Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Saskaņa opozīcijā audzēs muskuļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Bez darba muskuļi tiek tikai uzkačāti un tikpat ātri atkal paliek par pelītēm pie kauliem. Ja nu tik ļoti gribas sprunguļus mest, tak tiem kaķiem ļoti patīk spēlēties!
onkulis
o
Biedru skaits nav muskuļi, muskuļi ir nauda, bet to var audzēt tikai valdībā.
muskuļus audzē darbā
m
kādi bomžiem pabirām muskuļi, aknu ciroze gan. Krievi taču nav tik stulbi, lai stātos partijās pēc nacionāla principa................. sc čangaļu pabiru bars..............
Gudrīte
G
Laba bilde! Norāda uz "krietnā krieva" aizmuguri! Palūkojiet, kas tur megafonu!!!! Ļaušu mest ar akmeni man tam, kurš pierādīs, ka cienījamajam Teilāna kungam interesē SC politiskie mērķi! Esmu pārliecināta, ka jau tagad lielākā daļa Rīgas domes autoparka, darbinieku veselība, namīpašumi ir apdrošināti Teilānam piederošajā BAN! Pieņemu, ka zelta pulkstenis Ušakova rokā ir "biznesa partnera" dāvana, jo par mēra algu tādu nevar iegādāties!!!! Bizness turpina Latvijā rullēt ar politiski!
klans
k
Jums problēma nav muskuļos, bet smadzenēs
Andris
A
Ko trokšņojiet KRIEVMĪĻI un visi citi ,sen bija jāsaprot ,ka tautas daļai ,kas neprot ne rakstīt ,ne lasīt latviski dzīvo citā info telpā(krievijas )un lasa Latvijas krievu presi,kur viss tiek pasniegts at''kirīgi no latviešu izdevumiem , valdībā nav ko darīt PAJOLIŅI vairāk nekas.Paldies Ušakovam un pārējiem SC deputātiem par atklātību ,var būt tagad sāksiet kaut ko nejēgas sajēgt.Ieteiktu tulkot latvijas krievu presi ,lai Jums rastos apskaidrība ,kas ir KRIEVI šai valstīun ko viņi domā par mums LATVIEŠIEM.
lauķe
l
Diezgan nepatīkami lasīt žurnālistes lišķīgā manierē uzrakstīto interviju ar Ušakovu......
Dr.xy
D
Ja,kremla maratonskrejej,muskuli tiesam bus nepieciesami,jo cemodanus uz staciju,kur gaidis vagoni transportam uz austrumiem,neviens jums nenesis,bus pasiem jastiepj.
alberts
a
"Padomju purva ļaužu" aģitātors! Redz Rubiks sak nobālet - Ušakovs viņa vietā!
Valdis
V
Lai tik trenejas. Drīz viņiem noderēs muskuļi...
Latviešu fašists
L
Jā, Ušakovam nav vietas valdībā, to mēs, latviešu fašisti, skaidri zinām.
Vārds
V
Viņu vajag ............ jā , tā pamatīgi..............
  • 1
  • 0
sports in, slinkums out
s
Maratonam gatavojas?
who cares
w
Nekas tur īpaši ar tiem "muskuļiem" nesanāks. Latviešiem nepatīkamos krievus savāks Lindermans un uz nākamajām Saeimas vēlēšanām SC būs diezgan paplacis, cita lieta, ka arī pieņemamāks koalīcijai (jo aizvākta radikālākā daļa un tāpēc, ka mazāka pārstāvniecība Saeimā).
Ministry of Truth
M
Ak, cik skaistas pīlītes izpūstas - pīlītes strausu lielumā. Latvieši ir lētticīgi un naivi. To zina visi, bet ne paši latvieši. Tāpēc viņiem var stāstīt, ka 1) slēgtā pasākumā 2) angliski pateikti 3) pieci vārdi "fifty years of Soviet occupation" nozīmē, ka Saskaņas centrs ir atzinis okupāciju. Tas ir absurds. Tieši tāds pats, ka Latvijas politikā nozīme būtu nozīme tam, ko SC vēlas vai nevēlas atzīt. SC nekas nav jāpierāda citām partijām. Tai ir jāpierāda viss un viss pārējais visai Latvijai. Referendums ir pierādījums, ka viņu intereses ir slēptas un pretējas LR konstitucionālajām un citām interesēm. Otrkārt, SC ir un paliek veidojums, kas sastāv no interfrontes rubikiešiem un PCTVL vecbiedriem, tāpēc doma, ka SC varētu kaut kā patiesi konkurēt ar PCTVL, vai šis datoru un televizoru veidojums ar SC, vienkārši uzjautrina. Ar ko tad konkurēs PCTVL izlolotais Urbanovičs? Ušakovs uzvedas kā puišelis, kas nav dabūjis konfekti. Rokas uzvalka kabatās, topošie dzīvnieku patversmes klienti uz galda un sūdssūdssūds stila izteikumi par visu, ko nedara viņš. Pēdējā laikā nav saprotams, ko viņš vispār dara. Viens vienīgs Twitter un cits PR. SC ir jāpierāda latviešiem, ka tā ir partija, kas domā par Latviju un rīkojas tās interesēs. Es gan domāju, ka iespēja dot SC to pierādīt būtu ārkārtīgi liela piekāpšanās. Vēl viens nesaprotams upuris, ko sovjeti nosviedīs zemē. Šo svarīgo uzdevumu viņi šobrīd nepilda un, spriežot pēc retorikas, arī nepildīs. Viņu partijas rindās ir tikai pāris dežūrējošie latvieši, bet runas pēdējā laikā grozās tikai ap etniskajiem jautājumiem, turklāt ap tādiem, kas latviešiem nav saistoši vai interesanti. Tas nav valsts pienākums rūpēties par nevīžīga, slinka sovjeta dzīves kvalitāti un apstākļiem. Nīgrākie sovjeti latviešu valodai palīdzēt nevar, jo vairums no tiem bija vai ir industriālie migranti vai drošības, aizsardzības iestāžu darbinieki un latviešu valodu faktiski neprot (atšķirībā no latviešiem, kas krievu un citas svešvalodas prot). Nelieto, neprot un nevar nekādi tai palīdzēt. Viņi varētu nekaitēt un tas būtu daudz, bet referenduma ierosināšana liecina, ka to viņi negrasās darīt. Ušakovs saka, ka Rīgas dome risinās tikai sociālos jautājumus, bet pieminekli dzimtbūtnieciskas Krievijas uzvarai pār civilizētas Francijas karaspēku tomēr mēģina virzīt. Gombergs naudu nedos, varbūt rīdziniekiem ir lieks miljons tās impērijas slavināšanai, kuras cars kā mēris un īstais mēris izkāva tukšu visu Vidzemi? Tautieši, esiet modri. Un pavisam noteikti, ja mānat sevi, tad tikai sevi. Citiem nepūtiet ne pīlītes, ne zostiņas. Nav vairs tie laiki.
Marga
M
Kas tas Ušakovam par absurdu teicienu;Cīnoties pret krieviem,latviešu valodu nevarēs saglabāt.;Kurš ta latvietis te tā karo?Tad jau drīzāk jāsaka ka Latvijā krievi pret latviešiem cīnās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas