rebes ...
ha!
h
Nu, saulīt, varbūt tu bez liekas muldēšanas un demagoģijas paskaidrosi, KĀDĒĻ padomēs jābūt tieši partiju cilvēkiem? Vai viņi būtu kompetentāti par attiecīgo nozaru speciālistiem?
Okupante
O
Kā redzu šo riebekli ar resno purnu, tā gribās izmest kompjūteru pa logu. Cietumā viņam vieta.
an...............
a
valsti varetu vadit nevis politikani bet normalie,ja gribam sasniegt vairak tad jaskatas ka darbojas tie. Kalvitis ir speka gabalins.
hamma
h
Pretīgi!!!!!!!
Koļa
K
Bildē viņš izskatās, kā kosmiskais pirāts no filmas, "Viešņa no nākotnes", kurš dzenas pakaļ melafonam un nepārtraukti dzer kefīru !!! ;-)))
lno
l
Nē, tie nav mani vārdi. Mani vārdi: Kādēļ klusē Lembergs? Ir vai nav Latvijā Lembergs!?:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas