Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Sarkanajam krustam iebildumi pret Zatlera Reformu partijas logo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dizainers
d
Te jābūt visai nenopietnam džekam, lai mēginātu uzdot par identiskiem "SARKANS KRUSTS UZ BALTA FONA" un "SARKANS, AR BULTU PĀRSVĪTRORS KRUSTS UZ ZILA FONA" Stendžas čiepumam 1:1 PLL logo + klips ar visu muzikālo kompozīciju nekas nestāv līdzās. Tautā tolaik vēl smīkņāja, cik zīmīgi: zagļu partijai zagts ogo un klips, Simboliski!. Smuki tas nav, bet zooms jau arī rīkojās nožēlojami.
Bet man patīk
B
Ļoti simboliski. Plusa zīmē paslēpts mīnuss:)
Dr.xy
D
Zatler,esi kartigs patriots,un ka logo nem UGUNSKRUSTU. Bet,tada gadijuma,Tev ir jabut Latvijas Valsts un latviesu patriotam,lai neapkaunotu Ugunskrustu.Vai Tu tads esi?!
ints
i
beigās būs tā, ka Zatlers iesēdīsies (būs jāiet cietumā) par it kā nieku -- Sarkanā Krusta nozagšanu, nevis par to ko pienāktos -- aploksnītēm un nodokļu nemaksāšanu
Boji
B
Ir tāda slovēņu rokgrupa kā Laibach un un kustība NSK, kas savos vizuālajos messidžos izmanto praktiski identisku krustu, (tikai, ja nemaldos, melnu) lai atainotu totalitāro režīmu bezjēdzību. Vai tagad tas jāsaprot, ka mums popkultūra ir pilnībā ieņēmusi vietu politikā vai šis simbols tomēr nedaudz nevelk uz totalitārismu?
tukshvardiba
t
kada bl glabshana,kada reforma??? ja konkreti tad kas jadara,dekolonizacija,komunistu bandas tiesashana,kremla agentu izkjershana,vai vienkarshi skali saukli un cilveku smadzenu p i s h a n a
Destruktīvā domnīca
D
Logo īstenībā ir vājprātīgi slikts: drūms un depresīvs. Un ko tieši nozīmē tā caururbjošā bulta: ļoti gribētos dzirdēt autoru paskaidrojumus? Kaut kā neatceros, ka kāda partija jebkurā valstī būtu veiksmīgi startējusi vēlēšanās ar šādu destruktīvu zīmolu
Ha
H
Paldies visiem politiski angažētajiem Zatlera gānītājiem - arī antireklāma ir reklāma, un jūs to nodrošinat!
par krustu
p
es neesmu angažēts un negānos, vnk skaidroju. domāju, ka jums pašiem būs labāk, ja ar savu logo atstāsiet adekvātu iespaidu :)
  • 0
  • 0
Tā viš i
T
Sūnu ciema klauni pirms 2 stundām, 2011.07.26 10:25 Atbildēt +1 -1 Šis ZRF logo taču ir acīmredzami diletantisms. Un te vairs nav jautājumu par gaumi, vai partiju antipātijām. Te ir runa par to, ka pēc diletantu nodiktētas diletantiskas shēmas, kāds diletants ir mehāniski izpildījis uzdevumu un salicis uz datora logo un to diletantiski izkrāsojis, bet ZPR aizstāvji mēģina iestāstīt ka šī diletantu kaka ir kautkas. Kur tad ir tas zatleristu prasīgums,principiālisms, godīgums, profesionālisms ???
dizains
d
ļoti neveiksmīgs logo. ja gribēja izmantot krusta formu, tad taču obligāti nav jātaisa sarkans, turklāt uz zila fona, kas griežas acīs.
Abiem savs un mīlš oligarhs
A
Priekš kam abiem Valžiem pašmāju 3 oligarhi, ja viņu partijām ir pasaules vislielākais oligarhs-MILJARDIERISSorosa maks, kuraa saimniekam abi valži atskaitās par ,iespējams,saņemtās naudas atstrādāšanu AAAapbērēšanā . Abiem valžiem djelas tiek kārtotas sorosa Domnīcā .Tāda pat kā sorosam tagad ir arī VZ Domnīca,ar ko arī apsveicu VZ kā pasaulesoligarhamiljardiera centīgakos skolniekus -abus latviešus valžus
Viss ar kapiem
V
Nav uz labu. Oligarhu kapusvētki dzīviem cilvēkiem; Likteņdārzs un akmeņi; Logo ar asiņainu krustu... Krusti ir kapos ,senlaika bruniniekiem-kara un iznicibas zime. Nav uz labu.
Человек
Ч
Latviešiem katrās vēlēšanās viens un tas pats, kāds kaut ko apšauba, pilnīgi zinot, ka viņa iebildumi ir tīra melnas reklāmas jeb PR kampaņa, kā šobrīd to lieliski apzinās Nagobads, tādēļ izmantojot nenotektos un izplūdušos formulējumus: "Organizācijas princips esot izvairīšanās no konfliktiem, tāpēc par šo jautājumu kulaki vicināti netikšot, tomēr tikšanās ar ZRP pārstāvjiem noteikti notiks." Pagājušās 10.Saeimas vēlēšanās to pašu sacīja par Vienotības logo, ka tas esot zagts un atgādina es jau neatceros, ko ("Kas jauns" par to nopublicēja rakstu arī savā interneta portālā), un arī kustībai "Par labu Latviju" pārmeta to pašu, ka viņu logo esot amerikāņu supermarketu tīkla logo. Varbūt tik tiešām šī tauta neko neprot, kā tikai zagt, bet es tam neticu, tie būtu meli.
Sorosa uzdevums gandrīz izpildīts
S
Dž. Soross uzdevis V. Dombrovskim tikai divus jautājumus – par radikālu izdevumu samazināšanu budžetā -par latviešu tautas dzīšanu badā;un vēlēšanu sakarā starptautiskās finanšu oligarhijas pārstāvis atklāti interesējies, kā mazināt latviešu oligarhu ietekmi Latvijā,
Gaudeni gaudeni
G
Ne nosaukumā varēja izdomāt ko gudrāku par sava Laimes lāča uzvārdu, ne logo kas vairāk par viņa profesijas padomjlaiku simbolu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas